27. část

1.1K 139 9
                                    

Tajemství, o které šlo předtím, jsem si nakonec rozmyslela, protože by to úplně změnilo Louiho charakter. Takže pokud to je slabší než jste čekali, tak se omlouvám, ale původně mělo jít o fakt ošklivou záležitost. Enjooooy. - Tina

O týden později

Bethany s Harrym seděli v pokoji na jeho posteli. Prázdné lahve od alkoholu byly pohozené všude možně. Přesto jediný opilý, byl Harry. Beth měla plán a kvůli tomu se nemínila opít. Nesměla, pokud chtěla aby vše klaplo. Do Harryho domu se v podstatě pozvala sama. Věděla, že nikdo jiný doma není a tak využila situace, na kterou čekala už několik dní. Nakonec zjistila brunetovo tajemství a chtěla se o něj podělit. Ještě ale bylo příliš brzo. Vše Harrymu poví ráno, až se vzbudí.

„Na vás," pozvedla Bethany sklenku se zlatým Jelzinem. Chtěla kudrnáče pro sebe. Je na tom snad něco špatného? Až Harry přijde na to, že Louise ve skutečnosti rád nemá, ještě jí poděkuje! Harry totiž není gay! Chodil s ní, takže není. Nanejvýš bisexuál, ačkoliv ani tomu nevěřila. Louis jejího Harryho jen popletl. Ale ona mu otevře oči. Nakonec budou spolu. Šťastní.

Kudrnáč jen opile přikývl. Už v sobě měl přemíru alkoholu a byl rád, že rozumí tomu, co Beth říká. Panáka s nazlátlým alkoholem do sebe vyklopil na ex. Bethany svou sklenku opět položila, aniž by si jen cucla. Harry si toho ani nevšiml. Rozhodla se, že teď je správná chvíle na první část plánu.

Než kudrnáč stihl zareagovat, natáhla se k němu a políbila ho na rty. Kudrnáč jí polibek automaticky začal oplácet, ačkoliv netrvalo dlouho a uvědomil si, že tohle není Louis. Zalapal po dechu a odtáhl se od ní. „Co sakra děláš?!" vyjekl, ale než stihl více protestovat, opět si přivlastnila jeho rty.

Znovu se od ní začal odtahovat.Mohl být pod vlivem alkoholu, ale pořád vnímal, že tyhle rty nechutnají tak dobře, jako Louisovy. Bethany věděla, že ho musí donutit, aby spolupracoval. Položila mu ruku na stehno a mezi polibky pomalu sjížděla k jeho přirození. Naneštěstí Harry byl opilý dost na to, aby se přizpůsobil. Kdo by v takovém stavu odporoval slasti, i když nepřicházela od toho, koho si přál?

Nazvedl se na své posteli, aby mu lépe sundala kalhoty i boxerky. Kudrnáč ji přitom chytil za týl a přitáhl si ji k sobě, aby mohl znovu spojit jejich rty. Oba zalehli do peřin. Bethany se na Harryho tiskla celou vahou a pánví pohybovala proti Harryho přirození. Odtáhli se od sebe až kvůli nedostatku vzduchu, což Bethany využila a začala Harrymu nasazovat kondom.

„C-co?" zalapal po dechu kudrnáč. Nejspíš jen další záblesk střílivosti, který se probojoval opojnou mlhou alkoholu. V hlavě mu tepalo bolestí, jako by na něj všechno v těle křičelo „Tohle není Louis! Přestaň s tím!". Téměř zpanikařeně se snažil dostat pryč od ní.

„Shh," uklidňovala ho. „Máš ho jen, abychom potom nemuseli uklízet nepořádek." Protočila oči, když se od ní stále odtahoval pryč. Chytila jeho penis a rukou začala přejíždět nahoru a dolu. Ze začátku zvolila mírnější tempo, ačkoliv i to se Harrymu líbilo. Nadále se od ní nesnažil odtáhnout. Spíš naopak, pod jejím dotekem se kroutil a snažil se ji přinutit k rychlejšímu tempu.

„Ne," protestoval. Tentokrát to znělo spíše jako vzdech, než cokoliv jiného. Bethany se pro sebe usmála. Šlo to jako po másle. Rukou pumpovala čím dál rychleji. Kudrnáč zrychleně oddechoval, snaže se vše udýchat. V koutku jeho mysli pořád bylo cosi, co ječelo, že tohle je špatné. Prudce oddechoval, vzdychal a zajíkal se slastí.

Bethany ho na odhalená stehna líbala a jemně kousala. Palcem obkroužila Harryho špičku, za to ji odměnil zaúpěním. Byl tvrdý a příliš blízko vyvrcholení. Nedokázal se ale soustředit na nic jiného, než hlas v jeho hlavě. Nevnímal Bethany, ačkoliv slast, jakou mu způsobovala ano. Beth přidala na tempu a zanedlouho kudrnáč vyvrcholil. Prohnul se v zádechl a udýchaně se rozvalil na své posteli. „Oh, Lou." Vzdychl jen a zavřel oči. Beth se zatvářila, jako by ji někdo do pusy nacpal citrón.

Harry si ani neuvědomoval, že mu Bethany kondom sundala. Dokonce i triko, které měl doteď na sobě. Kalhoty, které měl u kotníků stáhla dolu též. Nevnímal ani, že ho přikryla dekou, a že se k němu zezadu přitulila.

