Yeşilin Siyahı 11. Bölüm

11.7K 611 17
                                    

Kalbim.. Dengesiz güzel organım, ufacık bir şey kırılıp paramparça olanım.. Onun sesiyle gülüşü ile coşanım yeter benim dengemi bozma lütfen yeter!

" Gece bekle! " nefes nefese gelen sesle durdum.. Topuklarıma basarak arkaya döndüğümde onu gördüm. Deniz'imi.. 

 Bana ilk defa Gece demişti , ismim onun ağzından daha güzel çıkmıştı. Dudaklarına benim ismi çok yakışıyordu,  ah güzel dolgun öpülesi dudakları.. Lanet sapık iç sesim!

Eğilip elini dizlerine koymuş nefesini düzene sokmaya çalışıyordu, iyi ki Şükran abla gelinin yanına gitmişti bizi bu şeklinde bu saate burada görse kesin terlik fırlatıldı. Evet etrafımda bana terlik fırlatmak için sıraya dizilmiş insanlar var.

" Yürüyelim mi? " sesiyle göz göze geldik bir cama baktım bir Deniz'e .. Esra camda degildi o zaman Destan'la geziyordu kesin , kızlara mesaj atıp yürümeye başladık..

Ne o konuşuyordu ne ben, bence konuşan tek geveze benim kalbimdi. Bu kadar hızlı atıp beni utandırması cabasıydı.

" Deniz" dedim ilk defa ismi dudaklarıma dökülüyormuş gibi.

" Efser" dedi o da aynı anda sanki ismim onun dudaklarından çıkınca daha bir güzeldi.

 İkimizde aynı anda isminizi söyleyince gülümsedik, o güldü ben yaşamayı unuttum desek daha doğru..  Yandan yandan  ona bakarken ne kadar özlediğimi farke ttim sadece 2 gün görmemiştim. Bu hasrete anlam veremedim 2 gün 2 hafta bile değil 2 aydır görmemiş gibiydim! Bunu nasıl yaptı bilmiyorum acaba kara büyüyle falan mı uğraşıyor? Tövbe de kız, dedim kendi kendime. Gerçekten çok gereksiz muhabbet yaptığım şu an.

" Kadınlara öncelik, " dedi ve kıkırdadı.  ah gülüşü o kadar güzeldi ki
kısılan gözlerinden bahsetmiyorum bile.. 

" Hediye için teşekkür ederim, çok pahalı bir hediye bu Tunç sağlığım tehlikeye girer demeseydi almayacaktım. " derin nefes verdim, gülümsedi eliyle sakallarını kaşıdı.

" Bende özür dilerim diyecektim, konu ailem olunca birden gözüm dönüyor ne dediğimi bilmiyorum  inan seni kırmak istemedim." durup yüzüme baktı , ne ara sahil kenarına geldik anlamadım. " Önemli değil aile kutsaldır hakkını veriyorsun " deyip yapmacık bir şekilde sırıttım. Aile gerçekten önemliydi ama herkes anne baba olamazdı. Ailemi düşünüp şu harika anı bozamazdım , sevdiğim iki denizin yanındaydım Allah'tan başka ne isterdim ki ?

" Bu yine kalbini kırmadığım anlamına gelmiyor Efser. " banka doğru yürümeye başladı omuzundan bakıp tebessüm etti, yavaş yavaş yanına yürürken denizin hızlanan dalgalarına gözlerim takıldı. Denize aşık ama içine giremeyen biriydim , bu olay Deniz Güney içinde geçerliydi. Deniz'e karşı duygularım gittikçe büyüyor ve ben ona gittikçe bağlanıyordum..

" Önemli olmadığını söyledim Deniz." oturduğumuz bankın tuttuğum yeri sıktım.. Yalan söylediğimde ellerimi koyacak yer bulamıyordum , yanaklarımı şişirip yavaş yavaş nefesimi verdim. Deniz yanında olduğumu hatırlayınca utandım çocuk gibi davranıyordum.

' Hi hi öyledir." dalga geçti bariz ortadaydı elimi önüme alıp kafamı onun olduğu yere çevirdim " Kapatsak şu konuyu olan oldu , geçen geçti. " dedim tebessüm ettim, iki gündür ne yaşadığımı bir Allah bir yastığım bir de ben biliyorum valla. Rüzgarın onun kokusunu burnuma getirdiğinde istem dışı ona döndüm hala bana baktığını görünce midemdeki hayvanat bahçesi harekete geçti. Ben ona bakmadan onun bana bakması dünyadaki en iyi histi.

" Bayan asosyal , benimle sosyal olmaya evet dediniz , sosyal olmanın zamanı gelmedi mi? " yukarı kıvrılan dudakları dikkatimi bozuyordu o yüzden söylediği cümleye geç cevap verdim

BAĞIMLI - Yeşilin Siyahı I (Serinin İlk Kitabı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin