Cine este ea?

2.7K 156 2
                                    

Dintr-o data usa camerei se deschise si in camera intra o fata destul de inalta , cu parul blond si ochii negrii . Era imbracata intr-o rochie scurta , mulata de culoare rosie si era incaltata cu niste platforme negre . Cum a intrat in camera s-a indreptat cu pasi tantosi spre Ethan si spuse:
- Ethan , te-am cautat peste tot ! Spune ea apoi il lua in brate pe Ethan . In acel moment am simtit cum mii de nervi ma cuprind . Dar Ethan nu i-a raspuns la imbratisare , ba chiar parea putin confuz .
- Ce cauti aici ? Intreba Ethan.
- Imi era dor de tine , dar ea cine e ?
- Eu sunt Serena . Spun eu schitand un zambet fals .
- Eu sunt Vera , iubita lui Ethan , iar tu probabil esti noua servitoare la pat , nu ? Spune ea cu un zambet malefic.

In acel moment am simtit cum mii de lacrimi o i-au in jos pe obrajii mei si am iesit imediat din camera trantind usa . Nu pot sa cred ce a spus acea fatuca . Ethan este un mare mincinos , badaran fara inima , pe scurt este un monstru !!!
Si il urasc !!!! Of , pe cine pacalesc , il plac , si asta este cel mai dureros , ca m-am indragostit de un monstru!! Nu imi pasa daca ma v-a omorî sau nu , eu nu mai stau nici-un minut in castelul asta blestemat . Prefer sa mor decat sa mai stau in aceeasi incapere cu monstrul ala care mi-a frant inima .

P. O. V Ethan*

Serena a iesit plangand din camera , iar eu am ramas cu Vera.
Vera a fost fosta mea iubita inainte sa apara Serena , dar intre noi nu a fost ceva serios . Pe Vera nu o iubesc dar am tinut-o aproape de mine ca sa imi aline durerea cat Serena nu a fost langa mine . Pe Serena chiar o iubesc . Ea ma face sa simt lucruri care nu le-am mai simtit pana acum. De cand a aparut ea am inteles ce este cu adevarat iubirea , iar daca ea ar pati ceva din cauza mea nu mi-as putea-o ierta nici-o data . Dupa ce a iesit din camera am inceput sa o caut dar nu am dat de ea nicaieri . Am cautat-o in mansarda , in sufragerie , in baie , in bucatarie si in toate cele 12 dormitoare, ba chiar am cautat-o si in gradina , dar nu este nicaieri . Probabil este extrem de suparata , si o inteleg , si eu as fi , dar lucrurile nu sunt asa cum crede ea . Vreau doar sa o gasesc si sa ii spun cum stau de fapt lucrurile. Sa ii spun ca nu m-as putea gandi nici-o data la o alta fata in afara de ea . Deja ma ingrijoreaza gandul ca iar am pierdut-o .

P. O. V Serena*

Am fugit din castel acum 30 de minute si cred ca m-am pierdut . Eram prea suparata pe Ethan asa ca nici nu am vazut pe unde o iau. Acum din cate pot observa sunt intr-un fel de padure . Se pare ca nu a fost o idee asa buna sa fug de la castel . Acum imi este foarte teama dar in acelasi timp si frig si nu stiu ce sa fac , padurea asta pare infinita , asa ca decid sa astept pana maine dimineata si ma asez sub un copac . Inchid ochii si simt cu somnul ma cuprinde dar , de-o data cineva imi pune mana la gura si ma i-a pe sus .

Hey sper sa va placa acest capitol si va astept cu comentarii . Apropo acest capitol a fost dedicat Ellisei2000 .
Pwp

Răpită de un demon Where stories live. Discover now