Chapter 117

21.9K 618 192
                                    

Όταν επιτέλους ξυπνάω είναι δυο το μεσημέρι. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμήθηκα μέχρι μετά τις έντεκα, πόσο μάλλον μέχρι τις δυο όμως πρέπει να λάβω υπόψη μου ότι έμεινα ξύπνια μέχρι τις τέσσερις διαβάζοντας στο υπέροχο δώρο του Χάρρυ. Είναι τόσο ευγενικό, υπερβολικά ευγενικό, όμως είναι το καλύτερο δώρο που μου έχουν κάνει ποτέ. Παίρνω το κινητό μου από το κομοδίνο και ελέγχω τις αναπάντητες μου. Δύο από την μητέρα μου και μια από τον Λίαμ. Μερικά μηνύματα που μου εύχονται "Χρόνια πολλά" γεμίζουν τα εισερχόμενα μου, συμπεριλαμβάνοντας ένα από τον Νόα. Δεν με ενθουσιάζει και πολύ η ιδέα των γενεθλίων και ούτε με ενθουσίαζε ποτέ όμως δεν τρελαίνομαι κιόλας στην ιδέα του να είμαι μόνη στα γενέθλια μου. Λοιπόν, δεν θα είμαι μόνη. Η Catherine Earnshaw και η Elizabeth Bennet είναι πολύ καλύτερη παρέα από την μητέρα μου.

Παραγγέλνω υπερβολικά πολύ κινέζικο και φοράω τις πιτζάμες μου όλη μέρα. Η μητέρα μου θύμωσε που είμαι "άρρωστη". Μπορώ να πω ότι δεν με πίστεψε όμως ειλικρινά δεν με νοιάζει. Είναι τα γενέθλια μου και μπορώ να κάνω ότι θέλω και αν αυτό που θέλω είναι να μείνω στο κρεβάτι με κινέζικο και με το καινούργιο μου nook τότε αυτό θα κάνω.

Τα δάχτυλά μου προσπαθούν να καλέσουν τον αριθμό του Χάρρυ αρκετές φορές, αλλά τα σταματάω. Δεν έχει σημασία πόσο υπέροχο ήταν το δώρο του, κοιμήθηκε με την Μόλλυ. Όποτε σκέφτομαι ότι δεν θα μπορούσε να με πληγώσει περισσότερο, αυτό κάνει. Αρχίζω να σκέφτομαι το δείπνο μου με τον Τρέβορ το Σάββατο. Είναι τόσο καλός, και τόσο γοητευτικός. Τα εννοεί αυτά που λέει και με κολακεύει. Δεν μου φωνάζει, ούτε με νευριάζει. Δεν μου έχει πει ποτέ ψέματα. Ποτέ δεν χρειάζεται να μαντέψω τι σκέφτεται ή πως νιώθει. Είναι έξυπνος, μορφωμένος, επιτυχημένος, και είναι εθελοντής στις διακοπές. Είναι τόσο τέλειος, σε σύγκριση με τον Χάρρυ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έπρεπε να τον συγκρίνω με τον Χάρρυ. Ο Τρέβορ είναι λίγο βαρετός ναι, και δεν μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη λογοτεχνία όπως μοιράζομαι με τον Χάρρυ, όμως επίσης δεν έχουμε το διαλυμένο παρελθόν που μοιραζόμαστε με τον Χάρρυ.

Το πιο εξοργιστικό πράγμα όσον αφορά τον Χάρρυ είναι ότι βασικά αγαπώ τον χαρακτήρα του, την αναίδεια του και όλα τα υπόλοιπα. Είναι αστείος, πνευματώδης, και μπορεί να γίνει τόσο γλυκός αν το θέλει. Το δώρο μπερδεύει τις σκέψεις μου, πρέπει να θυμηθώ τι μου έχει κάνει. Όλα τα ψέματα, τα μυστικά, και το πιο πρόσφατο κοιμήθηκε με την Μόλλυ.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα