Chapter 100

73.9K 926 79
                                    

Προηγουμένως στο After,

Αρχίζει να χιονίζει με το που βγαίνω στο δρόμο όποτε μου παίρνει μισή ώρα να φτάσω στα δωμάτια του Πανεπιστημίου. Δείχνουν όπως ακριβώς τα θυμόμουν, φυσικά και είναι ίδια έχει περάσει μονάχα μία βδομάδα από όταν έφυγα από εδώ. Δείχνει να έχει περάσει πολύς περισσότερος καιρός. Αγνοώ το αγενές βλέμμα της χλωμής ξανθιάς από το απέναντι δωμάτιο στο διάδρομο που μία φορά με είχε φωνάξει επειδή ο Χάρρυ έχυσε βότκα στην πόρτα της. Μοιάζει να έχει περάσει τόσος καιρός από εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Χάρρυ έμεινε στο δωμάτιό μου, ο χρόνος δεν έβγαζε νόημα από όταν γνώρισα τον Χάρρυ. Δεν παίρνω απάντηση όταν χτυπώ την παλιά μου πόρτα. Φυσικά και δεν είναι εδώ, δεν είναι ποτέ της. Περνάει τον περισσότερο χρόνο στο διαμέρισμα του Τρίσταν και του Νάιαλ και δεν έχω ιδέα που είναι αυτό. Ακόμη και αν ήξερα θα πήγαινα εκεί;

Ενώ είμαι έτοιμη να παρατήσω την επαναστατική μου απόφαση να ψαρέψω πρακτικά την παλιά μου συγκάτοικο, περνάω έξω από το Blind Bob, το μικρό μπαρ που είχα πάει με την Στεφ. Με το που αναγνωρίζω το αυτοκίνητο του Νάιαλ στον χώρο παρκάρω και εγώ. Παίρνω μια βαθιά ανάσα πριν βγω από το αυτοκίνητό μου, ο κρύος αέρας καίει τα ρουθούνια μου. Η γυναίκα στην πόρτα μου χαμογελάει όταν μπαίνω και ηρεμώ όταν εντοπίζω τα κόκκινα μαλλιά της Στεφ ακριβώς απέναντι. Μόνο και να 'ξερα τι με περίμενε.

Άγχος με καταλύει καθώς μπαίνω μέσα στο μπαρ. Για ποιό λόγο σκεφτόμουν οτι αυτό ήταν καλή ιδέα? Ο Χάρρυ θα νευριάσει και η Στέφ μπορεί απλά να πιστεύει οτι είμαι τρελή.

«Τέσσα τι στο καλό κάνεις εσύ εδώ?»Ρωτά η Στέφ και μου δίνει μια αγκαλιά..

«Εγώ...σε έψαχνα» Λέω.

«Είναι όλα καλά? Ή απλά σου έλειψα?»Γελάει.

«Απλά μου έλειψες.» αποφασίζω να επιλέξω αυτή την απάντηση για τώρα.

«Δεν σε έχω δει εδώ και χρόνια Τέσσα, που σε έκρυβε ο Χάρρυ?» ο Νάιαλ με πειράζει και με αγκαλιάζει.

Ο Τρίσταν εμφανίζεται πίσω από την Στέφ και τυλίγει το χέρι του γύρω απ'τη μέση της. Απο τον τρόπο που γέρνει πίσω σ'αυτόν, ξέρω ότι έχουν λύσει τα προβλήματα τους σχετικά με την Μόλλυ.

«Έλα κάτσε μαζί μας, θα είμαστε μόνο εμείς για τώρα.» γελάει και ακολουθώ τους τρεις τους πίσω στον πάγκο. Για τώρα? Αναρωτιέμαι αν εννοεί ότι ο Χάρρυ θα βρίσκεται εδώ σύντομα?

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα