Chapter 15

6.4K 368 13
                                    

Charlotte P.O.V



"Harry .. ti ne znas sta pricas."

"Da.." rekao je otpuhujuci, "Uvijek to radis Charlotte. Zasto me uvijek tjeras od sebe?"

Nista nisam rekla. Samo sam zurila u gumicu koja se ispetljala iz moje kose I pala na pod.

"Boze Charlotte! Pa mozes li barem nesto reci? Ili ces me uvijek ovako praviti budalom?! Ovo vise stvarno ne mogu podnijeti", rekao je hvatajuci se za glavu I hodajuci u krug.

"Samo me ostavi .. molim te", tiho sam sapnula.

"Charlotte, molim te", rekao je hvatajuci me za obraz I tjerajuci me da ga pogledam u oci "Samo reci nesto, reci mi kako se osjecas? Sta osjecas?"

I to je bilo to. Kada sam ga pogledala u te najljepse zelene okice, bila sam gotova. Puknula sam.

"Sta hoces da ti kazem, dovraga? Da zbog tebe zelim da ostavim sve? Da samo pored tebe osjecam da sam potpuna, da sam ona prava ja? Da Harry. Ako si to htio da znas, sada znas. Zelim te, Harry Styles. Zelim te toliko da me boli. Da me naprosto razara."

Krupna suza pobjegla mi je iz oka.

Cula sam kako se krece, a kada sam podignula pogled vidjela sam kako svojim rukama obuhvaca moje obraze.

Zacula sam glasove negdje u daljini kako nam se priblizavaju, ali ovaj put nisam marila za tim. Harry je ovaj put oklijevao, ali ja nisam. Uzela sam ga za ruku, prosla pored njega I povukla ga za sobom. Odvukla sam ga do sobe za koju sam primjetila da je uvijek prazna I da je nitko ne posjecuje. Dok se Harry osvrtao po sobi trazeci svijetlo, ja sam se okrenula I zgrabila ga za vrat priblizavajuci ga sebi.

Nevjerovatno koliko je samo dobro mirisao. Ne znam zasto, ali imala sam neopisivu zelju da ga ljubim I grlim. Stavise, zudjela sam za njim. Stavio mi je ruke na struk I privukao me blize sebi. Isla sam prema sada bezizlaznoj situaciji, ali nisam se mogla oduprijeti. Ruke sam zavukla u njegovu kosu, a njegova usta su odmah nasla moja. U nacinu kako je Harry pritisnuo usta na moja, bilo je nedvojbene I iskrene gladi.

"Charlotte", promrljao je u moja usta.

Ne znam, kakav me je osjecaj preplavio kada sam zacula njegov glas. Znala sam samo da je toliko snazan da je zalijepio dva moja daha u dug I drhtav uzdah.

"Oh, kvragu." Ruke su mu se zaplele u moju kosu.

Nisam ni pomisljala na to da ga odgurnem, samo sam zeljela vise. Jos njegovih dodira, jos njegovih usana.

Jos. Jos. Jos. Jos. Od tih rijeci joj je bubnjalo u mozgu, napinjale su joj se grudi a plemen zudnje udarao ravno u prepone.

Presla sam preko neimenovanog osjecaja. "Harry .. "

Kroz njegovu majicu sam mogla osjetiti koliko mu snazno kuca srce.

Rukama me je jos vise privukao sebi, drzeci nas u zagrljaju, ali ne prekidajuci poljubac. Uzvratila sam mu zagrljaj cudeci se koliko je to ugodan osjecaj. Sta ja radim?

"Oprosti .. oprr-osti", rekla sam mu odmicuci se od njega. Boze, sta je sa mnom? Sta ja ovo radim?

Vatreno me je gledao. Mozda je cak bio I iznenadjen zbog ovoga sto sam uradila? Pa I ja sam.

"Ne Charlotte. Nemas se zasto izvinjavati ", rekao je I dalje zadihan, dok je buljio u moje usne koje su drhtale pod njegovim pogledom.

"Mi nemamo sanse Harry. Bojim se. Stvarno se bojim", rekla sam mu mucajuci I oklijevajuci.

Ti si moja! »h.s »z.mWhere stories live. Discover now