Chapter 154

13.8K 353 30
                                    


Μοιάζει σαν να έχουν περάσει ώρες πριν ο Χάρρυ έρθει επιτέλους σπίτι. Μέχρι να επιστρέψει πρόλαβα να κάνω μπάνιο, να καθαρίσω την κουζίνα και να διαβάσω πενήντα σελίδες από το Μόμπι Ντικ στο νουκ μου. Την περισσότερη ώρα την πέρασα να σκέφτομαι κάθε πιθανότητα για την συμπεριφορά του και το τι πρόκειται να πει. Έκανε ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να φύγω οπότε αυτό είναι καλό. Σωστά; Ελπίζω να είναι έτσι. Όλο το βράδυ είναι μια θολούρα αλλά θυμάμαι τα βασικά.

Ο Χάρρυ ήταν παραπάνω από μεθυσμένος, θυμωμένος και επιθετικός. Κατηγορώ τον εαυτό μου κατά κάποιον τρόπο επειδή φέρθηκα παράλογα και φίλησα εκείνο το αγόρι μπροστά από τον Χάρρυ αλλά μακάρι να καταλάβαινε περισσότερο το γεγονός πως ήμουν μεθυσμένη. Αλλά και πάλι, ο Χάρρυ και η κατανόηση δεν είναι δύο πράγματα που τυπικά πάνε μαζί. Απλά θέλω να με συγχωρέσει, θα τον παρακαλέσω για όσο χρειαστεί.

Όταν ακούω το κλικ από την μπροστινή πόρτα ακινητοποιούμε αυτομάτως. Όλα όσα είχα ετοιμάσει να του πω εξαφανίζονται από το μυαλό μου, αφήνω το νουκ μου στο τραπέζι και κάθομαι καλύτερα στο καναπέ.

Όταν ο Χάρρυ μπαίνει μέσα φοράει ένα γκρι φούτερ και το χαρακτηριστικό μαύρο του τζιν. Δεν φεύγει πότε από το σπίτι με τίποτα εκτός από μαύρα και σε κάποιες περιστάσεις άσπρα, οπότε η αντίθεση είναι λίγο περίεργη αλλά το φούτερ κατά τον κάνει κάποιον τρόπο να δείχνει μικρότερος... τα μαλλιά του είναι μπερδεμένα και τραβηγμένα από το πηγούνι του και τα μάτια του έχουν μαύρους κύκλους από κάτω τους.

Στα χέρια του κρατάει μια λάμπα, διαφορετική από αυτή που έσπασε χτες βράδυ αλλά παρόμοια.

«Γεια.» Λέει και γλύφει το κάτω χείλος του πριν τραβήξει το σκουλαρίκι των χειλιών του με τα δόντια του.

«Γεια.» Μουρμουρίζω ως απάντηση.

«Πως... πως κοιμήθηκες;» Ρωτάει.

Σηκώνομαι από τον καναπέ καθώς προχωράει προς την κουζίνα.

«Καλά...» Λέω ψέματα.

«Αυτό είναι καλό.» Λέει.

Είναι προφανές πως φερόμαστε και οι δύο χαλαρά, φοβισμένοι μήπως πούμε κάτι λάθος.

Στέκεται ακουμπισμένος στον πάγκο και εγώ δίπλα από το ψυγείο.

«Εγώ αμμ... αγόρασα καινούρια λάμπα.» Κάνει νόημα στη λάμπα στα χέρια του πριν την ακουμπήσει στον πάγκο.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα