Sfarsitul

372 14 3
                                    

- Ce ?!
Corpul îmi tremura și îmi simteam inima in gât . Palmele începuseră sa-mi transpire și aveam o vagă impresie ca sfârșitul era aproape și totuși nu voiam sa cred asta , era prea frumos ca sa se termine acum , nu puteam renunța . Îl priveam înspăimântată Așteptându-i răspunsul .
- Nu te face ca nu știi , Seri... sunt vampir pot citi gânduri .... și nu pot sa cred ca ai făcut asta ...
-Ethen , eu nu ... nu am vrut ...
- Dacă nu voiai nu o făceai !! E fratele meu , înțelegi ?!
Nu știam ce sa mai spun . Ochii i se înroșira iar colții perfect albi ma înspăimântau ... era furios , puteam simți asta .
- Te rog iartă ma !! Sti ca eu chiar te iubesc !!
Am spus imbratisandu l cu lacrimi in ochi .
- Nu te mai pot crede .... știi e ironic ca durerea pe care vampirii o simt e de mii de ori mai dureroasa decât durerea muritorilor  cand vine vorba de iubire !!
In momentul acela M a trântit nervos de perete .
- Ce vezi tu la el ?!!! Hai spune !! Ce are el in plus fata de mine ???!!
Ma strânse tare de mâini și ma făcu sa l privesc in ochii .
- Nimic !! Nu am vrut , înțelegi ? Pur și simplu am fost inconstienta , am fost o proasta !! Ethen , asculta ma ,pe tine te iubesc !!
Lacrimile au început sa mi curga pe obraji in timp ce ii priveam ochii de a dreptul hipnotizata
Nu a spus nimic , a dat cu pumnul in perete apoi m-a trântit in pat . S-a pus peste mine si m-a mușcat tare de gât !
Am scancit puternic simțind o durere de-a dreptul insuportabila . Am încercat sa l dau de pe mine dar era mult mai puternic . Am început sa ma zbat și sa tip , chiar dacă ma mai mușcase nu ma transformase complet in vampir dar acum cantitatea de sânge pe care mi a luat o era mult mai mare .
Intr-un final s a oprit . Vedeam in ceata și nu ma puteam mișcă .
- De ce ... de ce ai făcut asta ?
Am spus înghițind in sec ..
- Ca sa simți durerea pe care și eu o simt in acest moment .
Mi a aruncat o ultima privire apoi a iesit din camera .
Ma zvarcoleam de durere in patul care cândva mi se părea moale dar acum...Acum nu mai simțeam nimic ...Ma durea tot corpul si abia de ma puteam misca . Totul era in ceata . Am incercat sa ma ridic din pat dar in zadar , am căzut pe podeaua rece ...corpul meu devenea tot mai rece ... apoi .. apoi nu am mai vazut nimic .
Era oare acesta sfârșitul? Sa mor datorită ființei celei mai dragi ?
Oare asta era soarta menită mie ?
Si totusi a avut tot dreptul sa faca asta , i am trădat încrederea...puteam muri dar inima mea doar lui ii apartinea caci am realizat ca tot ce simt pentru el e adevarata iubire indiferent de fapta mi nesăbuita.
Indiferent de ce ar crede altii Ethen pentru mine e o parte din ființa mea , cea mai pură parte a sufletului meu.
Am cazut in capcana unui joc cu reguli nescrise si regret... cel mai tare regret ca nu i am putut dovedi lui cat de mult il iubesc , l am iubit si probabil il voi iubi mereu pentru că el m a iubit cu întreaga ființă a sa .
te iubesc.....

Hey dragiloor imi pare nespus ca acest capitol este extrem de scurt, imi pare rau ca am abandonat această carte o buna perioada de timp însă vreau sa va multumesc pentru toate comentariile de încurajare și sustinere si chiar daca nu am raspuns la toate le am citit cu mare drag , va iubeesc mult de tot pe toti care ati crezut in mine si in aceasta carte si chiar si celor care au aruncat doar o scurtă privire si si au facut o parere , nu e cea mai buna carte a mea am început o cu 3 ani in urma însă voi m ati facut sa fiu mândră,  imi amintesc ca eram doar o copilă de 13 ani cand am inceput aceasta carte de aceea va rog sa mi scuzați eventualele greseli de ortografie sau exprimare din primele capitole , oricum voi corecta radical aceasta carte .... Stiu ca v am plictisit probabil dacă ați citit până aici dar da cam asta este ultimul capitol a acestei cărți va rog sa nu ma înjurati ca se termina asa dar am simtit ca e momentul sa inchei  aici... spuneti mi voi dacă doriti si volumul doi va puup ♥️♥️

Răpită de un demon Where stories live. Discover now