La petrecere

1.6K 93 3
                                    

Simt cum micile raze ale soarelui imi mangaie chipul indemnandu-ma sa ma trezesc . Deschid ochii , iar Ethan ma intampina cu un zambet calduros .
- Neata scumpo ! Spuse Ethan atingandu-mi usor chipul .
- Neata , ce avem la micul-de-jun ?
- Pai depinde ce preferi , caviar in sos de rosii , omleta cu sunca si cascaval sau clatite cu gem de capsuni si suc de portocale .
- Pai as vrea clatite si suc de portocale .
- Bine atunci schimba-te si te astept jos .
- Ok .

M-am dat jos din pat facand contact cu podeaua rece si m-am indreptat spre baie . M-am spalat pe fata si pe dinti , apoi mi-am lasat hainele sa curga de pe mine intrand in dus si tresarind cand picaturile calde au facut contact cu pielea mea , apoi mi-am curatat trupul cu gelul meu de dus cu miros de trandafiri , dupa care mi-am infasurat corpul intr-un prosop alb si am pornit spre dulapul meu . Am decis sa imi i-au o rochie albastra bufanta cu decolteu la spate si niste platforme negre , m-am dat cu putin fond de ten si rimel apoi am aplicat un glos roz pe buze , dupa care am iesit din camera si am coborat la parter , unde Ethan ma astepta la masa cu un zambet larg.

- Arati uimitor , regina mea !
- Nici tu nu esti mai prejos !
- Hm , ce pot sa spun , un rege trebuie sa fie pe masura reginei lui !
- O , Ethan , te iubesc atat de mult !
- Si eu , draga mea . Spuse Ethan sarutandu-ma usor pe frunte , apoi am inceput amandoi sa mancam . Micul-de-jun a fost destul de linistit si delicios incantandu-mi papilele gustative , dupa care eu si Ethan am iesit in gradina palatului .
- Deci ce facem azi acum ca s-au linistit apele ?
- Pai tu ar cam trebui sa mergi la o petrecere .
- Si tu nu vi ?
- Nu pot venii , fiindca este o petrecere a fetelor proaspat maritate din regat .
- Of chiar trebuie ?
- Da , asa e traditia .
- Pff , dar m-am saturat de toate traditile astea, sunt stupide !
- Poate , dar nu avem ce face .
- In fine , si cand e petrecerea asta ?
- La ora 20:00 , in sala de bal .
- Aha , si tu unde o sa te duci ?
- Pai voi merge cu tata la un prieten de familie intr-un regat vecin , si ma intorc abea maine .

- Si ma lasi singura ?
- Da , dar mai e timp pana atunci ! Spuse Ethan schitand un zambet si incepand sa ma sarute usor pe buze limbile noastre luptandu-se pentru dominatie , apoi Ethan ma lua in brate pe sus si merseram in camera noastra in timp ce ne saarutam , cand am ajuns Ethan m-a pus usor in pat si a inceput sa ma sarute flamand pe gat ,un fior trecandu-mi pe sira spinarii , iar un geamat scurt imi iesi pe gura , iar Ethan vazand toate acestea mi-a dat usor , usor rochia jos ramanand doar in lenjeria mea intima din dantela neagra .
- Ce sexi esti iubire ! Spuse Ethan chicotind apoi continua cu saruturi mici si umede pe gatul meu , simtind mici furnicaturi , dupa care Ethan cobora pe abdomenul meu si rasfatandu-l cu mici saruturi , apoi se intuarse la sani dandu-mi sutienul jos si incepand sa ii sarute flamand muscandu-i usor apoi lingand acele zone in timp ce eu am inceput sa umplu camera de gemete de placere corpul meu fiind in culmea extazului .
L-am prins pe Ethan de par tragandu-l intr-un sarut lent , dar apasat , facandu-mi corpul sa se cutremure de emotie .

Dupa ce ne-am despartit din acel sarut ne-am tras amandoi suflarea intre noi ramanand doar un fir de saliva ce se prelingea pe barbie . Ethan continua sa coboare iar pe gat si pe sani cu mici saruturi apasate dupa care cobora pe abdomen rasfatandu-l si pe acesta cu saruturi marunte si fierbinti , in acel moment facandu-mi si eu curaj si dandu-i maieul si blugii jos ramanand doar in boxeri , iar el continua cu saruturile pana ajunse la zona cea mai intima tragand lenjeria cu dintii ramanand expusa in fata lui . Simteam cum obraji imi ard iar respiratia o i-a la goana . Ethan se uita scurt in ochii mei , chicoti apoi incepu sa imi sarute feminitatea introducandu-si din cand in cand limba sa fierbinte inauntru facandu-ma pe mine sa gem incontrolabil de placere simtindu-mi corpul cum i-a foc . Dupa ce se opri i-am dat si eu rusinata boxeri jos lasandu-i expusa masculinitatea ,apoi imi sopti bland la ureche:
- Totul v-a fi bine !
Si dintr-o miscare intra usor in mine facandu-ma sa gem incontrolabil ducandu-ma pe culmea extazului , apoi din ce in ce mai tare pana in punctul maxim cand el isi dadu drumul in mine , iar eu usor pe abdomenul sau , dupa care a iesit usor din mine si ne-am asezat amandoi unul in bratele celuilalt .

- A fost perfect ! Spuse Ethan respirand scadat .
- Da , a fost .
- Pacat ca trebuie sa plecam . Spuse Ethan usor dezamagit .
- Deja ? Intreb eu socata .
- Da din pacate , se pare ca e ora 19:00 .
- Of , ce pacat !
- Stiu , acum haide sa ne pregatim .
- Bine .
Ma dau usor jos din pat grabindu-ma spre baie , fac rapid un dus dupa care aleg sa imbrac o rochie stramta rosie imbracata in dantela cu motive florale , imi i-au o geaca de piele , imi ondulez usor parul , dupa care ma machez cu putin negru si argintiu la ochi , apoi imi aplic un strat de ruj rosu peste buzele mele catifelate , si sunt gata . Aratam destul de bine !

- Arati uimitor ! Spuse Ethan lasandu-mi un sarut usor pe buze .
- Mersi , si tu ! Spun eu apoi admirandu-i tinuta formata dintr--un costum de un albastru foarte inchis , o camasa , si niste blugi negri , si desigur cu parul vejnic ciufululit . Arata absolut adorabil!
- A , inca ceva , trebuie sa porti masca asta . Ma anunta Ethan intinzandu-mi o masca draguta cu fata de manechin .
- Dar pentru ce ? Intreb eu confuza .
- Pentru ca fetele abea maritate nu au voie cu fata dezgolita la evenimente .
- Ce stupid !
- Da , acum hai sa mergem !
- Bine . Spun eu dupa care imi pun masca pe fata si merg cu Ethan pana la sala de bal , unde Ethan imi oferi un sarut scurt si pleca .

In sala erau milioane de fete cu masti imbracate in tot felul de haine pompoase . Eu necunoscand pe nici una dintre ele m-am asezat la o masa destul de retrasa savurand un fresh de portocale si piersici . Priveam abatuta in gol cand de-o data langa mine se aseza o persoana . Era un baiat cu parul negru , lung pana la gat , si cu niste ochi albastri deschisi precum marea . El se incrunta usor la mine si zise :
- Ce cauta o fata asa de frumoasa singura la o masa ?
- Pai nu cunosc pe nimeni de aici , asa ca m-am decis sa stau singura , dar dumneavoastra ce cautati aici , se presupune ca este o petrecere a fetelor proaspat maritate .
- Pai eram prin trecere si nu prea aveam planuri asa ca m-am gandit sa vad ce se petrece , deci cum te cheama domnita ?
- Serena .
- Ce nume frumos , eu sunt Anderson .
- Si dumneavoastra aveti un nume destul de interesant .
- Mersi , dar acum domnita mi-ati face placerea sa dansati cu mine ?
- Pai ,.............

Hey , imi pare rau ca nu am mai postat de o groaza de timp dar chiar nu am avut timp , in fine pana la urma am reusit sa postez si acest capitol , sper sa va placa , iar daca v-a placut va astept cu vot si comm , a dar oricum va multumesc pentru voturile si vizualizarile de pana acum , va iubesc . <3



Răpită de un demon Where stories live. Discover now