Kapittel 20

289 13 0
                                    

Anna's POV

Jeg tar på meg en kort svart kjole, et slør og noen svarte sko med hæl, så ser jeg på meg selv i speilet igjen. Eyeliner, knallrød leppestift, falske vipper, vampyrenner og røde linser: Perfekt, jeg er klar for årets halloweenfest, kledd som vampyr. 

Jeg går ned trappa og ut på gårdsplassen, for jeg orker ikke sitte inne å vente. Det er ikke varmt ute, tvert imot faktisk, men jeg føler meg så innestengt inne i huset når jeg er der alene. Bessa og bestefar er på selskap hos noen venner av dem, og jeg venter på at Daniel skal komme å plukke meg opp og kjøre meg til festen hjemme hos han. Jeg har venta i omtrent 10 minutter ute når jeg ser han komme kjørende på den blå mopeden sin. Herregud jeg har grua meg til å sette meg på den greia. Jeg sukker og går mot han, han rekker meg en svart hjelm og jeg setter meg på. Skulle ønske jeg kunne dratt med Sophie og Ally, men jeg måtte komme hjem idag tidlig for å hjelpe Bessa med å rydde huset. 

''Er du klar?'' Hører jeg Daniel rope over bråket fra mopeden. Jeg nikker, men kommer så på at han ikke kan se meg. 

''Ja, kjør på.'' Roper jeg tilbake, også kjører vi av sted. Jeg klamrer meg hardt fast i Daniel, og klamrer meg enda hardere fast når jeg ser en skikkelse ved veien som stirrer rett på oss. 

***

Jeg rister på hodet og ler. Jeg orker ikke danse nå, jeg er så trøtt og svimmel at jeg kunne ha lagt meg til å sove på dansegulvet, men Marcus lar meg ikke være. 

''Kom igjen, du er jo en utrolig hip hop danser, du danse!'' Roper han til meg og legger ekstra trykk på ordet . Jeg gir opp og reiser meg. Marcus tar tak i handa mi og drar meg til dansegulvet, og der begynner vi å danse som gale. Selv om jeg er utrolig trøtt, så er det her ganske morsomt. Mens vi danser føler jeg at noen ser meg i nakke, jeg snur meg og der står Lucas, med det sinte blikket sitt. Jeg rynker bryna og snur meg igjen, herregud vi danser bare! Jeg ignorer han, men sier til Marcus at jeg vil ta meg en drink. Jeg går mot der jeg la glasset mitt og tar en slurk. Herregud, det er nesten ikke luft her inne! Jeg skal til å gå ut for å trekke litt frisk luft når jeg går rett inn i Lucas. 

''Du må virkelig se opp for hvor du går'' Roper han over musikken og flirer. Jeg er enig med han og vil egentlig le, men det trenger ikke han å vite, så jeg holder maska.

''Du jeg trenger ingen barnevakt, jeg klarer meg selv!'' Roper jeg tilbake og dytter han til side for å gå forbi. Jeg er fortsatt sur på han for det som skjedde, men jeg er egentlig glad for at han passer på meg. 

''Anna, har du snakka med besteforeldra dine siden de dro?'' Spør han meg plutselig. Jeg bråstopper og snur meg. Hvorfor skulle jeg snakke med dem?

''Nei, hvordan det?'' 

''Bare gjør det.''

''Jeg finner ikke mobilen. Unnskyld meg, men jeg må på do.'' Sier jeg plutselig og går ut i gangen. Hvor er det idiotiske toalettet? Jeg ser meg rundt og bingo! Yes, hvisker jeg lukker opp døra i det jeg ser Sophie og Andrè med tunga i halsen på hverandre. De stopper opp og ser på meg som står måpende i døra. Hva har jeg gått glipp av? Jeg gliser og blunker til Andrè, og sender et smil til Sophie, før jeg lukker døra og går tilbake mot festen. Marcus løper mot meg og drar meg tilbake ut i gangen igjen. 

''Jeg vet du sikkert ikke vil, men Elvis vil snakke med deg.'' Sier han mens han fortsatt holder meg i armen. Jeg trekker pusten dypt, burde jeg eller ikke? Etter en liten debatt med meg selv, bestemmer jeg meg og nikker, så fører Marcus meg opp en trapp og inn i et stort rom med en stor seng og et stort vindu. Jeg går forsiktig inn og ser at noen står ved vinduet, jeg snur meg rundt mot Marcus og ser han kommer inn og lukker døra. Jeg trekker pusten dypt igjen, herregud det her var en dårlig idè for nå får jeg tilbake den rare følelsen. Jeg snur meg mot Elvis igjen og nå står han plutselig mye nærmere meg. Han stirrer rett på meg og smiler. 

''Hva vil du snakke med meg om?'' Jeg prøver å høres så sikker ut som mulig, men Elvis bare humrer og kommer nærmere meg. 

''Vet du virkelig ikke det søta?'' Okey, nå begynner jeg virkelig å bli redd. Jeg kan kanskje karate, men jeg har ikke brunt belte i det, og jeg hadde aldri klart meg mot 2 gutter som driver med fotball og er dobbelt så store som meg. Jeg tar et skritt tilbake, men han kommer bare nærmere, og før jeg vet ordet av det, går jeg inn i Marcus, som står musestille. Jeg snur meg mot han og ser han er ukomfortabel der han står med arma i kors. Jeg ser tilbake på Elvis, han har et ekkelt glis rundt munnen og plutselig tar han hardt tak i armen min og dytter meg mot veggen. Jeg blir helt ør av det, men tar meg fort sammen. 

''Slipp, det gjør vondt!'' Sier jeg og ser bedende på Marcus, men han ser ned i bakken. 

''Så du syns det gjorde vondt? Hva med da foreldra dine kasta meg ut av livet deres? Tror du ikke det gjorde vondt for meg?'' Han er gal, det må han være, for hva i helvete han snakker om, aner ikke jeg. Jeg rister på hodet og prøver å vri handa løs, men han bare strammer til og denne gangen tar han tak i den andre armen min og holder de begge fast mot veggen over hodet mitt. Han står så nærme at jeg kan kjenne pusten hans, alkohol. 

''Elvis hva snakker du om? Slipp meg ellers skriker jeg!'' Truer jeg han med, men det ser ikke ut til å fungere. 

''Jeg snakker om oss to og familien din! Har du ikke merka hvor like vi er? Feks. Det svarte håret og de grønne øya våres.'' Roper han så jeg krymper meg. Jeg kjenner tårene presse på, men jeg lar dem ikke renne, den gleden skal han ikke få. Plutselig ser jeg noe blinkene i buksa til Elvis og jeg stivner til. Jeg er nødt til å komme meg ut herfra! Hvor er Lucas når jeg trenger han? 

''Mora di fikk tvillinger, men bestemte seg for å gi bort den ene, som ble meg. Ho ga meg bort og beholdt usle lille deg! Du fikk det perfekte livet mens jeg havna i et dritthjem med en mann som drikker og en kvinne som ikke kan annet enn å grine!''

''Jeg tror deg ikke!'' Hvisker jeg forsiktig tilbake og da trekker han plutselig opp kjolen min. Jeg begynner å skrike og rope, men det hjelper ikke og før jeg vet ordet av det ligger jeg på senga med kjolen trukket opp til magen, så tar han av seg buksa si. Jeg er livredd for hva han kommer til å gjøre, og ser bort på Marcus en gang til med tårer i øynene, alt er tåkete, og nå klarer jeg ikke holde tårene tilbake. 

''Elvis, ro deg ned...'' Begynner Marcus å si, men Elvis roper hold kjeft til han. Så viser han meg et merke på låret hans, et merke som er helt likt mitt fødselsmerke. Jeg gisper sjokkert. 

''Tror du meg nå? Hvisker han og drar opp buksa si igjen. Jeg puster letta ut og drar fort ned kjolen før jeg setter meg opp i senga igjen. 

''Lappen, og skikkelsene som jeg har sett så ofte... Det var deg, var det ikke?'' Hvisker jeg og ser redd på Elvis, og han nikker.

''Det var ganske morsomt, og lett å frike deg ut på den måten. Du er ikke så vanskelig å skremme. Du fikk det perfekte livet, mens jeg fikk drittlivet.'' Mumler han og ser morskt på meg. Jeg rister på hodet, herregud jeg kan da ikke noe for det!

''Tror du jeg har et perfekt liv!? Hva vet du om hvordan jeg har levd!? Hele familien min døde for 1 år sida for søren! Hvorfor tror du jeg bor hos besteforeldra mine? De er de eneste jeg har igjen!'' Jeg skriker ut frustrasjonen min til han, og når jeg er ferdig smiler han skummelt til meg. 

''Er det lenge sida du har snakka med dem eller?'' Smilet hans blir til et glis.

''Hva snakker du om, hva har du gjort!?'' Roper jeg og dytter til han. Jeg løper mot Marcus og døra, men kommer selvsagt ikke ut for Marcus tar tak i meg og holder meg fast. 

''Slipp meg din jævel!'' Skriker jeg mens jeg slår og sparker, men stivner og holder fort kjeft når jeg ser Elvis stå med en pistol i handa. 

Okey, så jeg håper dere likte dette, og at det ikke ble for langt, for det er lengre enn det jeg vanligvis har pleid å skrive. Håper det var spennende og ikke for dramatisk da. Tusen takk til alle som leser, setter utrolig pris på det! Skal reise bort i kveld i 5 uker, så da får jeg dessverre ikke skrevet særlig mer før i august tenker jeg, men skal selvsagt prøve om jeg får tid. Håper alle får en fin sommer <3

The Storm (NORSK)Место, где живут истории. Откройте их для себя