41

767 47 1
                                    

Adam. Ce caută aici? Trag perdeaua la loc, sperând ca nu m-a vazut, dar începe sa arunce iar cu pietricele in geam. Ma întorc si ma uit in oglinda. Parul meu arata atât de ravasit de parca nu a vazut niciodată o perie de par, iar rimelul meu e intins. Imi trec degetele prin par si decid ca nu are cum sa vada rimelul de jos, asa ca ma pregătesc sa trag iar perdeaua si aproape am un atac de cord cand il vad pe Adam cățărat pe fereastra mea. Deschid geamul, iar el intra. Ma uit in spate, de parca ar fi cineva in camera si l-ar putea vedea pe Adam.
-Ce naiba faci aici? Întreb, socata.
Adam isi trece mâna prin par.
-Trebuia sa te vad.
-De ce nu ai vorbit cu mine la scoala? Întreb eu, punându-mi mâinile in Șold. Nu trebuia sa vii pana aici.
-Pentru ca erai cu idiotul de Cross! Aproape ca tipa el, dar eu ii acopăr gura si ii fac semn sa vorbească mai încet. Ce dracu căutai cu el? Întreaba el in șoaptă.
-De ce intrebi? Încep eu sa ma emoționez. Nu-s o mincinoasa prea buna.
-Glumesti? Vreau sa stiu ce face iubita mea cu Împăratul Idioților, spune, iar eu aproape rad la felul in care i-a spus lui Cross, dar ma abțin, in schimb spun:
-Nu sunt iubita ta, Adam. Si, ca sa iti răspund la întrebare, desi nu sunt obligată pentru ca nu e treaba ta, umblu cu Seb(spun in mod intenționat "Seb") deoarece...fac o scurta pauza, imi trag aer in piept...e iubitul meu.
Câteva secunde bune niciunul nu spune nimic. E o tăcere apăsătoare intre noi. In timpul asta apuc sa il privesc mai bine pe Adam. Observ ca e îmbrăcat in negru, din cap pana in picioare. Are un tricou negru, o pereche de jeanși negri, care il fac sa arate ataaaat de sexy, iar in picioare are o pereche de Vans clasici. Aproape salivez la parul lui putin ciufulit, dar privirea lui ma aduce pe pământ.
-Poftim? Ce înseamnă asta, Kara?
-Ă...cand o fata si un baiat se întâlnesc, înseamnă ca...
-Nu fi ironica! Ce înseamnă Cross pentru tine?
-Pai, tocmai ti-am zis...
-Il iubești? Întreaba el disperat, aducându-ma de umeri.
-Daca il iubesc? Intru el in panica. Esti absurd, ne vedem doar de câteva zile! Nu pot sa il iubesc deja!
-Ce e in capul tau? Ti-am zis sa stai departe de el! Nu e potrivit pentru tine!
-Si tu esti?! Întreb eu, împungându-l de lângă mine.
-Stii ca nu exista cineva mai potrivit pentru tine decat mine. Stii ca suntem făcuți sa fim impreuna. Te iubesc, Kara, șoptește, atingând-mi parul.
Închid pe jumătate ochii la contactul dintre noi, lăsându-ma purtată de val. Ma gândesc cum ar fi sa ne sărutăm chiar acum, ce gust ar avea el si cat de moi ii sunt buzele. Ma gândesc cum mâinile lui imi ating fata si... imediat in gând imi apare imaginea blondei din casa lui. Si ma trezesc la realitate imediat.
-Poate Cross nu e potrivit pentru mine, dar tu esti de doua ori mai rau decat el. Te rog, pleaca.  
Adam ma privește rănit. Ridica mâinile si le pune pe obrajii mei. Imi ridica bărbia si acum il privesc atât de bine in ochi. Aproape ma pierd in ei. Aproape spun "la naiba" si uit tot ce s-a întâmplat.
-Stii ca nu o sa renunț la tine, nu? Întreaba el. Esti a mea, Kara. Mi-e dor sa te sărut, sa te strâng in brate...
-Nu mai sunt a ta, Adam. M-am culcat cu Cross. Spun fara sa gândesc si regret imediat ca asa ceva mi-a iesit pe gura! Aproape ca spun ca nu e adevarat dar nu mai apuc sa fac sau sa zic nimic deoarece Adam deschide geamul si coboară la fel de grațios si hotărât cum a urcat. Iar eu ramân singura, cu regret si părere de rau... Ce a fost in capul meu? De ce am spus asta? Încep sa plâng in hohote. Acum l-am pierdut. Pierdut pe bune. Felicitări, Kara! Ai reușit sa il îndepărtezi, nu asta voiai? Ai reușit, in sfârșit. Daca am făcut ceea ce imi doream, atunci de ce ma simt ruinată?

Cartierul crimei...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum