Chapter 1

19.5K 670 30
                                    

Charlotte P.O.V.

"Lotiiii"-cula sam dozivanje ispred moje sobe od strane Alexa. Cak u jednom momentu mogu reci da i on sa nestrpljenjem ceka nas polazak. Medjutim medju nama to se nije ni moglo porediti. On je bio tuzan zbog ovog odlaska, jer je bio u odlicnim odnosima sa svojim i roditeljima i svojom sestrom. Bio je jedan od popularnijih momaka u srednjoj skoli i samim tim vjerovatno mu je i tesko da se odvoji od svih tih koji ga "cijene" zbog toga u nasem okruzenju. Naravno, kako muskaraca tako i djevojaka. A jaa, ... ovo mi je definitivno jedan od najboljih trenutaka u zivotu.

"Hajdee, zakasnit cemoo" , opet sam ga cula kako me doziva. Uzela sam crnu koznu jaknu u ruke, torbu u koju sam stavila samo najbitnije stvari koje trebaju biti uz mene u putu, i otvorila vrata. I samim tim otvorila vrata i za pocetak mojeg novog, boljeg zivota.

"Zavezite svoje pojaseve, i spremite se za slijetanje. Za 5 minuta stizemo na aerodrom u Londonu."

Harry P.O.V

Jos jedan dan koji mi protice u snimanju. Ali hajde barem sam na to navikao. Moram priznati i sam da mi je do prije godinu i po ovo sve izgledalo i dalje nestvarno. Ali moze se reci da sam onda poceo da gledam drugacije na to. Shvatio sam u jednom dijelu svog mozga, jedan svoj pojam slave. A to je za mene bio pojam jednak pojmu " djevojke" i "sex". Naravno. Sto sam bio popularniji tako su me djevojke vise zeljele. I mogu iskreno reci da mi je to potpuno odgovaralo. Iako jos nikad nisam imao neku duzu vezu od 5 dana i dalje sam bio magnet za sve cure. Medjutim moj tip su bile one djevojke .. pa moglo i se lakse reci sve vrste djevojaka.

Liam koji je bio jedan od mojih bliskijih prijatelja zgrozavao se kad vidi sta sve radim sa njima. Ali ja sam bio takav i one su to znala i to im sigurno nije smetalo. Znale su kad pristanu da izadju sa mnom sta ce se desiti. Pojebat cu ih i to ce biti kraj. Bez ikakvog vezivanja bez ikakve veze. To su i trazile. Jer jednostavno receno bile su kurve i to su i zasluzile. Jer kako drugacije da ih nazovem kada bi nakon jednog izlaska dozvolile jednom decku da im radi ono sto dozvole meni. Zato se nisam nikada previse ni zelio vezati za jednu djevojku, a kada dodje ona prava, a jednom mora stici, ocekujem da cu to i osjetiti. A onda cu se promjeniti i bit cu najbolji, ali samo za nju. Moju jednu jedinu. Moju lutku.

"Harry, nastavljamo. Dolazii!", glas Louisa je stigao iz druge sobe.

"Stizeeem"

Kako vam se svidjaa ? Hvala puno na svakom vote koje ostavitee ! :*

Ti si moja! »h.s »z.mWhere stories live. Discover now