Yeşilin Siyahı 17.Bölüm

11.8K 519 15
                                    

Galileo dediklerine kim inanmadıysa taş olsun! Dünya dönüyor ben bunu şu an hissediyorum, kim diyor dünya yuvarlak! Yoksa başım böyle dönmez, ayaklarım yerden kesilmezdi! O kadar yaklaşıp dudağımı öpmesini beklemek çok mu arsızca?

 Sadece dudakları yanaklarıma çok azıcık değmesi bile saç diplerime bile alev atmaya yetmişti... Benden uzaklaştı yere bakıp sırıttı gözlerimin içine bakıp, "İyi geceler." diyerek yürümeye başladı. Arkasına bakıyor gülüyor önüne dönüyordu. Gözden kaybolana kadar arkasından bakakaldım. Sonra öptüğü yere elimi koydum o ani hatırmak bile kalbimin tekrar tekrar hızlanmasına  yetiyordu. Karnımda aşağı doğru inen tatlı bir sızı vardı sanırım içimdeki kelebekler bu kadar heyecana dayanamayıp gebermişlerdi, evet kesinlikle gebermişlerdi! İç sesimden bahsetmek istemiyorum kendileri şu an fazlasıyla edepsiz. Elimi yanağımdan çekip eve doğru döndüm. O zaman ateş saçan gözlerle karşılaştım. Onur.. Ne yapayım, onu kardeşim olarak görüyordum onun için bir şey yapamam.

 İçim içime sığmıyordu, merdivenler koşarak çıktım. Sırıtmamak elde değildi. Dilime dolanan " Yine ben aşık oldum, darmadağın, yağmur oldum
Kadıköy sahilinde esti ruhum rüzgar oldum " nakaratını tekrar edip durdum. İş, okul, Deniz derken arkadaş grubumu çok aksatmıştım. Saliha kesinlikle benden bıkacaktı!

Kapıyı tıklamadan açan Esra'nın yanağına öpücük kondurdum. Esra bana deliymişim gibi bakması nedense normal geliyordu. Şu an Nur'a olan kırgınlığım bile geçmişti..

" Kafan güzel, ne içtin kızım" dilime dolan şarkıyı anca Nur'un bu sözleriyle kestim

" Bilmem su içtim sanırım. "  gözlerimi devirerek tekli koltuğa oturdum. Melike anne çoktan yatmıştı malum kadın yol yorgunuydu.

" Aşk sarhoşu olmuş baksana, " dedi Onur iğneleyici bir şekilde. Nur ise büyük olan gözlerini daha da büyüterek bakmıştı. Esra buna olanları anlatmadı mi ? Göz kırpıp
" Evet aşığım , aşk sarhoşu olmam normal değil mi Onur ? " omzunu silkip kanalları zaplamaktan başka bir şey yapmıyordu.

" Evet deli divanedir kendisi etrafındakilerinde öyle olmasını istiyor." böyle bir imada bulunca ters ters baktım. Nur'du bu ne kadar iyi davranmış olsa da canını sıkıldıysa o kişinin canını çıkarana kadar uğraşırdı, O Nur Yıldır'dı. Ona asla zorla bir şey yaptıramazsınız, ne kadar hoşuna gitmiş olsa da!

" Esra benim dersim 10 da başlıyor yarın erken yaparsanız kaldırın kahvaltıya yok uyursanız, ben kuru ekmeğe talibim.."

" Ulan eşşek nasılda duygu sömürüsü yapıyor kaldırırım prensesim kaldırmaz olur muyum. İzin aldım bir hafta bu hafta hep evdeyim. " sırıttım eğer o evdeyse bütün temizlik ona kitlenmiş demek oluyor. Has... içimdeki edepsiz tam küfür edecekken susturdum aniden ayağı kalktım.

" Noldu kızım birden" dedi sesi endişeliydi. Elimi ağzıma götürüp tırnaklarımı yemeye başladım
" Yandım ben vallahi yandım yarın Deniz bize yemeğe gelecek yemekleri de ben yapacağım." Nur , Esra ve Onur aynı anda " Neee?!" Dediler, koro şeklinde bağrınca Deniz ile ilk çarpıstığımız gün aklıma geldi. İstem dışı sırıttım ama bu kısa sürdü. " Evet nişanlım yemeğe gelemez mi? " hepsine soru işareti olduğu belliydi hele ki Nur'da. Allahtan saf değildi olayı çaktırmazdı, " Peki yarın ben alışveriş yaparım sende gelince yaparsın. " dedi Esra kafasını geri yaslayıp gözlerini kapattı. "Bana uyar menüyü sen hazırlarsın, siz de kalkın malum misafir var uyusun." deyip Nur ve Esra'ya öpücük yollayıp odama çekildim. Kapıyı kitleyip üzerime rahat bir şeyler giydim yüzündeki makyajı silip yatağa uzandım. Komidinin üzerinde duran telefonum titredi , telefonu elime alınca sırıttım bunu Deniz hediye etmişti en iyisi izmir dönüşü ona hediye almaktı.
Telefonumdaki 5 mesajdan ilk dikkatimi Deniz'in mesajı çekti.

BAĞIMLI - Yeşilin Siyahı I (Serinin İlk Kitabı)Where stories live. Discover now