Saldırı-Savunma. -herneyse dayak yiyorum-

25K 1.3K 151
                                    

 

Şimdi  akademinin içindeki ormanda, ağacın altında   sırtımı yaslayıp oturmuş  hiç durmadan akan ve parlayan nehri seyrediyorum ve aynı zamanda da bir haftadır mallaşan hayatımı bu sikik durumdan nasıl kurtarabilirim onu düşünüyorum.Neden mi?Çünkü güç istatiğinin yapıldığı gün sıra bana geldiğinde; heyecan içinde bahçenin orta yerinde yerimi aldım.

Bayan Dane ‘’İşaretiniz Bayan Blake.’’dedi.Boynumu yana eğip işaretimi gösterdim.

‘’Bu  bir kuş.’’dedi Bay Blackburn. ‘’Ona hadi ya biz hiç anlamamıştık.’’demek istesemde demedim.Sadece başımla onayladım.

‘’Kuşlar büyü spektüelinde gücü simgeler.Anka kuşunuzun anlamı da birden fazla güce yoğunlaşabileceğinizi gösterir.Yine de ilk defa böyle bir işaret gördüm.’’dedi Bayan Dane bi yandan da elindeki deftere notlar alıyordu.

‘’Sizin gücünüz nedir Bayan Blake?’’

 Blackburn bu soruyu sorduğunda derin bi nefes alıp güçlerimi ortaya çıkardım , birden bütün vucudumu bi güç dalgası sardı ve güçlerimi gösterdim odaklandım ve birden  toprak Blackburn’ü  üzerinden atmak ister gibi havaya fırlattı, demeyi çok isterdim ama bunların hiçbiri olmadı ne yazık ki.

“Sizin gücünüz nedir Bayan Blake?’’sorusuna kadar herşey aynı anlattığım gibi oldu.

Derin bi nefes aldım.Korkuyor muydum?

Evet.

Endişeleniyor muydum?Endişenin babası buradaydı.

 Ama yine de tüm cesaretimi toplayıp ’’Güçlerim yok.’’dedim.Etraftaki herkes susmuştu.Kimse gülmüyordu,ya da dalga geçmiyordu.Biran için Bay Blackburn’ün kısa bir şok yaşadığını düşündüm.Kısa diyorum çünkü hemen sonra ‘’Güçlerinizin nasıl olmadığını söyler misiniz Bayan Blake?’’dedi.

‘’Güçlerimin ortaya çıkmasının zaman alacağını söylediler.’’

‘’Güçleriniz yoksa akademiye alınmanıza nasıl izin verildi öyleyse Bayan Blake?’’dedi sinirlenmişti ve dişlerini sıkarak konuşuyordu.Sanki ona ne oluyorsa.Güçleri olmayan benim be.

‘’Regus ve Bay Klugman bi sakınca görmediler.’’ dedim şimdi kapak yapmıştım. Hah!

‘’Nasıl olurda güçleri olmayan birinin akademiye alınmasına izin verilir?’’dedi Bay Blakburn.Ona gıcık olmuştum tıpkı Klugman’a olduğum gibi. Öğretmenlerle aramın iyi olmamasına şaşırmayın.

Bayan Dane ‘’Bazen öğrencilerin güçlerinin ortaya çıkması zaman alabilir.Öyle ki güçlerinin varlığını yeni öğrenmişken.Bayan Blake henüz bi kaç gündür bu boyutta.Güçlerinin ortaya çıkması zaman alacaktır bu gayet……..”diye konuşurken arkadan gelen birinin öksürüğüyle lafı bölündü.Onun benim hakkımda nasıl bu kadar çok şey bildiğini bilmiyordum.Beni neden savunduğu hakkında da en ufak bi fikrim yoktu.

 Her neyse gelen Klugman’dı. “Sizin de söylediğiniz gibi bazen güçlerin ortaya çıkması zaman alabilir. Bayan Blake’e güçlerinin ortaya çıkması için gereken zaman tanınacaktır.’’ Söylediği şeyleri o kadar iğneleyi bi şekilde söylüyordu ki yerin dibine geçmek istiyordum.

Klugman devam etti. ‘’Bir ay.’’ demek istediğini anlamamıştım.Bana döndü.

‘’Bir ay sonunda güçleriniz ortaya çıkmazsa akademiden gönderileceksiniz Bayan Blake.” Sonra kıçını dönüp gitti.Herkes dağılırken ve eminim benim hakkımda konuşurken ,Tracy yanıma geldi. “Hey üzülme, güçlerini ortaya çıkarmanın bi yolunu buluruz.Hem orada güçlerini gösterememiş olman dünyanın sonu değil ki?’’

İşaretliler AkademisiWhere stories live. Discover now