Yeşilin Siyahı 14.Bölüm

10.4K 552 21
                                    


Dengesiz bir insandım ama çevremdekilerinde bu kadar dengesiz olması ciddi anlamda yoruyordu. Ummadığım anda yine çıkmıştı karşıma, bide Can'in sana ulaşamıyor demesinden sonra yanımıza gelmesi ayrı bir ironi.

" Merhaba. " diye mırıldandım. Soğuk yap Efser aferin kızım!

Nur ters baktıktan sonra elini sıksada resmi olarak tanışmışlardı..

" Efser biraz yürüyelim mi ? " dedi son yediğim lokma boğazımda kaldı çaktırmadan da olsa suyu içtim. Bu adamın ruh haline yetişmek gerçekten imkansızdı,  çift karakterliydi. " Olur " masadakilerine yapmacık bir şekilde sırıttım. " Siz oturun Nur ben gelince gideriz." diye ekledim çantamı aldığım gibi çıkışa yöneldim. Deniz 'de beni arkadan takip ediyordu, tam diyorum unuttum yine aklıma sokuyordu kendini..

" Nasılsın görüşmeyeli?" derin bir nefes aldı. Bok gibiydim hep seni düşündüm, diyemedim.
" Çok iyiyim. " diye yalan söyledim.

"Himmm" dediğinde çaktırmadan ona baktım kirli sakalları hafif uzatmıştı. Kirli sakal bu adam ciddi anlamda yakışıyordu.. " Peki sen neler yaptın görüşmeyeli?" imalı bir şekilde demiştim. Böyle dengesiz hareketleri beni deli ediyordu. Söyle be kiminleydin? Neredeyse bir haftadır görmemiştim, bu kadar abartmam normal miydi?

" Bu aralar çok yoğundum o yüzden ne arayabildim ne mesaj attım kusura bakma. " yüzüme dik dik baktı.

" Olabilir bana açıklama yapmak zorunda değilsin. " gözlerimi ondan kaçırıp banka yürüdüm ortamıza çantamı koydum. Ellerimin titremesi beni sinir etmişti, ne diye titriyorsa. Deniz sessiz bir şekilde yanıma oturdu.

" Sana açıklama yapmak zorunda değilim ama yapmak istiyorum unuttun mu biz arkadaşız. "  bunu sakin bir şekilde söylemişti. Şeytan  diyor vur yüzüne yumruğu görsün arkadaşı. Böyle anlamlı mı bakar arkadaşlar? Benim bir sürü erkek arkadaşım var böyle değiliz! Arkadaşa ihtiyacım yok benim, diye suratına doğru bağırmak istiyordum.
" Hii hii aynen sen bilirsin. " dedim alay ederek, " Cidden işlerim yoğundu Efser mesaj attığım zamanda sen cevap vermedin ve ardında fotoğraf paylaştın."


" Demek ki mesajına bi cevap bulamamışım " dedim bacak bacak üzerine attım. " Eğer cevap verseydin seni bugün bir yere götürecektim." bana bakmayı kesip banka yaslandı. Derin bir nefes verdim bana öyle bakması midemdeki filler için hiçte iyi değildi. " Nasip değilmiş boşver. " diye mırıldandım.

Ani bir şekilde bana döndü " Neyin var senin ? " düzgün kaşları çatılmıştı ve kahvenin en güzel tonu olan gözleri sorar gibi bakıyordu. " Hiç bir şeyim yok Deniz nereden çıkarıyorsun bunu?"

" Efser seni uzun süredir tanımıyor olabilirim ama bir şeyin olduğun da bunu anlayacak kadar yakınım sana. " dediğin yutkundum ah kalbim yine hızlanmıştı saniyelerce bakışsakta konuşamadım ne diyebilirdim ki ona. Gözlerimi çeken yine ben oldum." Bir şeyim olsa söylerdim ben eve gidiyorum iyi geceler. " sinirle ayağa kalktım bir hafta ortadan kaybolsun mesajlarıma cevap vermesin sonra hemen ona koşayım oldu canım. Kolumu tutup kendine çevirdi oda benimle ayaklanmıştı. " Ne yapıyorsun Deniz ? " bir koluma bir ona bakıyordum.
" Ben şey.. " söylesene devamını getir getir valla hemen yumuşarım. Kalbimin sesini duymasın ya bu çok utanç verici bu çocuğun yanında bunu demekten bıktım.

" Ben özür dilerim tamam mı ?" dedi gözlerini kaçırdı bu muydu yani bunun için mi bu kadar heyecan yaptım. Gözlerinde morluklar geçmişti  çekik güzel gözleri bana bakıyordu.

" Önemli değil bırakırsan eve gideceğim yarın erken kafeye gideceğim uyumam lazım. " kolumu çektim arkama bakmadan yürümeye başladım. Arkamdan off sesleri sadece sırıtmama neden oldu, peşimden koşacaksın Deniz bey bu iş burada bitmez.  Öz güvenim nedense şuan tavan yaptı arkamdan geleceğini biliyordum ve gelmişti.

BAĞIMLI - Yeşilin Siyahı I (Serinin İlk Kitabı)Onde histórias criam vida. Descubra agora