Chapter 103

25.3K 620 53
                                    

«Δεν ήθελα να μπω ανάμεσα σας.» νιώθω απαίσια για τον τρόπο που ο Κεν έπρεπε να διώξει τον γιο του.

«Τέσσα, αγαπώ τον Χάρρυ αλλά νομίζω ότι και οι δυο ξέρουμε ότι χωρίς εσένα, δεν υπάρχει τίποτα που να μας ενώνει.» λέει.

..............................

«Νιώθω απαίσια για τον τοίχο, προσφέρθηκα να το φτιάξω αλλά ο Κεν αρνείται να με αφήσει.» λέω στον Λίαμ καθώς χτενίζω τα βρεγμένα μου μαλλιά. Το μπάνιο που μόλις έκανα δεν με βοήθησε να χαλαρώσω όπως ήλπιζα. Τίποτα δεν φαίνεται να ηρεμεί τον συνεχή πόνο μέσα μου. Φαίνεται αιώνιος.

«Μην σε ανησυχεί αυτό. Έχεις πολλά στο μυαλό σου.» ο Λίαμ κατσουφιάζει και τρίβει απαλά την πλάτη μου.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε έτσι η ζωή μου, πως έφτασα σε αυτό το σημείο. Πριν τρεις μήνες είχα τα πάντα σχεδιασμένα, όλα έβγαζαν νόημα. Είχα τον Νόα, που ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο, είχα καλές σχέσεις με την μητέρα μου και ήξερα πως θα ήταν η ζωή μου και τώρα δεν έχω τίποτα. Κυριολεκτικά, τίποτα. Δεν ξέρω καν αν θα πηγαίνω στην Vance πλέον γιατί ο Χάρρυ είτε θα έρθει εκεί ή θα πείσει τον κ. Vance να με απολύσει απλά επειδή μπορεί.» τουλάχιστον τα δάκρυα μου έχουν σταματήσει.

«Κατέστρεψε τα πάντα, πραγματικά. Δεν είχε τίποτα να χάσει ενώ εγώ είχα, τον άφησα να μου πάρει τα πάντα. Η ζωή μου πριν από αυτόν ήταν τόσο απλή και σχεδιασμένη, τώρα μετά από αυτόν...είναι απλά...μετά.»

«Δεν μπορείς να παρατήσεις την πρακτική σου, σου έχει πάρει ήδη αρκετά. Μην τον αφήσεις να σου πάρει και αυτό, σε παρακαλώ.» με συμβουλεύει.

«Το καλό σε αυτήν την "μετά" ζωή χωρίς αυτόν είναι ότι μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, να ξαναρχίσεις από την αρχή.» προσπαθεί να με ενθαρρύνει.

«Απλά σε παρακαλώ να με ακούσεις σχετικά με την πρακτική.» με παρακαλάει.

Ξέρω ότι έχει δίκιο αλλά δεν είναι τόσο απλό. Όλη η ζωή μου είναι συνδεδεμένη με τον Χάρρυ τώρα, ακόμα και η μπογιά του καταραμένου αυτοκινήτου μου. Με κάποιον τρόπο έγινε η αλυσίδα που ένωνε όλη μου την ζωή και χωρίς αυτόν έχω απλά μείνει με τον χαμό που ήταν η ζωή μου κάποτε.

«Θα σε αφήσω να ξεκουραστείς.» ο Λίαμ λέει και μου δίνει μια αγκαλιά πριν απομακρυνθεί.

«Πιστεύεις ότι θα σταματήσει ποτέ?» ρωτάω και γυρνάει να με κοιτάξει.

«Ποιο πράγμα?»

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα