Seçim Yapıyorum

19.9K 1.1K 86
  • İtfaf edildi anneşuma
                                    

Hoşlandığınız çocukla istem dışı bir şekilde bir aşk filmini hiçte romantik olmayan bir şekilde izledikten ve o size iyi olmakla kötü olmak arasında bir şey söyleyip gittikten sonra ne yaparsınız?

Sakın benim yaptığımı yapmayın.

Çünkü ben uyumaya gittim. Eğer normal bir genç olsaydım dersimin olmadığı bu aptal Cuma gününde öğle yemeğine iner arkadaşlarımla takılır eğlenceli şeyler yapardım.

Ne yazık ki normal bir genç değilim ve arkadaşlarım da yok. Bu yüzden Nick bana burnumu silmem gerektiğini ifade ettikten sonra öğle yemeğine inmek yerine odama gittim ve yatağa uzanıp gözlerimi tavana diktim.

Dakikalar sonra  kapımın çalınmasıyla yataktan kalktım.

Kapıyı açtığımda Amelia ile karşılaşmayı beklemiyordum elbette.

“Selam.”dedi  gülümseyerek ve gayet rahat bir tavırla içeri geçti.Çalışma masamın sandalyesine oturdu ve gözlerini üzerime dikti.

Bende yatağımın üzerine oturdum.

“Nasıldı? Anlatsana ne oldu?”diye sordu merakla.

“Ne nasıldı?”

“Nick’le.”Ona anlamayarak baktım.

“Film.” “Ne yaptınız?”dedi muzip bi tavırla gözlerini açarak. Amelia’nın biranda neden böyle davrandığını kestirmek zordu.

“Ah! Hiçbirşey olmadı.” dedim .“Bu işte parmağın mı var yoksa?Bir anda nereye kaybolduğunuzu merak ediyordum.”

“Tabi ki Liam’ı oradan çıkmaya ben zorladım.Biraz yalnız kalsanız belki işler daha hızlı yürür diye düşündüm.Anlatsana ne oldu?”

“Cidden hiç konuşmadık bile.Hem ondan hoşlandığımı falan mı sanıyorsunuz.Pufff.Bu düpe düz saçmalık.”dedim gerçek içimi acıtsa bile.

“Hadi ama ikinizinde çaktırmadan birbirinize baktığınızı fark ettim.”

Durun bi dakika benim Nick’i izlediğim bir gerçekti.Ama o da mı bana bakmıştı?Hadi oradan anneannemin yeniden evlendiğine inanmam daha kolay.

“Şey… aslında çenemden tutup beni kendisine bakmaya zorladı ve ağladığımı bildiğini söyledi. Sonra da elime bir mendil tıkıştırıp burnumu sandığım kadar sessiz çekemediğimi söyleyip gitti.”

“Erkekler!”diye başını iki yana sallayarak mırıldandı.

“Neden birbirimizden hoşlandığımızı düşünüyorsun? Yani ona bir bak çevresinde onlarca kız var. Ve benden de pek hoşlandığı söylenemez çoğu zaman görmezden gelmeyi tercih ediyor.”

“Hey,hemen karamsar olma.Birbirinize bakarken bakışlarınızdan çok fazla şey okunuyor.Hem bence seni önemsemeye bile başladı.”

Ne kadar da büyük bir adım bu.Hey bakın Nick beni önemsiyor!

Gözlerimi devirmekle yetindim. “Yaaa ne demezsin.”

“Geçen gün kafeteryada yoktun ve Nick etrafa bakınıyordu.Eminim seni arıyordu.Ayrıca bugün Liam’a senin için onunla uğraşamam sabahları çok huysuz oluyor dediğini duydum.”

Huysuz mu?Ben mi?Hiçte değil.Demek sabahları huysuz olduğumu fark etmiş.Offf  bu çocuk kendi içimde çelişmemi sağlıyordu.

“Neden birlikte olmamızı istiyorsun?”diye sordum kendimi tutamayarak.Amelia belli ki iyi bir kızdı ama şimdi birden bana bu kadar yakın davranması çok normal bir şey sayılmazdı.Buraya geldiğimden beri Tracy ve Zack hariç kimse bana dost canlısı davranmamıştı.Son zamanlarda Liam ve Amelia ile biraz konuşuyorduk ama o kadar.Çoğunlukla yalnızdım.Zack Nick yüzünden atar yapıyordu.Tracy ile küstüm ve Nick zaten her zaman beni görmezden gelmeye devam ediyordu.Hayat resmen yaşa beni diyordu.

İşaretliler AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin