O noapte de cosmar , sau nu ?

4.3K 191 6
                                    

Cum am iesit din camera Ethan m-a prins de mana si m -a tras inapoi .
- Uite , stiu ca totul este nou pentru tine , dar v-a trebui sa te obijnuiesti . Spune Ethan cu un ton autoritar.
- Sa ma obijnuiesc cu ideea ca voi ramane o sclava tot restul vietii , si ca tu o sa poti sa faci ce vrei din mine !? M-am rastit eu nervoasa.
- Sa sti ca nu este asa cum iti imaginezi tu.
- Atunci cum este ? Intrreb eu putin curioasa .
- E complicat . Spune Ethan apoi iese din camera trantind usa.

P. O.V Ethan *

Am iesit din camera si am lasat-o singura . Probabil ma uraste , si nu imi place sa o vad suparata . As lasa-o sa plece dar nu imi pot permite sa o pierd iar . O iubesc , si vreau sa am grija de ea , nu mi-as putea ierta-o nici-o data daca ar pati ceva . Vreau sa o stiu in siguranta langa mine . O cunosc de cand era mica , era asa de dragalasa , iar acum este asa de frumoasa , si poate ca sunt egoist dar o vreau doar pentru mine.

P.O.V Serena *

Ethan e plecat de mai bine de 10 minute , iar eu m-am trantit in pat. Of probabil imi v-a lua mult pana ma voi obijnui . Si nu stiu de ce dar am impresia ca parca il cunosc oarecum pe Ethan.
E ciudat dar am impresia ca ne-am mai intalnit, dar totusi nu am incredere in el , pana la urma este un vampir , rece , fara inima . Probabil vrea doar sa isi bata joc de mine , si de sentimenntele mele , dar nu v-a reusi pentru ca eu nu o sa il iubesc nici-o data pe acel monstru ,dar totusi ceva imi spune ca el este diferit .

Dar in fine m-am asezat in pat si am simtin cu somnul ma cuprinde, cand de-o data Ethan intra pe usa , iar eu am tresarit imediat .
- Scuze daca te-am speriat. Spune Ethan cu un glas rece.
- Nu-i nimic.
- Mai bine te-ai culca fiindca e tarziu, apropo sa stii ca vom imparti acelasi pat , iar maine vom merge sa iti luam hainele din vila ta. Spuse el dupa care intra in baie.

Dupa ce intrat in baie eu m-am trantit in pat si am inceput sa ma holbez la tavan si am inceput sa ma gandesc la tot ce a spus . Se pare ca viata mea are sa se schimbe foarte mult, dar toate gandurile mi-au fost spulberate cand Ethan a intrat in camera doar in boxeri , am simmtit cum mii de fiori m-au luat iar obrajii mi s-au inrosit .
- Credeam ca te-ai culcat . Spune Ethan zambind.
- Nu aveam somn. Am spus eu inca rusinata.
- Poate ca asta o sa te ajute. Spuse Ethan dupa care se aseza langa mine in pat si ma lua in brate. Simteam cum mii de fiiori ma cu prind dupa care
un somn cumplit ma lua.

Hey , sper ca v-a placut acest capitol , iar daca vreti dedicatii spuneti.
Pwp

Răpită de un demon Where stories live. Discover now