Chapter 167

9.8K 213 6
                                    


«Ο καθηγητής Σότο είπε ότι θα μου έδινε τα θέματα για τις εργασίες της εβδομάδας, αν έφερνα τους φίλους μου στη συναυλία του, οπότε τα περιμένω σήμερα.» Χαμογελάω στον Λίαμ.

«Ο πόνος στο στήθος μου μεγαλώνει κάθε ώρα που δεν έχω νέα απ' τον Χάρρυ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν ήρθε σπίτι, αυτό ή με αγνοεί. Αν κάποιος θα έπρεπε να αγνοεί κάποιον, αυτή είμαι εγώ. Ξέρω ότι το να τον πιέζω για το θέμα του γάμου δεν είναι κάτι που θέλει, και ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, αλλά δεν είναι ο γάμος ο λόγος που τον πιέζω, είναι απλώς το ότι θέλω ένα μέλλον μαζί του. Έχω πάει κι έχω γυρίσει απ' την κόλαση για χάρη του κι εκείνος δεν σκέφτεται εμένα όταν πρόκειται για τέτοιου είδους πράγματα. Χαίρομαι που στάθηκα στο ύψος μου απέναντί του, αλλά μου λείπει.

«Αυτό είναι λίγο παράξενο, δεν νομίζεις;» Λέει ο Λίαμ καθώς μπαίνουμε στη αίθουσα για το μάθημα των θρησκευτικών.

«Ποιο;»

«Ότι ουσιαστικά σε δωροδόκησε για να τον δεις εκτός αίθουσας...»

«Δεν είναι ότι μου ζήτησε να πάω και μόνη μου ή τίποτα τέτοιο.» Ανασηκώνω τους ώμους.

Δεν λαμβάνω κανένα περίεργο, επικίνδυνο 'μήνυμα' απ' τον Καθηγητή Σότο. Αντίθετα, το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον Χάρρυ με έκανε να τον σέβομαι περισσότερο. Έχω συνηθίσει να τον φοβούνται όλοι, οπότε είναι πολύ ανανεωτικό όταν κάποιος τον βάζει στη θέση του.

«Και πάλι, πιστεύω ότι είναι απρεπές.» Λέει ο Λίαμ.

«Εντάξει Χάρρυ.» Τον πειράζω, το στήθος μου σφίγγεται στην αναφορά του ονόματός του.

«Απλώς λέω, να προσέχεις. Που είναι ο Χάρρυ τέλος πάντων; Δεν σε ακολούθησε μέχρι την καφετέρεια σήμερα το πρωί.» Λέει με μια γκριμάτσα.

«Είναι... λοιπόν, βασικά δεν ξέρω. Δεν ήρθε σπίτι εχθές το βράδυ. Αναστενάζω και κάθομαι στη θέση μου, στην πρώτη σειρά.»

«Τι εννοείς δεν ήρθε σπίτι; Από το Canal Place ή όπως το λένε;»

«Canal Street Tavern... αλλά όχι, φύγαμε μαζί από εκεί αλλά δεν ήταν και στα καλύτερά του επειδή είχε μια αμήχανη συνάντηση με τον Καθηγητή Σότο και μετά τσακωθήκαμε για το μέλλον μας και το γεγονός ότι δεν θέλει ένα με εμένα. Είπε ότι δεν θα μετακόμιζε καν στο Σιάτλ μαζί μου.»

«Κάτσε... ο Καθηγητής Σότο και ο Χάρρυ;» Ψιθυρίζει ο Λίαμ, κοιτάζοντας γύρω στο δωμάτιο.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα