Sırlar

28.1K 1.3K 562
                                    

Uzun, upuzun bir bölüm oldu. Her zamankinden. TEOG' DA bitti. Umarım hepinizinki iyi geçmiştir. İyi geçmemişse de sallayın zaten, dünyanın sonu değil.

Her neyse bu bölüm bazı bilinmezleri ortaya çıkaralım dedim. Lafı fazla uzatmayalım yorumlarınızı esirgemeyin. Hepinize keyifli okumalar.

Denvilles

---

Nick'den...

Bunu nasıl yapmıştı bilmiyorum ama bir zamanlar aptal olduğunu düşündüğüm için kesinlikle rahatsız hissediyordum, şu an burada olsa ona ne derdim bilmiyorum ama bunu bilmesi imkânsızdı.

Yol ayrımında seçim yapmamız gerektiğini bilmesi imkânsızdı, bunu bırakın tahmin bile edemezdi ama şimdi aynadaki yazı onundu ve gelin görün ki şimdi bize hangi yoldan gitmemiz gerektiğini söylüyordu.

"Kaptan ve Kurtarma Timi,

-Doğu Yolu-

Z.B İyi Şanslar Diler."

Tuvaletteki kadınlar bizi iterek çıkartmaya çalıştıklarında onlara zorluk çıkartmadık, hepimiz aynadaki yazı yüzünden itiraz edemeyecek kadar şaşkındık belki çoktan cep telefonunu çıkartıp içeriyi görüntülemeye çalışan kardeşim hariç.

Kadınlar tuvaletine girmek, Liam'ı tanıyan herkes bunun onun ölmeden önce yapılacak yüz şey listesinde olduğunu bilir- ve espri falan yaptığımı sanmayın öyle bir liste var- ve o bu durumda bile fırsatı değerlendiriyordu.

"Kapat şunu Liam." Dedi Amelia.

"Ne?" dedi Liam. "Zoe, bunu görene kadar bekleyin."

Herkes, ben dahil herkes ona ters ters baktık.

"Yani, onun için bayanlar tuvaletine daldık dostum." Ciddi olmaya çalışarak başını iki yana salladı ama olmadığını biliyordum. "Demek istediğim, kıymetimizi bilmeli."

Arabaların olduğu tarafa yürürken bir yandan da konuşuyorduk.

"Kesinlikle bu imkânsız." Dedi Amelia.

"Bence zekice, kesin bir yerinde geleceği gören üçüncü bir gözü çıktı ve bize söylemiyor." Dedi Liam bir yandan çektiği video' yu izlerken.

"Bunu you tube'a atsam kızarmıydınız?"

Amelia gözlerini devirdi ve Liam'ın elinden telefonu aldı.

"Bunu nasıl bilmiş olabilir." dedi Tracy. "Yollar arasında seçim yapmamız gerektiğini."

"Evet, dahası onu kurtarmaya geldiğimizi." Dedi Amelia.

"Kurtarma Timi benzetmemi." Dedi Liam. "İyi olduğunu biliyordum." Diye mırıldandı kendi kendine.

Zack omuz silkti. "Onu bulduğumuzda, bunu ona sorarsınız."

Bu kadar ilgisiz olması şüphe çekiciydi, bana bir şeyler biliyor gibi geldi.

Sonunda arabaların yanına geldiğimizde durduk. " Vakit kaybetmeden gidip, henüz yoldayken yakalayalım onları öyleyse." Dedim ve binmesi için Tracy'nin kapısını açtım.

"Tamam." Dedi Tracy elinde tuttuğu küreyi arabadan içeri bıraktı ve kendisi de bindi, küre havalanmak istiyor gibiydi ve Tracy onu zor tutuyordu.

Son bir kez diğerlerine baktı. "İyi şanslar çocuklar." Arabanın kapısını çekti.

Amelia, Liam ve Zack'e döndüm. "Plan da değişme yok. Küreyi serbest bıraktığımızda ön bizim, onu takip edeceğiz onları bulduğumuzda ise plan anlattığım gibi."

İşaretliler AkademisiWhere stories live. Discover now