A doua zi ( continoare)

2.9K 146 2
                                    

P.O.V Ethan*

Dar de data aceasta ea mi-a raspuns la sarut, asa ca eu am coborat pe gat , apoi i-am dat tricoul jos si am inceput sa o sarut pe sani , iar ea a scos un mic geamat de placere. Cred ca ii place din momen ce nu s-a impotrivit .

P. O .V Serena*

Ethan mi-a dat tricoul jos si a inceput sa ma sarute pe sani , asa ca eu am scos un mic geamat de placere . Eu nu vreau asta , cel putin nu acum .
As incerca sa ma impotrivesc , dar corpul se opune , el vroia din ce in ce mai mult , iar de fiecare data cand incercam sa zic ceva limba parca mi se impleticea in gura . Stiam ca trebuie sa pun capat pana nu o sa fie prea tarziu . Intr-un final imi trag rasuflarea si spun cu ultimele puteri:
- Ethan , opreste-te , te rog .
Dar Ethan nu spune nimic , ci doar se da jos de pe mine , isi ia tricoul pe el apoi iese din camera . Ma intreb oare unde se duce la ora asta . Probabil s-a suparat pe mine , dar trebuie sa inteleaga ca sunt doar un copil si nu pot face asta acum. Pana acum nici nu stiam ce e ala un sarut real . Si da poate ca imi e frica fiindca toate astea sunt noi pentru mine , atingerile fierbinti , saruturile , totul . Acum doua zile nici nu mi-as fi imaginat ca o sa ajung sa traiesc intr-un castel gigantic cu un baiat super sexy care mai este si vampir si o sa ma indragostesc de el , ba chiar cine mi-ar fi zis asta as fi spus ca e dus rau cu sorcova .

Dar daca Ethan vrea doar sa fiu sclava lui in pat si doar atat , daca el nu ma iubeste si vrea doar sa isi bata joc de mine ? Daca eu am fost pentru el doar un joc si nimic mai mult ?
Toate aceste ganduri m-au facut sa plang ingrozitor , dar nu pentru mult fiindca Ethan si-a facut aparitia .
- Ce ai patit? Intreaba Ethan in timp ce ma ia in brate .
- Ce te intereseaza ? Spun eu in timp ce ma smucesc din bratele lui .
- Pentru ca ma intereseaza . Spune el iritat .
- Da-mi un motiv mai bun ! Tip eu la el .

- Pentru ca te iubesc ! Spune Ethan aproape tipand .

- Chiar ma .............. dar nu am apucat sa termin propozitia ca dintr-o data usa camerei se deschise si.....................

Hey , sper sa va placa acest capitol si va astept cu comentarii . Scuze pentru eventualele greseli de punctuatie . Pwp

Răpită de un demon Where stories live. Discover now