La "intalnire'

1.2K 70 8
                                    

- Ce ?
Eram absolut confuza . Se vedea ca Anderson stia foarte bine arta manipularii . Pentru un moment m-a derutat si pe mine . Adica nici nu ne cunoastem bine si spune ca voi fi a lui?! Chiar nu inteleg , si nu inteleg cum poate spune asemenea lucruri cand stie ca il poate rani foarte rau pe Ethan fiind fratele lui . Iar daca i-as spune toate lucrurile pe care mi le-a spus Anderson lui Ethan sunt sigura ca ar face niste crize ingrozitoare dupa care ar fi foarte deprimat si chiar nu as vrea sa il vad in starea asta , m-as simti groaznic !
Of , uneori ma intreb de ce toate lucrurile rele mi se intampla mie , adica de cand am venit la castel mi
s-au intamplat doar chesti groaznice pe care nu mai are rost sa le enumar .
Ma rog , mai bine as da tot incidentul asta uitarii . Pana la urma se putea si mai rau , dar ceea ce trebuie sa fac e sa stau departe de Anderson cat nu sunt in preajma lui Ethan . Acestea fiind spuse am luat ultima inghititura din ceasca cu ceai si m-am ridicat de pe canapea indreptandu-ma spre scari . Am urcat rapid scarile pana in camera mea si a lui Ethan unde am observat un bilet si un trandafir rosu pe noptiera de langa pat . M-am bucurat vazand asta crezand ca e de la Ethan . Dar cand am vazut ca biletul avea sa fie de la Anderson toata bucuria mi-a pierit . Am deschis cu teama biletul avand o mica ezitare la inceput si am inceput sa citesc :
,, Draga Serena se pare ca nu ti-a picat asa bine sa afli ca fratele mult iubit al lui Ethan sunt chiar eu , si poate te intrebi de ce ma port intr-un mod mai "special" cu tine , ei bine sunt multe lucruri pe care nu le stii dar cum am mai spus toate la timpul lor , daca vrei sa afli mai multe vino in gradina castelului peste o ora . Pana atunci ai grija ... Cu drag al tau pe veci Anderson ."

Pov Anderson *

Am plecat lasand-o pe Serena complet confuza . Ce pot spune, ador sa manipulez oamenii , pe ea cu atat mai mult . Poate va intrebati de ce o tot enervez pe Serena , ei bine adevarul este ca o plac de ceva timp , mai exact de la prima noastra intalnire si nu ma refer la intalnirea de la bal . O cunosc pe Serena de mult timp dar probabil ca ea nu ma mai cunoaste . Si stiu sigur ca Ethan nu o merita , poate ca nici eu nu o merit dar o vreau langa mine . Eu stiu totul despre ea , pe cand Ethan nu stie mai nimic . Lasannd asta la o parte am invitat-o pe Serena in curtea castelului peste o ora , chiar sper sa vina fiindca am pregatit ceva special .

Pov Serena *

Of stiu ca am spus ca nu voi mai sta in preajma lui Anderson cat nu sunt cu Ethan dar chiar trebuie sa lamuresc cateva lucruri . Ma voi duce la "intalnire" , asa ca as face bine sa ma pregatesc fiindca deja a trecut o jumatate de ora . M-am dus rapid la dulap si am ales o rochie inflorata , m-am imbracat rapid cu ea , apoi m-am incaltat cu o pereche de sandale negre , apoi m-am dat cu niste glos si rimel , am iesit din camera dupa care am inceput sa cobor cu teama scarile .
Cu fiecare treapta coborata fiorii puneau mai multa stapanire pe mine de parca eram tot mai aproape de abis . Intr-un final am ajuns la parter , fiind intampinata de o servitoare .
- Va pot ajuta cu ceva stapana ?
- Nu , multumesc Vanesa , si nu e nevoie sa imi spui stapana imi poti spune doar Serena .
- Bine domnisoara Serena , apropo domnul Anderson va asteapta in gradina .
- Da stiu .
- Fie vorba intre noi cred ca va place .
- Eu chiar sper sa nu .
- Hm , mai bine v-ati grabi .
- Da , pa Vanesa .
- La revedere domnisoara Serena !

Dupa ce am terminat de discutat cu Vanesa am pornit cu teama spre gradina . Am iesit afara apoi am inspirat o gura mare de aer rece . Dupa care am pasit prin gradina in cautarea lui Anderson . Imi era destul de greu sa ma orientez avand in vedere ca afara deja se intunecase . Am cautat mai bine de 10 minute dar sepere ca nu mai era nimeni . Probabil ca a plecat , asa ca mai bine as pleca si eu . M-am intors cu spatele si am inceput sa  pornesc spre intrarea in castel  dar chiar atunci o voce ma opri :
- Hm , doar  nu  credeai ca am plecat?
- Ba da , chiar asta credeam  , unde ai fost ?
- Aici  doar ca mi-a placut prea mult sa te privesc cum ma cauti si sa vad cum iti pasa de mine .
- Stiam eu ca nu trebuia sa vin !!
- Of , nu am vrut sa te supar !
- Imi pare rau !
Spuse Anderson in timp ce isi puse mana pe chipul meu .
- Cred va Ethan s-a intors , ar trebui sa plec .
- Shhh ......
In acel moment Anderson isi lipi buzele de ale mele , era un sentiment ciudat de parca cunosteam de mai de mult aceste buze , si totusi nu ma impotriveam , nu era tocmai un sarut ci mai mult un pupic dulce , un pupic care ma speria dar ma si linistea ....... nu stiu de ce dar Anderson imi amintea de cineva ..... In scut timp si-a dezlipit buzele de ale mele... si mi-a soptit usor :
- Aceleasi buze ca acum 3 ani .......

!!!!FOARTE IMPORTANT!!!!

Hey dragilor , ma scuzati ca nu am mai postat de o groaza de timp dar am fost destul de ocupata , promit sa ma revansez si va multumesc din tot sufletul pentru vizualizari si voturi ca sunt mandra sa spun sunt foarte multe cel putin pentru mine .
A si sunt foarte mandra ca deja s-a implinit un an si doua luni de la aparitia " Rapita de un demon " iar voi ati fost mereu alaturi de mine si pentru asta va iubesc si ca sa sarbatorim vreu sa spuneti in comentarii care au fost momentele voastre preferate din aceasta carte , care sunt personajele voastre preferate si cum ati inceput sa cititi cartea , as fi foarte bucuroasa daca as afla , va pup dulce , bye .

Răpită de un demon Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin