Pokračování?

939 48 5
                                    


Takže lidičky, nejsem si jistá, jestli o to ještě někdo stojí. Každopádně pokud byste chtěli, začala bych psát volnější pokračování téhle povídky. Nejspíš si většina z vás stejně do detailů nepamatuje, co přesně se odehrálo - a mám-li být upřímná, ani já si vše nepamatuju a číst znovu svou vlastní povídku - eeeeh.

Ve zkratce - nová povídka by se jmenovala Somewhat peaceful (odkaz bych sem později přidala, kdybych ji opravdu začala přidávat). A tady máte přibližný děj;

Harryho rodina se po několika měsících rozhodla, udělat jim ze života peklo. Kvůli Louisově minulosti to ani nebylo nic těžkého a brzy měl na krku obvinění, že svého přítele týrá. Naneštěstí se stali obětí autonehody, při které se Louis velmi vážně zranil. Skončil tedy v nemocnici se ztrátou paměti.

Harry tam pro něj nemohl být, protože jej poslali do léčebny. Ať už jeho věřící rodiče řekli cokoliv, každý si myslel, že trpí Stockholmským syndromem. Nebylo mu umožněno ho navštívit a Louis sám ho nevyhledal, protože si nic nepamatoval. Nakonec se nejspíš někam odstěhoval a tou dobou co Harryho propustili, nebylo po Louisovi ani stopy.

Jenže Harry si našel svůj vlastní způsob jak se s ním "vídat"....

Kdybyste v komentářích napsali, jestli si myslíte, že to má cenu, nebo jestli chcete pokračování, byla bych hrooooooozně moc ráda^^

Amen [Larry Stylinson] CZWhere stories live. Discover now