Chapter 168

10.5K 210 60
                                    


Περιμένω υπομονετικά καθώς ο γιατρός και η νοσοκόμα επιμένουν να εξετάσουν ή να βγάλουν ακτινογραφία σχεδόν κάθε σπιθαμή του σώματος μου. Συνέχεια μου υπενθυμίζουν ότι στην ταχύτητα των είκοσι χιλιομέτρων ανά ώρα, οι πληγές μου θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερες. Είκοσι χιλιόμετρα ανά ώρα φαίνονται λίγα μέχρι να χτυπήσεις το πίσω μέρος ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου με αυτή τη ταχύτητα.

Σχεδόν δυο ώρες περνάνε όταν επιτέλους τελειώνω με τις εξετάσεις και τις ακτινογραφίες. Συνεχίζω να σκέφτομαι ότι ίσως ο Χάρρυ μπουκάρει μέσα και μου επιβάλει την εξήγηση του. Θα μου πει ότι δεν κοιμήθηκε και δεν θα κοιμόταν ποτέ με αυτή τη κοπέλα, ότι με αγαπάει, και ότι μπορεί να δει ένα μέλλον μαζί μου. Θα με κρατήσει και θα φιλήσει της μελανιές και τις γρατζουνιές μου και θα μου πει πόσο πολύ λυπάται που ήταν τόσο σκληρός. Αφού περάσει ακόμα μισή ώρα, αρχίζω να καταλαβαίνω πόσο απίθανο και αρρωστημένο είναι αυτό.

Δεν ήθελα να τηλεφωνήσω στον Λίαμ και να τον κάνω να αφήσει το σχολείο αλλά αλήθεια δεν θέλω να είμαι μόνη μου αυτή τη στιγμή και είναι ο μόνος άνθρωπος που θα είναι πάντα εκεί για μένα. Είναι ο καλύτερος μου φίλος.

«Χαίρομαι τόσο που είσαι καλά! Τι συνέβη?» ο Λίαμ ρωτάει ενώ μπαίνει στο μικρό δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Δεν ήταν τόσο άσχημο...δεν έδινα πολύ προσοχή υποθέτω οπότε όταν ο τύπος μπροστά μου σταμάτησε, δεν το πρόσεξα.» εξηγώ.

«Όλα δείχνουν καλά, θα είσαι αρκετά ζαλισμένη για λίγο. Έχει μια ελαφριά εγκεφαλική διάσειση και πολλούς μώλωπες. Πρέπει να πάρεις αυτά τα φάρμακα συχνά για τον πόνο και να εφαρμόζεις την αλοιφή στο κόψιμο πάνω από το μάτι σου, εκτός από αυτά είσαι έτοιμη να φύγεις.» ο γιατρός μου λέει.

Μακάρι να μπορούσε να μου δώσει κάτι για την μεγάλη τρύπα στο στήθος μου.

«Μπορούμε να φύγουμε τότε?» ρωτάω και γνέφει.

«Τηλεφώνησες στον Χάρρυ?» ο Λίαμ ρωτάει.

«Ήταν εκεί.» απαντάω.

«Τι εννοείς? Στο αυτοκίνητο?»

«Όχι, ήρθε μετά. Με μια άλλη κοπέλα.»

«Τι?»

«Κοιμήθηκε στο σπίτι της χθες το βράδυ, εκεί ήταν.» σηκώνομαι από το κρεβάτι του νοσοκομείο και τυλίγω την ρόμπα γύρω μου για να μην δει ο Λίαμ το φόρεμα μου.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα