Özel Bölüm 2

4.5K 188 11
                                    

Merhaba sevgi pıtırcıklarım ben geldim. Uzun zamandır yazmadığım için baya hamlamışım bu yüzden yaptığım üslup ve yazım hataları için şimdiden sizdenözür dilerim. Biliyorsunuz bu yıl SON İKİ ÜÇ wattys2015'e katıldı kazanmamız için sizden ricam; TWITTER'da #MyWattysChoice hashtag'i ile SON İKİ ÜÇ'ü tweetlemeniz ve retweetlemeniz. Yapanlar yoruma yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Haa unutmadan Not: Sizi seviyorum.(multi ÖZGE.)


ÖZGE'NİN AĞZINDAN

Yağmurun huzur veren sesiyle birlikte yeni güne uyandım. Asrın'ın kollarından sıyrılarak mutfağa gittim ve buz dolabını açıp kahvaltılıkları çıkartarak masayı hazırlamaya başladım, çay suyunu koyduktan sonra da kendimi pencerenin önündeki sallanan sandalyeye bıraktım. Küçük canavarım yüzünden çok çabuk yorulmaya başlamıştım ve eskiden düm düz olan karnım artık ayva şeklini almıştı. Ama bu durumdan hiç de şikayetçi değildim. Ellerimi karnımın üzerine yerleştirerek pencereden yağan yağmuru izlemeye başladım. Bir anda arkamdan gelen ses beni yerimden sıçratmıştı. Arkamı döndüğümde ise Asrın'ın sinirden kıp kırmızı olmuş yüzüyle karşı karşıya kaldım.

'Özge sen ne yaptığını sanıyorsun?'

'Ne yapmışım?'

'Sana benden habersiz tuvalete dahi gitmek yok demedim mi?!'

'Asrın abartmıyor musun?'

'Ne abartması? Ya bebeğe bir şey olursa?'

'Ne yani ben umurunda değil miyim? Bebeğe bir şey olmasın ama Özge geberse gitse de fark etmez.'

'Saçmalama!'

' Peki okul zamanı ne yapmayı planlıyorsun? Orada her zaman yanımda olamayacaksın.'

'Okulu unut. Okula falan gitmeyeceksin.'

'NE?'

'Okula gitmeyeceksin dedim.'

'ASIL SEN SAÇMALAMA! BEN O OKULU KAZANMAK İÇİN NE KADAR UĞRAŞTIM HABERİN VAR M SENİN I!?'

'Umurumda mı sanıyorsun?'

'İnanamıyorum. Senin değiştiğini sanmıştım ama...'

'Aması maması yok, ben buyum Özge. Ve sen beni bu halimle kabul ettin.'

'....'

'Konu kapanmıştır. Okula gitmek falan yok.'

'Okul yoksa sende yoksun.'

'Efendim?'

'Okula gitmezsem, sen hayatımdan gidersin.'

'Hadi ya? Nasıl olacakmış o?' dedi.

Ben onun bu hareketlerine anlam yüklemeye çalışırken; O, karşımda durmuş, alaycı bakışlarını üzerimde sabitlemiş bir şekilde benden cevap bekliyordu. Ama benim cevabım zaten hazırdı. Hiçbir şey söylemeden salondan çıkıp yatak odasına gittim ve üzerime bir şeyler geçirdikten sonra çantamı alıp salona geri döndüm. Salona girdiğimde ise Asrın Bey , koltuklardan birine yayılmış kahvesini yudumluyordu. Tam karşısında dikildim ve

'Sen benim aşık olduğum adam değilsin. O geri gelene kadar ben gidiyorum hoşça kal .' dedim ve cevap vermesini beklemeden dış kapıyı çarparak çıktım daha sonra da bir taksiye atlayıp aklıma gelen ilk yere gittim.


GÜNEŞ'İN AĞZINDAN

Yağmurlu ve kasvetli bir güne merhaba diyerek uyandım. Uyuyan kocamın dudaklarına küçük bir öpücük kondurarak banyoya girdim. Kısa bir duşun ardından da üzerime bir şeyler geçirip mutfağa geçtim ve kahvaltı hazırlamaya başladım. Bir anda belime sarılan eller yüzünden ürksem de belli etmemeye çalıştım. Burnuma dolan Efe'nin eşsiz kokusu, tüm hücrelerime ilmek ilmek işlenmeye başlamıştı.

SON İKİ ÜÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin