Güçler

33.4K 1.4K 177
                                    

 

‘’Olmaz,dedim.’’ ‘’Hayatta olmaz burayı biliyorum.Beni öldürücek.’’

Gus   ve Tracy beni arabadan inmeye ikna etmeye çalışıyorlardı.Ama beni burada bin yıl aç ve susuz bıraksalar bile arabadan inmeyecektim.

‘’Bak Zoe,arabadan inmelisin.Hadi.’’dedi Tracy.

‘’Olmaz,burayı daha önce de gördüm.Rüyamda, o beni boğdu.Ölmem gerektiğini söyledi.Lütfen,lütfen çıkalım buradan.’’ 

‘’Sakin ol!’’  bunu söyleyen kimdi bilmiyordum, çünkü düşünemiyordum.Panik atak falan geçiriyor olmalıydım.Titriyordum.O rüyayı gördüğüm zamana gitmiştim.

Logan bana doğru eğildi. ’’Hey! Hey, bana bak.Bana bak Zoe.’’  ‘’Burası senin için en güvenli yer.Seni koruyacak kişiler var.Topluluktan kişiler.Sana hiçbişey olmayacak.Söz veriyorum.’’

‘’Söz mü?’’ Sakinleşmiştim ,Tracy’nin uzattığı suyu aldım.

‘’Söz.’’

‘’Yine de hayır.İnemem,üzgünüm.’’dedim.Logan’a inanıyordum,bana bişey olmayacağına söz vermişti.Ama sizin de peşinize sizi öldürmek isteyen Karanlık biri düşse ,emin olun sizde  o arabadan inmezdiniz.Üstelik o karanlık birini rüyanızda şu an tamda bulunduğunuz yerde görseydiniz.

Logan ellerini saçlarından sinirli bi şekide geçirdi.’’Zoe Blake, hemen in şu arabadan.’’

‘’İnmiyorum.Kolaysa sen indir.’’ Bunu söylediğime pişman oldum.

‘’Gus,al onu.’’

‘’Ne?’’ olduğum yerde çığlık attım.Gus bi eline çantalarımı aldı.Tracy ve Logan çoktan arabadan inmişti ve bana sanki bunu hakketmişim gibi bakıyorlardı.Ne? Hakketmemiştim.

Gus beni kolaylıkla kaldırıp tek omzunda baş aşağı taşımaya başladı.Hep birlikte yürüyorduk.(ben hariç çünkü o sırada Gus’ın omzundan sarkıyordum.)

‘’Hey,indir beni.Lanet olsun Logan.Hepsi senin suçun.’’

Gus’ın sırtına yumruklar atıyordum ama o bundan etkilenmemiş gibiydi.Adamın sırtı duvar gibiydi ve ona vurunca duvara vurmuş gibi oluyordum.Ama bi Zoe özelliği işte asla kararımdan dönmem.

Akademinin içine girdiğimizde bağırmaya devam ediyordum.’’Beni öldürecekler ve bu sizin suçunuz olacak.’’

‘’Kes şunu.Herkes bize bakıyor.’’dedi Tracy  merdivenlerden yukarı çıkıp büyük bi salondan içeri girdiğimizde.

‘’Beni geri götürün.Tanrı aşkına lütfen Gus.’’ Birbiri ardına küfürler savurdum.Salondaki tüm gözler bize bakıyordu.Sanırım bu akademi için bile garip bi durumdu.

‘’Üzgünüm Zoe, burası senin için en güvenli yer.Eğitim alman da şart.’’

Bağırmaya ve sırtını yumruklamaya devam ettim.

’’Yemişim eğitimi.Beni öldürecek ve sen de ömür boyu vicdan azabı çekeceksin.Bunu o söyledi.Karanlık olan.Tanrı cezanızı versin.’’

Gus beni insanların yanına oturttu.Tracy’de yanıma oturdu.Kalkmaya yeltendim ama Gus omuzlarımdan bastırarak beni yerime oturttu ve arkamda beklemeye başladı.

Etrafıma bakındım.Hepsi de benim yaşlarımda yüzlerce çocuk vardı.Bazıları çocuk değil canavar çocuktu sanırım.Hepsinin gözleri üstümdeydi ve rezil olmuştum.

Fısıldaşmalarını duyabiliyordum. ’’Logan Forte’la mı gelmiş?’’

‘’Güzel kızmış.’’

İşaretliler AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin