35

3.6K 215 64
                                    




Nu stiam ce naiba ar trebui sa fac in acel moment. Sa las cutia aici? Cine stie de la cine o fi sau ce naiba e in ea. Mai ales ca scoate si zgomote cutia asta ciudatica si misterioasa. In cele din urma, decid sa nu o iau in casa si sa ma uit chiar acolo ce se afla in ea. Imi fac putin curaj, gandindu-ma ca nu e o bomba, si ridic capacul.

Sunt luata prin surprindere cand vad ca pe fundul cutiei se odihnea o pisica. De fapt, o pisicuta, un pui. Era o pisica superba si micuta. Cam nazdravana ce e drept, caci aproape ca a sarit din cutie daca nu o prindeam si o luam in brate.

-Ce faci tu aici, scumpo? Esti o frumusete, sa stii. Da, asa esti. Da, asa. MA miorlaiam eu mai mult decat pisica. Cine te-a trimis, huh? Cine a indraznit sa te lase singurica aici? Cobor privirea spre cutie din nou si vad ca era un plic in ea. Iau cutia cu totul si intru in casa. Pun cutia pe masuta din sufragerie si deschid plicul.

"Sper ca pisica asta sa imi tina locul cald din inima ta. Nu definitiv, bineinteles. Pana cand o sa gasesc din nou drumul spre ea.

Te iubesc"
Asta chiar era o surpriza.

Sa fiu a naibii daca știam ce sa fac. Se pare ca, de cand l-am reîntâlnit pe Adam, niciodată nu stiu ce sa fac in preajma lui sau intr-o situație de genul. De ce oare am lăsat situația sa scape de sub control? Nu știam daca trebuia sa ii trimit cadoul înapoi si sa ii trântesc cutia in cap, eventual, sau sa păstrez pisicuța draguta. Conștiința imi striga sa ii dau înapoi cutia, cu tot cu pisica, dar inima imi spunea sa o păstrez, înmuiată de biletul atașat pachetului. Chiar daca in momentul asta l-as pocni zdravăn pe Adam, acele cuvinte nu aveau cum sa nu ma miște putin. Daca totusi greșesc? Daca exista o șansa pentru relația mea cu Adam? Eu il iubesc pe el, la naiba, iar el se pare ca imi împărtășeste sentimentele. Ce ma oprește oare? Ce ma oprește din a sari pur si simplu in brațele lui următoarea data cand il vad si sa-i spun ca-l iubesc? Poate gândul ca inima mi-ar putea fi zdrobită cand Adam s-ar plictisi de o relație serioasă, de sentimentalisme, sau, de ceea ce imi e cel mai frica, de mine. Daca își da seama ca nu ma iubește cu adevarat? La naiba, nu sunt ca fetele pe care le prefera el! Nu ma îmbrac ca ele, nu sunt la fel de sofisticata si nici nu cred ca as fi pe placul lui, pana la urma, cand in sfârșit am fi intr-o relație. Dumnezeule...
-Cum ar trebui sa te numesc, micuto? Ma adresez eu pisicuței, așezându-ma pe canapea. Esti macar "micuța "? Chicotesc cand aceasta încerca sa ma zgârie intr-un mod drăguț, daca era posibil, dar nu reușește spre mulțumirea mea. Cred ca de astăzi faci parte din familie. Continui, acceptând pana la urma cadoul de la Adam.

...
Hei, ma gândeam acum la grup pe wapp... Nu stiu, sa cunoaștem lume noua, legam prietenii si chestii de-astea si sa radem, de ce nu :))
Daca vreți, dați-mi mesaj pe privat cu numărul vostru si...cam atât :))
Daca tot fac am început...voiam sa ma scuz ca nu am mai postat la carti dar nu am prea avut timp si nici inspirație mereu, dar ma gândesc sa rescriu cartile intr-un mod mai bun, deci da...
Mersi ca citiți! ❤️

Cartierul crimei...(+18)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum