Chapter 113

25.6K 629 53
                                    

«Γαμώτο... εντάξει. Γαμώτο.» λέει και τυλίγει τα χέρια του στα μαλλιά μου, βάζοντας τα χείλη μου στα δικά του.

Tην στιγμή που τα χείλη του Χάρρυ ακουμπούν τα δικά μου, το σώμα μου αναφλέγεται. Αναστενάζω και κερδίζω έναν εξίσου καυτό αναστεναγμό από τα χείλη του. Τα δάχτυλα μου περνούν μέσα από τα μαλλιά του και τα τραβώ δυνατότερα, αδύναμη να ελέγξω τον εαυτό και την ανάγκη μου για αυτόν. Ξέρω ότι μου αντιστέκεται και με τρελαίνει, και με τον καλό και με τον κακό τρόπο. Τα χέρια μου αφήνουν τα μαλλιά του και κατευθύνονται προς το τέλος τις μαύρης του μπλούζας, πιάνοντας το ύφασμα και τραβώντας το πάνω από το κεφάλι του. Την στιγμή που το φιλί διακόπτεται, ο Χάρρυ γέρνει πίσω ελάχιστα.

«Τέσσα...» με ικετεύει.

«Χάρρυ...» απαντώ και περνώ τα δάχτυλα μου πάνω από το μελανιασμένο του δέρμα. Μου έχει λείψει ο τρόπος που οι σκληροί μύες του διαγράφονται κάτω από το δέρμα του, ο τρόπος που το πολύπλοκο μαύρο μελάνι στριφογυρίζει και διακοσμεί το τέλειο σώμα του.

«Δεν μπορώ να σε χρησιμοποιήσω.» αναστενάζει καθώς περνάω την γλώσσα μου από το κάτω χείλος του.

«Δεν με χρησιμοποιείς. Απλά σταμάτα να μιλάς.» μισογελάω και βογγάει καθώς το χέρι μου κινείτε κάτω στο τζιν του.

Το ξέρω ότι δεν μπορεί να μου αντισταθεί και αυτό με ευχαριστεί περισσότερο από τι θα έπρεπε. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε η στιγμή που εγώ θα είχα όλο τον έλεγχο, είναι αλήθεια διασκεδαστικός ο τρόπος που αλλάξαμε ρόλους. Εκείνος είναι τόσο σκληρός και έχει ανάψει, κατεβαίνω από τα πόδια του και κατευθύνομαι προς το φερμουάρ του.

Harry's POV

Τα μικρά της χέρια κινούνται προς τα κάτω για να ξεκουμπώσουν και να ανοίξουν το φερμουάρ του τζιν μου. Το μυαλό μου δεν σταματά να σκέφτεται πόσο λάθος είναι αυτό όμως δεν μπορώ να σταματήσω. Την θέλω, την χρειάζομαι. Την ποθώ. Πρέπει να την έχω και μου έδωσε την επιλογή του να φύγω ή να την πηδήξω και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την αφήσω μόνο να είχα κάποια άλλη επιλογή, οποιαδήποτε. Οι λέξεις που βγήκαν από τα γεμάτα χείλη της φάνηκαν τόσο διαφορετικές, τόσο παράξενες όμως τόσο σέξυ.

Όταν τα παντελόνια μου φτάνουν στους αστραγάλους μου κουνάω το κεφάλι μου. Δεν σκέφτομαι καθαρά, δεν σκέφτομαι λογικά. Είμαι χαμένος, τελείως ερωτευμένος με αυτή την συνήθως γλυκιά, όμως τώρα άγρια γυναίκα που αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να αντέξω.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα