Yeşilin Siyahı 26.Bölüm

10.9K 565 83
                                    


Kıskanç biri değiIim, sevdiğime 'Canım' diyenin can damarını keserim.

Deniz Güney'den..

İçimdeki bu kıskançlık duygusuyla baş etmek o kadar zor ki, birine dalmamak için kendimi gerçekten zor tutuyorum. Benim çimen gözlüm 4 gündür beni kıskançlıktan kudurtuyor. Kahretsin çok güzel gülüyor.O gözleri yok mu ya beni hasta ediyor.Mutlu olunca yeşile dönüyor , ağlayınca elaya dönüyor , gözünden yaş gelene kadar gülünce kehribara dönüyor. Gece'm hakkında bilmediğim bir şey olmaz mı ya ?

Sıkılınca tırnaklarını yiyor, mahçup olunca ellerine bakıyor , yalan söylerken eli ayağı dolaşıyor. Off off Efser Gece deli ettin kızım beni yaa!

" Gözünden alev çıkarmayı mı planlıyorsun " diyen Can'a uçan tekme atmak istedim. Sanane lan y- neyse sövmeyeceğim.

" Siktir git ulan okunmuş pezevenk"  dediğimde Can histerik bir kahkaha attı. Kulağıma yaklaşınca " Kıskanınca çok güzel oluyorsun bebeğim " kulağıma üfledi. Ulan Can.
" Dua et müşteriler var " dedim yapmacık bir sırıtmayı dudaklarıma kondurdum. Sakallarımı kaşıyıp,  salladığım ayağım daha da hızlandırdım.

O lanet beyaza ihtiyacım vardı.

Beni Gece'mden koparan beyaz hiçte masum değildi. " 5 numaradakiler Gece'nin arkadaşları değil dimi "

" Sanmıyorum Gece rahatsız gibi baksana " Can'a kaşımı kaldırıp baktım. Sırıtıp çocukların yanına gitti " Efser ! Buraya gel çabuk. " gözleri yine elaya dönüş yaptı yine korkmuştu. Benden korkmasını istemiyordum, ben ona zarar veremezdim ki.

" Onlar kim " istem dışı ellerim titremeye başladı masayı  tutup kendimi oyalamaya başladım .

" Müşteri Deniz nerden bileyim ? " yine çemkirmişti. Onu kızdırmak hayatımın en büyük zevkiydi. Deniz diyen ağzını öpmek vardı şimdi, kendime gelmeliydim. Hafif başımı salladım Efser elini koluma  değdirdi " İyimisin ?" sen öyle dokunursan ben nasıl iyi olurum be kadın. Kaç volt elektrik veriyorsun biliyor musun ? Vücudumdaki elektirik akımı fazlasıyla tehlikeliydi.

" İyiyim bir şeyim yok " dedim sakin bir sesle. Sesimi sakin çıkarmak için savaş verdiğm umarım belli olmuyordur!
" Yapabileceğim bir şey  var mı Deniz ? "

Öpsene.

O zaman hiçbir şeyim kalmaz benim.

" Yok sadece böyle yavşaklar pardon " öksürüp boğazımı temizledim " uzak dur bakma Can halleder." dediğimde imalı bir şekilde sırıttı. " Ne oldu " diye mırıldandım.
" Yok bir şey ama senin bir şeyin var gibi çökmüşsün göz atlarında morluklar var. "  siktir diye geçirdim.

" Uykusuzluk sadece."

" Git eve dinlen. "  eve gideyimvde seni bir atmaca kapsın! Yok canım.  Yüzüne dik dik baktım bu kızın her hali mükemmel olmak zorundavmıydı ? At kuyruğu dalgalı saçları, belirgin yüz hatları ve kıvrımlı kiraz gibi dudakları.

Fırsatım varken öpmem lazımdı şimdi böyle kıvranmazdım. Kiraz demişken bu kız cidden kiraz gibi kokuyordu yani teknik olarak kiraç çiçeği kokusu gibi.

O kadar yer dolaştıktan sonra bizim diğer elemanda bulmuştum o parfümü. Kiraz çiçeği oda bir yere siparimiş mi ne ettiriyor muşsun bir düzüne sipariş etmiştim bende.

Bugün perşembeydi benim küçüğün finalleri bitmişti ve yarın tatildi. 36 saat ne yapacaktım ben onsuz ? Çıkardı birazdan o da ve ben kafamda kıskançlık kurgularına devam ederim .
Neydi o çocuğun adı Kaan'mıydı neydi az kalsın dövüyordum Tunç iti engel olmuştu. Tabi Gece hanıma rezil olmuştuk , o kızın aklına gelen şeytanın aklına gelmez. dişi şeytan ne olacak. Telefonum çalınca bildiğim bütün küfürleri etmiştim deve kuşu misali kafamı toprağa gömmek istedim.

BAĞIMLI - Yeşilin Siyahı I (Serinin İlk Kitabı)Where stories live. Discover now