Chapter 4

10K 475 44
                                    

Harry P.O.V



Dok sam sjedio na fotelji I razmisljao o onome sto se desilo bio sam veoma nervozan a ni sam nisam znao zasto. Stalno mi je se nekoliko pitanja motalo po glavi. Zasto sam ono uradio? Zasto sam se jebote pobio s onim momkom samo zbog price o nekoj djevojci koju sam jedva vidio jedanput u zivotu?


To je takodjer iznenadilo I decke. Mada im nisam nista htio reci, zbog cega sam onako reagovao. Mislim da su ipak shvatili da se radi o nekoj curi. I to je I njih iznenadilo kao I mene. Jer su I sami znali kakav sam po tom pitanju. To jeste kakav sam do sada bio po tom pitanju. Prije bi obicno kada bi bio sa nekom curom ili to jeste kada bi spavao sa njom, oni bi bili prvi ti kojima bi pricao neke stvari o tome. Oni bi bili ti koji bi saznali sve o jebanju sa tom djevojkom I iskreno bilo bi mi smijesno a I zabavno o tome pricati. Znam da je to malo bolesno sa moje strane, ali sta da se radi . Takav sam kakav sam. Ali kada sam cuo da pricaju o plavusi odjednom kao da sam poludio. Cak ni njima, svojim najboljim prijateljima, kojima sve pricam nisam htio da kazem za nju. Jednostavno htio sam da ona ostane samo u mojim mislima. I da nikome drugom nedam pravo da barem I na nekoliko sekundi razmislja o njoj. Samo ja.


Boze sta se sa mnom ovako jebeno dogadja? Pod hitno moram iz glave izbaciti ovu curu koju vise nikada sigurno necu ni vidjeti?!!


Uzimam telefon I okrecem prvi broj koji mi se nadje na listi


' Kelly, hej jesi li da se viidimo danas? ' -.





Charlotte P.O.V






Da Charr dosta ti je vise razmisljanja o tom momku. Ubjedjivala sam samu sebe, dok sam se penjala prema Alexovom I mom stanu. Nasem stanu kako je Alex uvijek govorio. Moj divni Alex. Boze, kakva sam ja budala. Pored njega, koji me je uvijek volio I postovao ja sada nadjem da razmisljam o tamo nekom momku kojeg sam vidjela jednom u zivotu.


Alex to zasigurno nije zasluzio. Bio je uz mene kada niko nije. Uvijek me je ubjedjivao I uvjeravao svakim svojim postupkom, da je on taj pravi za mene. I moram poceti vjerovati u to. Jeste. Pravi je za mene.Pravi je. Pravi je ..


' Ljubavi, stigla sam kucii'' - rekla sam I dok sam se priblizavala dnevnoj sobi, zacula sam smijanje Alex-a I jos nekoga. Kada sam usla u sobu tu je sjedio Alex I jos neki momak, koji mi je bio veoma poznat. Pa da to je Zek, jedan od Alex-ovih prijatelja iz Londona. Sjecam se da mi je jednom Alex pokazao njegovu sliku na telefonu. Imao je duzu razbarusenu crnu kosu, I crne tamne oci. Bio je visok I zgodan, stavise bio je prelijep. Ali ne ljepsi od mog stranca definitivno, ceeeek .. .mislila sam reci od mog Alex-a. Da da to je to. Samo mala greska ..



' Hej zdravo', rekla sam sa smijeskom ' Ja sam Charlotte, ali mozes me zvati Lotte, drago mi je' -



' Da meni takodjer, Zek drago je I meni. Alex mi je puno pricao o tebi', rekao je sa laganim osmijehom

Ti si moja! »h.s »z.mWhere stories live. Discover now