Chapter 111

20.1K 548 90
                                    

Η Κίμπερλυ με τραβάει στην γεμάτη πίστα και κοιτάω κάτω στους άλλους δυο ορόφους οι οποίοι είναι γεμάτοι με ανθρώπους που χορεύουν. Φυσικά και η Κίμπερλυ χορεύει απίστευτα οπότε κλείνω τα μάτια μου και αφήνω την μουσική να με ελέγξει. Αφού χορέψαμε έναν άγνωστο αριθμό τραγουδιών και ήπιαμε άλλα δυο ποτά, η Κίμπερλυ είναι έτοιμη για διάλλειμα. Αποχωρώ για την τουαλέτα αφού πάρω το τσαντάκι μου και περάσω ανάμεσα από ιδρωμένα κορμιά για να βρω τον δρόμο μου. Περνάω από ένα ζευγάρι που φασώνεται σε ένα πάγκο και τους κλείνω το μάτι και γελάω. Μόλις έκλεισα το μάτι? Είμαι αλήθεια μεθυσμένη. Τα κινητό μου δονείται στο τσαντάκι οπότε το βγάζω. Είναι η μητέρα μου, δεν απαντάω είμαι υπερβολικά μεθυσμένη για να της μιλήσω τώρα. Δεν θα έπρεπε να τηλεφωνεί τόσο αργά ούτως ή άλλως. Κάτι με κάνει να κοιτάξω τα μηνύματα μου και κλαψουρίζω στην ιδέα ότι ο Χάρρυ δεν μου έχει γράψει σήμερα. Ίσως πρέπει να δω τι κάνει? Ξέρω ότι το αλκοόλ με παροτρύνει να το κάνω όμως πληκτρολογώ τον αριθμό του έτσι και αλλιώς.

Κρατώντας το κινητό μου με τον ώμο μου, παίρνω ένα κομμάτι χαρτομάντιλο από το δοχείο στον τοίχο και το βάζω κάτω από τον αισθητήρα στον νεροχύτη. Το νερό δεν βγαίνει μέχρι που κουνάω το χαρτομάντιλο γύρω γύρω, σιχαίνομαι αυτούς τους αυτόματους νεροχύτες. Το eyeliner μου έχει μουτζουρωθεί κάτω από τα μάτια μου αλλά παίρνοντας υπόψη το πόσο ιδρωμένη είμαι, δείχνω πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Μετά το τρίτο χτύπημα, το κλείνω και αφήνω το κινητό μου στην άκρη του νιπτήρα. Γιατί στο καλό δεν το σηκώνει? Μου τηλεφωνεί συνεχώς... το κινητό μου δονείται και σχεδόν πέφτει μέσα στο νερό και μου έρχεται να γελάσω. Δεν έχω ιδέα γιατί όμως μου φάνηκε αστείο. Το όνομα του Χάρρυ εμφανίζεται στην οθόνη και περνώ το βρεγμένο μου δάχτυλο από την οθόνη.

«Χάρολντ?» λέω στο τηλέφωνο. Χάρολντ? Oh Θεέ μου έχω πιεί πάρα πολύ.

«Τέσσα?» ανασαίνει. Ακούγεται αστείος.

«Είναι όλα καλά? Μου τηλεφώνησες?» λέει. Χριστέ μου η φωνή του είναι παραδεισένια.

«Δεν ξέρω, υπάρχει το όνομα μου στις κλήσεις σου? Γιατί αν υπάρχει τότε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να σε πήρα.» γελάω.

«Έπινες?» ο τόνος της φωνής του αλλάζει...

«Μπορεί.» τσιρίζω και πετάω το βρόμικο χαρτομάντιλο στα σκουπίδια.

Δύο μεθυσμένες κοπέλες μπαίνουν στην τουαλέτα και η μια παραπατάει κάνοντας εμένα και την φίλη της να γελάσουμε. Πιάνουν τον μεγαλύτερο πάγκο και επικεντρώνω την προσοχή μου πίσω στο κινητό μου.

After 2 (Greek Translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα