Chapter 132

14.3K 400 64
                                    

«Την τελευταία φορά; Κοίτα Τερέσα! Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να φύγεις μακριά του. Το έχει ξανακάνει αυτό, το ήξερα! Ο Γοητευτικός Πρίγκιπας ξαναχτυπά.» Η μητέρα μου ουρλιάζει.

Κοιτάζω προς τον Χάρρυ, γλιστρώντας τα χέρια μου απ' την άκρη. Όχι πάλι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να αντέξω κι άλλα. Όχι απ' αυτόν.

«Δεν είναι έτσι μαμά.» Λέει τελικά ο Χάρρυ.

«Σίγουρα ακούγεται έτσι Χάρρυ. Ειλικρινά δεν μπορώ να σε πιστέψω. Σ' αγαπάω γιέ μου αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω εδώ. Αυτό είναι λάθος, τόσο λάθος.» Λέει η Άνν και σκουπίζει τα μάτια της.

Ποτέ δεν είμαι ικανή να βρω τη φωνή μου σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω να μιλήσω, πρέπει, αλλά μια ατελείωτη λίστα από τρομερά πράγματα στα οποία μπορεί να αναφέρεται η Άνν ως «τελευταία φορά» τρέχουν γρήγορα μέσα στο κεφάλι μου, κλέβοντας τη φωνή μου.

«Είπα δεν είναι έτσι!» Φωνάζει ο Χάρρυ στη μητέρα του.

«Νομίζω ότι πρέπει να πάει με την μητέρα της.» Λέει η Άνν κι ένας κόμπος ανεβαίνει στο λαιμό μου.

«Τι;» Της λέει ο Χάρρυ. Η φωνή του γεμάτη έκπληξη.

«Πρέπει να φύγει. Δεν είσαι καλός γι' αυτήν Χάρρυ. Νόμιζα ότι ήσουν, ότι είχες αλλάξει, όμως είναι φανερό πως δεν έχεις. Σε αγαπάω περισσότερο κι από την ίδια τη ζωή αλλά δεν μπορώ να σε αφήσω να το κάνεις αυτό ξανά. Υποτίθεται πως θα σε βοηθούσε το να έρθεις στην Αμερική, αλλά έκανες το ίδιο πράγμα.»

«Τερέσα. Νομίζω πως έχεις ακούσει αρκετά. Είναι ώρα να φύγουμε.» Η μητέρα μου λέει και με αρπάζει απ' το μπράτσο.

Ο Χάρρυ κινείται προς το μέρος της κι εκείνη κάνει πίσω, εξακολουθώντας να είναι πιασμένη πάνω μου.

«Άφησέ την, τώρα. » Λέει μέσα απ' τα δόντια του.

Τα δαμασκηνί νύχια της χώνονται μέσα στο δέρμα μου καθώς προσπαθώ να επεξεργαστώ τα γεγονότα των τελευταίων δύο λεπτών. Δεν περίμενα να εμφανιστεί εδώ η μητέρα μου εισβάλλοντας στην κρεβατοκάμαρα και σίγουρα δεν περίμενα η Άνν να αποκαλύψει ακόμα ένα απ' τα μυστικά του Χάρρυ. Το έχει κάνει αυτό ξανά; Σε ποια; Την αγαπούσε; Εκείνη τον αγαπούσε; Είπε ότι δεν είχε ξαναπάει με παρθένα πιο πριν, είπε ότι πιο πριν δεν είχε αγαπήσει ποτέ κανέναν. Έλεγε ψέματα;

Η θυμωμένη έκφραση του με δυσκολεύει να καταλάβω.

«Δεν μπορείς να έχεις λόγο σε οτιδήποτε την αφορά πλέον .» Αντεπιτίθεται εκείνη.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα