Chapter 146

14.6K 351 10
                                    

Ευτυχώς δεν έχει χιονίσει εδώ και τρεις ημέρες, η μόνη απόδειξη της χιονόπτωσης από τις προηγούμενες ημέρες είναι η μαύρη λάσπη που βρωμίζει τις άκρες του πεζοδρομίου. Κοιτάζω έξω από το μεγάλο γυάλινο παράθυρο στην είσοδο της εταιρείας Βάνς όσο περιμένω υπομονετικά τον Χάρρυ να έρθει να με πάρει από την δουλειά.

Παρόλο την ενόχληση μου επέμενε να με οδηγεί στην δουλειά μου κάθε μέρα αφότου είχαμε καυγαδίσει για τον Τρέβορ. Είμαι ακόμη έκπληκτη από το πώς κατάφερα να τον ηρεμήσω με τον τρόπο μου, Δεν ήξερα τι θα έκανα εάν όντως χτυπούσε τον Τρέβορ στο γραφείο, η Κίμπερλι θα αναγκαζόταν να καλέσει την ασφάλεια και ο Χάρρυ σίγουρα θα είχε συλληφθεί.

Ο Χάρρυ θα έπρεπε να είναι εδώ στις 4μιση και τώρα έχει πάει 5 και τέταρτο. Σχεδόν όλοι έχουν φύγει και πολλά άτομα προσφέρθηκαν να με γυρίσουν σπίτι, μαζί τους και ο Τρέβορ που έχει κρατήσει τις αποστάσεις του από εμένα, από την ημέρα που ο Χάρρυ δημιούργησε σκηνή μπροστά του. Δεν θέλω τα πράγματα να είναι περίεργα μεταξύ μας και θα ήθελα να παραμείνουμε φίλοι, παρόλο που ο Χάρρυ με διέταξε να μείνω μακριά του.

Επιτέλους το αμάξι του Χάρρυ φτάνει στο χώρο στάθμευσης και βγαίνω έξω στον κρύο αέρα. Είναι πιο ζεστά σήμερα απ' ότι συνήθως, ο λαμπρός ήλιος να δίνει μια μικρή αίσθηση ζεστασιάς αλλά δεν είναι αρκετή.

«Συγγνώμη που άργησα, με πήρε ο ύπνος.» Μου λέει με το που μπαίνω στο αμάξι...

«Δεν πειράζει.» Τον διαβεβαιώνω και κοιτάζω έξω στο παράθυρο.

Είμαι ελαφρώς νευρική για την παραμονή Πρωτοχρονιάς απόψε και δεν θέλω να μαλώσω με τον Χάρρυ, είμαι ήδη αγχωμένη για σήμερα. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει τι θα κάνουμε ακριβώς και αυτό με τρελαίνει, θέλω να μάθω τις λεπτομέρειες και να έχω όλη την νύχτα προγραμματισμένη.

Βρισκόμουν σε δίλλημα να απαντήσω ή όχι στα μηνύματα που μου έστειλε η Στέφ τις τελευταίες ημέρες. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει πολύ να την δει, να της δείξει και σε αυτήν και σε όλους ότι δεν με έσπασαν, με εξευτέλισαν ναι, αλλά είμαι δυνατότερη απ' ότι νομίζουν. Και με όλα αυτά, το άλλο μισό του εαυτού μου νομίζει ότι θα είναι εξαιρετικά αμήχανα να δω και πάλι το γκρούπ με τους φίλους του Χάρρυ. Γνωρίζω ότι μάλλον θα νομίζουν ότι είμαι ηλίθια που τα ξαναβρήκα με το Χάρρυ.

Δεν θα ξέρω πώς να συμπεριφερθώ με τον Χάρρυ γύρω τους και ειλικρινά φοβάμαι ότι όλα θα είναι διαφορετικά τώρα που δεν θα είμαστε πλέον στην δική μας μικρή φούσκα. Τι θα γίνει εάν με αγνοήσει όλη την ώρα ή εάν η Μόλλυ είναι εκεί? Το αίμα μου βράζει στην σκέψη αυτή.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα