Deniz

9.9K 449 48
                                    

Multi de Asrın var.Bu arada multi deki şarkıları dinlemenizi tavsiye ediyorum.Bu bölümü birine ithaf ediyorum,o kendini biliyor.Öpüldünüzz..

YENİ KİTABIM "EN GÜZEL KABUSUM"A BAKMAYI UNUTMAYIN:)
VOTE VE YORUMUDA TABİ SEVİLİYORSUNUZ BEBEKLERİM

Güneşli bir güne merhaba diyerek yatağımdan kalktım ve Bade'yi uyandırdım. Daha doğrusu uyandırmaya çalıştım.

'Bade hadi canım kalk, bak okula geç kalacağız.'

'Anne nolur beş dakika daha.' Şimdi de beni annesi sanıyordu! Bende biraz oyun oynamakta sakınca görmeyip

'Kalk kızım bak baban sana üniversiteyi kazanman şerefine çok istediğin kırmızı Mini Cooper'ı almış.'

Bade yataktan fırlayarak

'Vallaha mı? hani nerede arabam?' diye etrafına bakınmaya başladı. Gerçekler kafasına dank edince bu sefer 3 değil 33 numaralı bakışını takınarak

'Bu 2 oldu Güneş Hanım ve artık cezanızı çekeceksiniz.' diyerek üstüme atladı ve beni gıdıklamaya başladı. Nefes nefese

'Ba..Bade d..dur..nol.lursun.....vall..valla bir ..daha ..yap..mayacağım..' nihayet durduğunda ikimizde kendimizi benim yatağıma atıp halimize gülmeye başladık. Kendimize geldiğimizde de okula gitmek için hazırlandık. Yavaş yavaş soğuk kendini göstermeye başladığı için uzun kollu kot gömleğimi altına da siyah taytımı giydim. Ayağıma da beyaz converselerimi geçirdikten sonra artık bir ritüel olan Bade'yi bekleme işine başladım. Yaklaşık yarım saat sonra okula gitmek için yola çıktık. Okula vardığımızda da fakültelere gitmek için ayrıldık.

Fakültenin kapısına geldiğimde Asrın'ı sırtını kapıya vermiş, etrafı izlerken buldum. Şaşırtıcı biçimde yalnızdı, genelde etrafında ona yaranmaya çalışan kızlar olurdu.

İçimde anlam veremediğim kıpırtılar oluşmaya başlayınca onu görmezden gelmeye çalışarak yanından geçiyordum ki kuvvetli bir el tarafından geriye doğru çekildim. O tarafa doğru döndüğümde Asrın'ın piç piç sırıtan yüzüyle karşılaştım.

'Ne o, artık selam sabah da mı yok bücür?'

'Offf sabah sabah seni hiç çekemeyeceğim, ne istiyorsan söyle Asrın.'

'Hiç sadece seni gıcık etmek istemiştim.'

'Bunun için konuşmana gerek yok, seni görmem yetiyor.'

'Bak bücür dünkü olanlar..'

'Dün ile ilgili konuşmak istemiyorum. Dün geride kaldı, bugün yeni bir gün. Ayrıca lütfen bana bücür demeyi kes. Benim bir adım var tamam mı Güneş benim adım.'

'Seninle çok işim var bücür.'

'Ya senin benimle ne işin olabilir ki? Git dün sınıfın ortasında oynaştığın kızla uğraş. Eminim o seni daha çok tatmin eder.' Lanet olsun,ben onu dışımdan mı söyledim?

'Ooo birileri fena öfkelenmiş, sakin ol şampiyon. Ayrıca merak etme güzelim, dün gece gayet güzel tatmin etti beni. Ama bugün tatmin edecek başkasını arıyorum. İstersen bugün de sen tatmin edebilirsin beni ha?'

'Sen beni ne sanıyorsun be? Beni sürtüklerinle karıştırdın galiba.' deyip yüzüne sağlam bir tokat attıktan sonra

'Sakın bir daha karşıma çıkma Asrın, sakın.' dedim ve bir şey demesine izin vermeden koşarak oradan ayrıldım. Göz yaşlarım görüşümü bulanıklaştırsa da koşmaya devam ettim. En sonunda boş bir bank bulup oturdum ve hüngür hüngür ağlamaya başladım. Hayatımda hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim. Çocuk resmen bana sürtük demişti. Tam telefonumu çıkarıp Bade'yi arayacaktım ki Deniz aramaya başladı. Bir süre açıp açmama konuşunda tereddüte düşsem de en sonunda açmaya karar verdim.

SON İKİ ÜÇWhere stories live. Discover now