***

„Bethany?!" vyjekl, když se ráno probudil s hroznou bolestí hlavy. „Co sakra děláš v mé posteli?! Nahá!" Odtáhl ji od svého těla, jak nejrychleji to šlo, čímž sám sebe z postele shodil. Přepadl přes okraj a rozplácl se, jak dlouhý tak široký, na zem.

„Harry?" Bethany hrála ospalou, ačkoliv byla vzhůru již nějakou dobu a dokončovala poslední úpravy. Vše muselo vypadat přesvědčivě a do postele si vlezla před minutkou. „Co se děje? Ty si nic nepamatuješ?"

Kudrnáč se na ni zamračil. Zavrtěl hlavou, pomalu se rozhlížeje po pokoji. Pohled mu padl na použitý kondom, zrovna když mu Bethany odpověděla. „Včera jsem za tebou přišla s nějakým alkoholem, abychom oslavili tvůj vztah s Louisem. A zároveň abych ti řekla jeho tajemství."

Harrymu se začal zvedat žaludek. To snad není pravda. Louise by nikdy, nikdy nepodvedl! Zvedl k ní pohled, němě jí tak žádal, aby pokračovala ve vyprávění. „Začal jsi mě líbat. Říkala jsem, že to nejde, že más Louise, ale nepřestával si..." Nechala svůj hlas vyznít do ztracena.

Kudrnáč v očích cítil slzy. Tohle by Louisovi neudělal. Oh, Bože! Zoufale k ní zvedl pohled. „Řekni to!" Vyjekl. Nechtěl si nic domýšlet, potřeboval fakty. Pořád se držel jakési bláhové naděje, že možná přišel Liam, opil se s nimi a rozdal si to s ní. Ne Harry. Ne on. Jen ne on.

„Harry," povzdechla si Bethany, jako by jí to bylo líto. „Vyspal jsi se se mnou. Včera večer jsi se mnou měl sex." Sklopila pohled ve snaze vypadat kajícně. Harry zalapal po dechu.

„Lžeš!" obvinil ji, ačkoliv zněl poraženě. Nic si nepamatoval, takže se nemohl o nic opírat. Jen o to, že by Louisovi takhle nikdy neublížil. I když to se očividně stalo.

„Pamatuješ si o jaké tajemství šlo?" hlesla Beth. Hrála opravdu dobře a tiše si blahopřála. S takovýmhle výkonem by dostala Oscara. Kudrnáč jen odevzdaně zavrtěl hlavou. „Louis rozmlátil výlohu nějakého obchodu. Přijel tam nějaký policajt a zjistil, že je opilý. Chtěl ho odvést na stanici, ale Louis ho zmlátil. Ještě teď je v nemocnici, kde se ze svých zranění zotavuje. Nechybělo moc a zabil by ho. Harry, Louis málem zabil policajta."

Harry se na ni jen prázdně díval. Pomalu vstřebával vše, co mu Bethany řekla. „Hned potom jsi mě začal líbat. Řekla jsem, že máš Louise, ale ty jsi řekl, že s ním už nechceš mít nic společného." Přesunula se k němu na zem, aby ho objala. Vzhledem k tomu, že ale byli oba nazí, se od ní Harry odtáhl. I když pravděpodobně by se od ní odtáhl, i kdyby byli oblečení.

„Byl jsem opilý," zavrtěl hlavou. „Neměla jsi mě nechat." Frustrovaně si povzdechl, stále se slzami v očích. Bethany na něj vyjevěně zírala. Až doteď šlo všechno podle plánu. Takovouhle reakci ale nečekala. Včera mu Louisovo tajemství samozřejmě neřekla, protože věděla, že by hned volal brunetovi. Doufala, že když to řekne takhle, nechá ho být a vrátí se k ní. Nečekala, že s ním pořád bude chtít být. To bylo špatně! Takhle to nemělo být!

Dlouho mezi nimi nepadlo ani jedno jediné slovo. Konečně se Harry postavil s tím, že se jde osprchovat. „Doufám," řekl kudrnáč, „že až přijdu, budeš pryč." Znovu odmítavě zavrtěl hlavou a pospíšil si do koupelny. Nechal tam Bethany samotnou, překvapenou a zraněnou.

„Tak tohle nešlo podle plánu," povzdechla si. Neměla ale v plánu vzdát se Harryho. Teď stačilo, aby se kudrnáč o jejich údajnému úletu Louisovi nezmínil. Potom za brunetem přijde sama a vše mu poví. S trochou štěstí bude Louis naštvaný a rozejde se s Harrym, který za ní půjde. Ano. Tak to určitě dopadne. Ona si Harryho zaslouží víc, než nějaký teplouš.

„Ještě budeš můj," šeptem pronesla, i když věděla, že ji kudrnáč neslyší. Postavila se a začala ze země sbírat své kusy oblečení. Poté co se oblékla, ji napadlo, že by téhle situace mohla využít. Kdyby za Louisem přišla v Harryho tričku, určitě by ho to zranilo ještě víc. V duchu se pochválila a z Harryho skříně vytáhla jedno z triček. Harry prostě musí být její! Ona si ho zaslouží víc!

Amen [Larry Stylinson] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat