Chapter 11

7.3K 394 11
                                    

Harry P.O.V



Mogao sam osjetiti njeno otezano disanje. Srce joj je lupalo brzo kao I moje, ali nije se povlacila.Znao sam da ce me zbog ovoga jos vise izbjegavati I da cu samo jos nize pasti u njezinim ocima .. Ali nisam se mogao kontrolirati. Poljubio sam je. Nase usne su se spojile I osjetio sam kako polahko I ona pocinje da mi uzvraca poljubac. Kada sam joj jezikom okrznuo usnu, rastvorila je usta I pozvala ga da udje. Osjetio sam kako mi jednom rukom prolazi duz ledja dok je drugu zavukla u moju kosu jos vise me priblizavajuci sebi. Poljubac je bio ispunjen strascu, ljutnjom, ocajem, strahom I opustanjem u isto vrijeme. Bio sam u isto vrijeme I divlji I pitom, a istovremeno potpun.

Sve u meni zeljelo je ljubiti je.

Njezine vrele usne uzvracale su mi poljubac, dok je jezikom palacala po mojim zubima. Oh, Boze, ovo je nevjerovatno.

Najednom se povukla od mene , izgledajuci potreseno.

"Ovo, se vise ne smije ponoviti", rekla je.

"Zasto ne? Svidjelo ti se.", odgovorio sam I dalje zadihan od naseg poljubca.


Zurila je u mene neko vrijeme, meni se cinilo kao vjecnost. Zatvorila je oci na sekundu, uzdahnula I promrljala nesto. Ne pogledavsi me okrenula se I izasla iz prostorije.


Kada sam se vratio nazad za moje mjesto pored sanka, razgledao sam po klubu I uocio Charlotte. Grlila je Alexa. Kako divno .. Slomila me je.

Nacisto me je slomila.

Dobro. Ne sada da sam ocekivao da ce mi se baciti u narucje poslije onog poljubca, ali .. Boljelo me je vidjeti je sa drugim, I to nisam vise mogao poricati.

Opet sam ih okrznuo pogledom, da bih vidio Alexa kako je miluje po ledjima I sapuce nesto na uho. Iako mi je prva reakcija na to bila da odem sada kod njega I polomim mu prste sa kojima je dira .. nisam mogao. Nisam imao prava za to. Ona je bila zauzeta. Mozda mi je cak upravo I uzvratila poljubac u onom hodniku, ali to je za nju bila sam pozuda. Da. Cista pozuda I strast. Dok ovoj momak koji stoji sada tamo sa njom .. Ona ga voli. Sama mi je to nekoliko puta I ponovila. I ja se nemam pravo mjesati u to.

No nije mi bilo zao zbog poljubca. Samo Bog zna koliko sam je silno zelio poljubiti.

Pogledao sam opet u Alexa I Charlotte koji su sada razgovarali o necemu, dok su se njene oci uzbudjeno sirile. Ne mogu ovo vise gledati. Treba mi pod hitno nesto sto ce mi odvuci paznju od nje. Uzeo sam telefon I poslao poruku osobi koja mi sada jedina moze zamijeniti ono sto stvarno zelim.

Charlotte.


Charlotte P.O.V


Nisam mogla da vjerujem da sam mu to na kraju I dozvolila. Sta vise sirokih ruku, doduse u mom slucaju usta, dozvolila. Harry Styles me je poljubio.

Poljubio.

Poljubio. .. Kako to lijepo zvuci .. Ne. Ne .. To nije dobro ..

Dok sam prolazila kroz mracan klub trazeci pogledom Alexa, opet sam se sjetila.


Vrijeme kao da je stalo kada je rukama obujmio moje lice. Spustio je svoje usne na moje. U pocetku je to jedva bio poljubac, ali malo pomalo se pojacao, postajuci sve snazniji I dublji. Zarila sam nokte u njegova ledja dok su njegove ruke klizile po mom vratu I gubile u mojoj kosi. Cijelo lice mu je sijalo od zelje za mnom. Poljubac je razbuktao svu vatru koja je bila izmedju nas.

Ti si moja! »h.s »z.mWhere stories live. Discover now