Cine sunt ( 2 ) ?

1.9K 115 0
                                    

P . O. V. Serena *

Eu si Ethan am intrat in castel lasand-o pe Vera in gradina . Vera chiar pare de treaba si Ethan la fel dar totusi inca nu stiu cine sunt ei cu adevarat . Adica nu imi mai amintesc nimic , nici macar eu nu mai stiu cine sunt . Of , de ce totul trebuie sa fie asa , adica ce s-a intamplat cu mine ?
Sunt atatea intrebari la care nu am raspuns . Oare imi voi mai aminti vre-o data cine sunt sau cine am fost , sau voi lasa trecutul in urma si o voi lua de la 0 ?

Dar dintr-o data toate gandurile mi-au fost spulberate de vocea masculina a lui Ethan :
- Esti bine ? Ma intreba Ethan ingrijorat .
- Da , asa cred , doar ca sunt atatea intrebari la care nu am raspuuns ! Spun eu in timp ce o lacrima mi se scurse pe obraz . Ethan mi-a sters lacrima apoi m-a strans la pieptul lui .

- Totul este in regula , o sa iti recapeti memoria si totul v-a fi bine , iti promit ! Spunse Ethan apoi ma saruta pe frunte .
- Mersi ca esti langa mine , chiar apreciez .
- Nu ai pentru ce , eu iti voi fi mereu alaturi orice s-ar intampla , acum hai sa mergem la cina , bine ?

- Bine . Raspund eu politicos , apoi Ethan ma i-a de mana si ne indreptam catre o masa mare plina de tot felul de delicatese .

Cina a fost destul de linistita si romantica avand in vedere ca eram doar noi doi singuri .
Dupa ce am terminat cina eu si Ethan am mers intr-o camera destul de draguta ce parea a fi camera lui .

- Aceasta este camera ta ? Intreb eu curioasa .
- De fapt camera noastra .
La auzul acestor cuvinte am rosit instant , iar Ethan mai mult ca sigur a observat pentru ca a scos un mic chicot .

- Poftim , astea sunt pentru tine . Spune Ethan zambind .
- Ce sunt astea ? Intreb eu .
- Hainele tale. Spune Ethan intinzandu-mi o pereche de pantaloni surti de pijama si un maieu roz inflorat pe marimea mea .

Eu am luat hainele , apoi m-am dus in baie . Am facut un dus fierbinte apoi m-am imbracat in pijamale . Cand am iesit din baie mare mi-a fost surprinderea cand l-am vazut pe Ethan intins in pat fara maieu lasandu-si bustul bine lucrat la vedere.

In acel momen am simtit cum mi de fiori ma cuprind iar obraji incep sa imi arda . Am incercat sa ma controlez dar corpul meu o luase pur si simplu razna . Iar Ethan mai mult ca sigur a observat pentru ca a inceput sa zambeasca dupa care s-a apropiat de mine .

Ethan era asa de aproape de mine incat ii puteam auzi si bataile inimii.
- Esti bine ? Ma intreba Ethan aproape soptind .
- Da . Spun eu timida .
- Sigur ? Ma inteba el ridicandu-mi barbia facandu-ma sa ma uit in ochii lui perfect albastri precum cerul .

- Da . Spun eu parca ramanand hibnotizata de ochii lui .
La auzul cuvintelor mele Ethan a inceput sa ma mangaie tandru pe chip dupa care si-a lipit buzele sale moi de ale mele iar limbile noastre au inceput sa se impleticeasca intr-un dans lent . In acel moment am simtit cum corpul imi i-a foc .

Dar dintr-o data o durere de cap cumplita ma cuprinse si mi de imagini incepusera sa mi se deruleze in cap ca la un cinematograf si ...............

Hey , sper sa va placa acest capitol chiar daca este cam scurt . Va astept cu comentarii si cine vrea dedicatii sa spuna . A si va multumesc pentru pentru cele 323 de vizualizari si cele 72 de voturi , sunteti minunati si sper sa se inmulteasca cat mai repede . Va pwp si va iubesc .<3 ★

Răpită de un demon Where stories live. Discover now