23. část

1.4K 163 4
                                    

**Friendly reminder: užívejte si, že jsou všichni spolu a šťastní. Enjooooy. -Tina**


Nakonec se Harryho cesta autem protáhla déle, než bylo zamýšleno. Louis již čekal venku, neklidně přešlapoval a vyhlížel svého kudrnáče. Tedy... technicky byl jeho kudrnáč pořád Bethany. Ale nechtěl na ni myslet. Ne teď. Ne jindy.

Konečně se na cestě objevilo černé auto. Nemyslel si, že by patřilo Harrymu. Usoudil tedy, že je buď jeho matky nebo bratrance. Zastavilo pár metrů od něho a ještě než řidič úplně zastavil, ze zadního sedadla vyskočil Niall a ze sedadla spolujezdce Zayn.

Přiběhli k Louisovi a sevřeli ho v pevném objetí. Ihned ho zasypali otázkami, na které se ani nesnažil odpovídat. Pouze se potěšeně usmíval, naslouchal jejich brebentění a očima vyhlížel kudrnatou čupřinu. Samozřejmě vzápětí byl Harry za mladíky.

Ne zrovna šetrně Zayna odstrčil stranou. Nevnímal nadávku, kterou pod vousy Zi zahuhlal a ihned si přivinul bruneta do objetí. Vdechoval jeho vůni. Ah, jak moc mu chyběl. Neviděl ho téměř celý týden, kvůli výletu z Bethany a teď kvůli tomuhle. Brunet ho pevně objímal s víčky zavřenými, taktéž si pouze užíval přítomnost toho druhého a jeho vůni.

Nevnímali ani pohled, který si Zayn s Niallem vyměnili. Louis vzhlédl k Harrymu s úsměvem. „Hrozně jsi mi chyběl," špitl. Nechtěl nic jiného, než políbit ho. Pořád byl ale v takovýhle věcech víceméně nový a nesví a nevěděl, jestli by to nebylo trapné a podobně.

„Ty mě taky. A ještě dvakrát tolik," vydechl kudrnáč. Všiml si Louisova výrazu a ihned uhodl na co myslel. Ostatně on sám umíral touhou ochutnat jeho rty. Vyřešil tedy dilema, které brunet řešil, za něj. Pomalu se k němu sklonil a přivlastnil si jeho rty. Louis ihned začal spolupracovat. Rukou mu zabloudil kolem krku, konečky prstů zamotávaje do kudrnatých vlasů.

Jemně ho k sobě za krk přitahoval, čímž Harrymu bránil v odtáhnutí - ne, že by to kudrnáč byť jen zvažoval - a zároveň dával najevo to, jak moc zoufale po tomhle toužil. Kudrnáč na tom byl podobně. Držel brunetovo tělo natisklé na svém, aniž by si uvědomoval tlumené hlasy za jeho zády.

Po pár minutách se od sebe odtáhli dost na to, aby se ke slovu dostali i zbylí kluci. „Takže," vzal si slovo užaslý Niall. „Vy dva jste spolu? Jako... spolu spolu? Louis něco říkal, ale že až takhle..."

Louis se jen zhluboka nadechl Harryho vůně, nechávaje tak odpověď na něm. Kudrnáč si povzdechl. „Jak se to vezme," sklopil pohled k brunetovi a dal mu pusu do vlasů. „V podstatě chodím s Bethany, ale jsem s Louisem."

„Takže jí jsi nevěrný?" vyptával se dál Niall. Zayn mezitím kroutil obličej. Tohle byla jediná možnost která se Niallovi vyskytla a tak se jí nehodlal pustit. Pár dní zpátky byl sice u Louise a i se Zaynem se dozvěděli tuto novinku, ale předtím nebyl vhodný čas na otázky tohoto typu.

Harry zkroutil obličej, ale přiznal se přikývnutím. Najednou se za nimi prudce otevřely dveře. Brunet se otočil kolem své osy, aby viděl, kdo to přišel. Podle černé čupřiny ihned poznal Tylera. Sice s ním celkem strávil necelou hodinu, dost si rozuměli.

„Vítám vás," spustil Ty, aniž by jim zatím věnoval jeden jediný pohled. „Smím vám s něčím--" zarazil se, když si všiml jak na něj všichni koukají. Pohledem pomalu zabloudil k Louisovi, který pořád stál příliž blízko kudrnáče, na to, aby to bylo nenápadné. Tyler se vědoucně usmál a přenesl pohled na mladíky za nimi. Oni u sebe nestáli tak blízko, ale očividně i je něco prozradilo.

„Tylere," začal Louis, ale oslovený ho přerušil.

„Vy dva se k sobě náramně hodíte," usmál se. „Ale se mnou bys samozřejmě vypadal ještě líp." Zamrkal na bruneta. Harry se zamračil a přivinul si Louise blíž, aby dal najevo, že je jen a jen jeho. Ty se začal smát. „Myslel jsem si to!" Tiše se smál.

„Co to meleš?" zeptal se poněkud útočně kudrnáč. No, není čemu se divit, když v podstatě právě před jeho očima flirtoval s jeho Louisem. Tyler si povzdychl jako by to bylo úplně jasné. Zaynův tichý smích - jenž si přitáhl veškerou pozornost - prozradil, že i on ví, o co tu jde.

„Co je tu k smíchu?" nechápal Louis stejně zamatený jako Harry a Niall.

„Jde o to," chopil se vysvětlování Zayn. „Že si tím v ověřil, jestli jste vy dva spolu. Kdyby neměl pravdu a vy dva spolu ve skutečnosti nebyly, dala by se jeho slova uhrát do autu, jako že vás zkoušel." Šklebil se Zayn. „Taky jsem to už párkrát zkusil, když jsem potřeboval vědět, na čem jsem."

Všichni na něj jen prázdně zírali. Jako první odvrátil pohled Harry, který by svým zrakem Tylera zabil, kdyby to bylo možné. „Tak jako tak," spustil kudrnáč nabroušeně. „Není to zrovna nejlepší způsob jak zanechat dobrý dojem."

„Awww," vydechl Niall. „Ty žárlíš." Blondýnek se jim téměř rozpouštěl před očima. Harryho chování mu připadalo hrozně roztomilé. „Takhle bránit svého přítele." Bezděčně objal Zayna. I ten se nechal strhnout momentem a jednou rukou ho objal zpátky. Líbl mu dětský polibek na nos, opět přenášeje pozornost na Harryho.

„Technicky nejsem jeho přítel," uvedl věci na pravou míru Louis. A ačkoliv se snažil, aby nezněl zklamaně, ani zčásti se mu to nepovedlo. Harryho z toho píchlo u srdce.

„Teď ale Bethany nikoho nezajímá," vydechl mu do obličeje. Sledoval jak se modré oči rozzářily. Jak jen byl rád za to, že tohle dokáže. Neviděl totiž nic krásnějšího. „Jediné na kom záleží jsi ty." Pokračoval.

„Proč vlastně chceš, aby Harry chodil s Bethany?" vyptával se dál Niall. Louis k němu přenesl pohled, ležérně se opíraje o Harryho. Všichni jako by mezitím zapomněli, že Tyler stále stojí na schodech a slyší každé jejich slovo a vidí každý jejich pohyb.

„Protože Hazz bere špatně nadávky okolí," pokrčil rameny Louis. „Nechci aby mu kvůli našemu vztahu někdo nadával do buzen." Snažil se jim to vysvětlit. Vlastně se ani nemusel snažit příliš, protože ho všichni chápali.

„Dostanu z vás cukrovku," utrousil Tyler, předstíraje, že si utírá slzy dojetí. „Nechci nějak rušit, ale nechcete jít dovnitř? Mimochodem... myslím, že by se dalo zařídit, že byste tu do neděle přespali, hmm?" Navrhl Tyler. Ani nečekal zda někdo ve skutečnosti schválí jeho návrh a už volal do chodby, ať „sebou všichni pohnou a připraví pokoje pro hosty".

Zatímco se všichni hrnuli do chodby, Tyler zatáhl Louise za ruku a přitáhl ho k sobě. Harry se otočil, aby protestoval, ale byl strhnutý Niallem a Zaynem, kteří se nahrnuli dovnitř. Brunet se na Tylera díval, jako by spadl z Marsu, čekaje, co z něj vypadne.

„Doufám, že sis nevzal vážně to co jsem řekl," začal nejsitě Ty. „Nechtěl bych, aby to nějak narušilo naše přátelství, nebo něco takového."

„V pohodě Tyi," usmál se Louis a hravě ho praštil do ramene. „Mimochodem... stejně vím, že jsi gay." Vyplázl na něj jazyk. Tylerův ohromený výraz mu jen dal za pravdu, že se trefil do černého. Vzápětí jeho společnost opustil, aby si Harryho užil jak nejvíce to šlo.

Amen [Larry Stylinson] CZWhere stories live. Discover now