Ce se intampla?

2.8K 154 3
                                    

Dar de-o data cineva imi pune mana la gura si ma ia pe sus . Eu incerc sa ma zbat , dar in zadar , este prea puternic . El m-a luat in brate tip mireasa , si m-a privit fix in ochi. Eram asa aproape incat ii puteam simti respiratia , in acel moment am putut observa chipul rapitorului si nu era Ethan . Era un tip blond , cu ochii caprui , musculos si niste colti mari .
- Ce vrei de la mine ? Intreb eu speriata.
- Pe tine , frumoaso ! Spune el cu un ranjet pervers .
- Cine esti ? Intreb eu cu rasuflarea taiata .
- Eu sunt Jeck , dar tu cum te numesti ?
- S...Serena . Spun eu balbaindu-ma .

Dar el nu mai spune nimic , ci doar imi zambeste apoi o luam din loc . In vreo 10 minute ajungem la o vila destul de mare cu un tapet visiniu , cateva candelabre si un parchet de culoare neagra . Jeck m-a dus intr-o camera destul de spatioasa in care se afla un pat cu baldachin imbracat in cearceafuri albe , un dulap destul de mare , si un tapet tot visiniu . Jack m-a asezat incet in pat , apoi s-a asezat si el pe marginea patului , si a inceput sa ma studieze cu privirea din cap pana in picioare . Ma intreb ce vrea de la mine.

Dupa cateva minute de privit Jack s-a apropiat de mine si m-a luat in brate dupa care mi-a soptit la ureche ,, Vei fi a mea" iar apoi si-a lipit buzele de ale mele . Eu nu am vrut sa ii raspund la sarut , dar el m-a muscat de buza facandu-ma sa deschid gura apoi introducandu-si limba in gura mea .
Am incercat sa scap dar in zadar , era prea puternic . Dupa ce si-a dezlipit buzele de ale mele m-a luat de maini si mi le-a pus deasupra capului apoi a coborat pe gat si a inceput sa ma sarute . Am inceput sa ma zbat , dar in zadar . Dupa cateva minute mi-a dat si tricoul jos si fiindca asta era tot ce purtam am ramas in lenjerie intima .
Jeck a inceput sa ma sarute si sa ma muste de sani lasandu-mi urme .

De durere am inceput sa plang . Dar pe Jeck nu l-a interesat ba chiar a continuat dandu-mi sutienul jos , apoi continuand sa ma muste de sani , dupa care si-a dat tricoul si pantalonii jos pana ce a ramas in boxeri . In acel moment am reusit sa scap din stransoare , mi-am luat tricoul si am fugit pe scari pana la parter si am iesit pe usa de la intrare . Am inceput sa fug prin padure , pana ce m-am lovit de ceva tare si solid . Era chiar Ethan !!!!
Fericit sa il vad am sarit in bratele lui .

- Esti bine? Ma intreba Ethan ingrijorat .
- Acum da , spun eu fericita .
- Dar ce ai patit? Ma intreba Ethan speriat .
- Iti povestesc cand ajungem la castel. Spun eu inca putin speriata .
- Bine , spune Ethhan apoi ma ia in brate si pornim spre castel.
Cand am ajuns la castel i-am povestit tot ce s-a intamplat lui Ethan , iar el s-a infuriat foarte tare.
- Sigur nu ti-a facut nimic mai mult ? Intreba Ethan furios.
- Nu , nu a reusit .
- Deci , cand il prind pe nenorocit il omor !! Spune Ethan aproape tipand .
- Dar pana la urma ce iti pasa , nu trebuia sa fi cu Vera? Spun eu trista .

- In primul rand Vera nu mai este iubita mea si oricum pe tine te iubesc prostuto , si crede-ma nu mint . Daca as minti nu mi-ar mai batea inima asa tare cand stau in preajma ta . Spune Ethan in timp ce se apropie de mine ca sa ii simt bataile .
- Of, Ethan imi pare rau ca am fugit , dar toate lucrurile pe care le-a spus Vera au fost asa dureroase , si asta pentru ca ori cat as nega si eu te iubesc . Spun eu cu o voce stinsa .
- Nu imi vine sa cred ce ai spus , si nu sti de cand astept acest moment . Tu nu iti dai seama cat de fericit ma face simpla ta prezenta , si iti promit ca nimeni inafara de mine nu se v-a mai atinge de tine. Spune Ethan apoi ma lua in brate .
- Promiti? Spun eu cu o voce de copil .
- Promit , dar acum hai sa ne culcam fiindca este tarziu . Spune Ethan dupa care adormim unul in bratele celuilalt.

Hey , sper sa va placa acest capitol , si scuzati eventualele greseli de punctuatie . Apropo acest capitol este dedicat tuturor care imi cititi cartea sau o veti citi . Va astept cu comuri . Pwp

Răpită de un demon Where stories live. Discover now