İntihar..!

6.2K 277 42
                                    

Merhaba sevgi pıtırcıklarım. Sizi daha fazla merakta bırakmamak için hızlı yazdım bu yüzden üslup ve yazım hataları olabilir bu yüzden özür dilerim. Okuduktan sonra yorum yapıp vote vermeyi unutmayın. Seviliyorsunuz...(MULTİ EFE)

YENİ KİTABIM "EN GÜZEL KABUSUM"A BAKMAYI UNUTUN:)
VOTE VE YORUMUDA TABİ SEVİLİYORSUNUZ BEBEKLERİM

'Kızlar Özge intihar etti.' 4 kelime, 9 hece, 21 harften oluşan cümle. Ama insanın hayatını mahfeden, suçluluk duyusu ve vidan azabını da beraberinde getiren bir cümle.

'Güneş, ne oldu? Rengin attı.'

'....'

'Güneş, korkutuyorsun beni.'

'.....'

'Ve şu telefonu.' dedi ve telefonu elimden alıp mesajı okudu. Mesajı okuduktan sonra benden daha mantıklı davranarak Berfin'i aradı.

'Merhaba Berfin, Bade ben. Güneş'in arkadaşı. Neredesiniz siz şuan? Özge nasıl?'

'Anladım. Tamam canım biz hemen geliyoruz.' dedi ve telefonu yatağa fırlatarak yanıma geldi. Bana sarılarak

'Hadi elmalı turtam, Özge'nin sana ihtiyacı var.' dedi ve kalkmama yardım etti. Üzerimize pantolonlarımızı geçirip yurttan çıktık. Göz yaşları içinde dua ediyordum. Hastane'ye vardığımızda acil kapısında sigara içen Gülçin ile karşılaştık. Çok kötü görünüyordu. Sarı saçları birbiri içine geçmiş, yeşil gözleri ağlamaktan kıpkırmızı olmuştu. Koşarak yanına gidip

'Gülçin, Özge nasıl? Nerede?'

'İçeride midesini yıkıyorlar. Kimseyi almıyorlar yanına.'

'Nasıl yapmış? Neden intihar etmiş?'

'Bilmiyoruz canım. Odaya girdiğimde baygın halde yerde yatıyordu. Ben de hemen hastaneye getirdim.' dedi ve sigarasını yere atıp

'Hadi gelin.' dedi ve Özge'nin midesinin yıkandığı kapının önünde oturup beklemeye başladık. Dakikalar geçmek bilmiyordu. 15 dakikanın sonunda kapı açıldı ve Özge'yi çıkarttılar. Yüzü bembeyazdı ve baygın halde yatıyordu. Özge'nin hemen ardından çıkan 45 yaşlarındaki erkek doktor yanımıza gelip

'Yakını?' deyince grubumuzun sözcülüğünü üstlenen Berfin,

'Hepimiz yakın arkadaşıyız.'

'Anladım. Hasta çok fazla ilaç almış zor olsa da ilaçlar kana karışmadan midesini yıkamayı başardık. Bu gece burada kalsın. Yarın taburcu edebilirsiniz geçmiş olsun' dedi ve gitti. Danışmaya gidip Özge'nin oda numarasını öğrenip odasına doğru gitmeye başladık. O an aklıma gelen şeyle telefonumu çıkartıp Asrın'a mesaj attım.

'Allah senin belanı versin. Özge senin yüzünden intihar etti. Bundan sonra benden ve arkadaşlarımdan uzak dur!' yazıp telefonumu kapattım. Kızlara yetişip Özge'nin odasına girdim. Herkes kendine bir yer bulmuş oturuyordu. Bade yanındaki koltukta bana yer açınca gidip yanına oturdum. Birkaç saat sonra Özge gözlerini aralamaya başlayınca hepimiz anında başında bittik. Gözlerini tamamen açınca bir küfür savurup ağlamaya başladı.

'La..lanet olsun. Başaramadım, ölmeyi bile be..beceremedim.'

Berfin : 'Özge saçmalama. Kendine gel!'

Ben : 'Özge, bitanem yapma böyle hepimizi üzüyorsun.'

'Yaşamak istemiyorum anlamıyor musunuz? Yaşamam için hiçbir sebep yok! Kimin için yaşayacağım, neden? Kimsenin bana ihtitacı yok! deyince arkadan gelen sesle, hepimiz o tarafa döndük.

SON İKİ ÜÇWhere stories live. Discover now