Öldürmek İstiyor

21.4K 1.3K 149
  • Dedicated to adını bilmediğim beş okuyucum
                                    

 

Zoe’den…

Zack’le bundan sonra yapacaklarımızı kararlaştırdıktan sonra ve ben onu iyi olduğuma ikna ettikten sonra ki bu sandığımdan da kolay olmuştu gitmişti. Şimdi ben odamda tek başınaydım ve bugün yaşadığım boktanlığı düşünüyordum.

Orospu çocuğu! Piç kurusu! Kıçımın kenarı! Karanlık Hazretleri.

Beni nasıl bir tuzağın içine çektiğini sanıyordu. Ben ona hiç bir şey yapmamıştım.Üstüne atlamak dışında ama bu beni aileme zarar vermekle tehdit ettikten sonra olmuştu.Bana o anıları göstermişti. Kaybedecek şeylerim olduğunu hatırlatmıştı.Göt!

Ben orada kesinlikle çaresiz hissetmiştim. Bana kendi beynimin içinde bir oyun oynamıştı.Sevdiklerime zarar vereceğini söylemişti.Babama,anneme,Walt’a.Eğer uslu olup ölümü beklemezsem.Çok beklersin Bay Piç.

Eskiden yani günler önce bana Karanlık için bir şans oluşturduğum söylendiğinde içimden onlara “Siktir git be abicim  sen ne içtin böyle! “ diyordum ve  onlara kıçımla gülüyordum.

Ama şimdi o Karanlık denen Kaçık benim hayatımı değiştirmişti, beni sevdiklerimi öldürmekle  tehdit etmişti bunu yapardı da- gözünü bile kırpmadan sırf beni ellerinden kaçırdılar diye kendi adamlarını öldürmüştü manyak- rüyalarıma girmişti ve hala da  ısrarla beni öldüreceğini söyleyerek hayatının hatasını yapmıştı.Zoe Blake’e bulaşmak ha! Daha acısız intihar yöntemleri de vardı.

Artık Karanlık’la mücadele etmek için gerçek bir sebebim vardı.Bunu nasıl yapacağımı bilmiyordum ama.İşte işin garip yanı orada başlıyor.

Şimdi sorun şu ki bildiğiniz üzere benim hiç gücüm yok ve o çok güçlü.

Yani;

Ölümlü Zoe Vs. Karanlık Piçi

Durumu az çok anlamışsınızdır. Zack Topluluğa haber verip olanları anlatacaktı ve ailemin güvenliğini sağlayacaklardı.Bu konuda Topluluğa güveniyordum çünkü iç güdüsel olarak bende bu güveni uyandırmışlardı ve akademiye giden yolda beni epey korumuşlardı.Bana ihtiyaçları vardı ve benimde ailemi korumak için onlara ,yani bana yamuk yapamazlardı.Sanırım.

Ama ben kendimi nasıl koruyacaktım.Güçlerim yoktu ve onları ortaya çıkarmayaçalışıyorduk.Bunun için Zack’le epey uğraşacaktık.Ama bütün bunları yaparken boş duramazdım ya.İşte hem bu yüzden hemde bir daha o kadar çaresiz hissetmemek için bedensel savunma dersleri için antrenman yapacaktım ve dövüşmeyi öğrenecektim.Şu canavar saldırısının olduğu gün kendimi savunacak hiçbirşey yapmamıştım  tüm planı Zack yapmıştı ve onun sayesinde kurtulmuştuk ben yardım etmiştim ama ııııhhhh işte.

.Ve bu da beni epey rahatsız ediyordu.Ha bide Nick Monaghan’dan dayak yemektende  sıkılmıştım.İşte bu yüzden ben deniz Zoe Blake bugünden sonra işe koyulacaktım.Zor olacaktı ama yapacaktım zor olanı yapacaktım.Çünkü zor olanı yapmak zordur ama başardığında çoğu zaman seni daha iyi hissettirir.Bu babamın sözlerindendi.Aklıma kazıdıklarımdan bir tane.

 

 

 

 

 

Tracy’den…

Rachel’la bugün beni gerçekten zorlayan bir konuşma yapmıştım ve aklım karışıktı.Fazla karışık.

Neden ayrılan ebeveynler bu kadar çocukça davranmak zorundalar.Rachel noel tatilinde ona gelmemi istiyordu.Babamsa tek tatilinin o zamana denk geldiğini söylüyordu ve beni görmek istiyordu.Ne yapacağımı bilmiyordum ama cidden Noel’e aylar vardı.Neden şimdi bunu düşünüyorlardı ki.

İşaretliler AkademisiWhere stories live. Discover now