Pe bune , a fost un vis?

2.8K 147 1
                                    

Simt cum razele soarelui se joaca pe chipul meu facandu-ma sa ma trezesc. Eu somnoroasa deschid ochii si socata observ ca nu eram in camera mea si a lui Ethan . Eram intr-o camera complet diferita mai exact eram in camera de a seara , iar langa mine nu era Ethan ci Jeck . O Doamne , dar cum se poate sa fiu aici daca aseara am adormit in bratele lui Ethan doar daca ....... totul a fost doar un vis . O Doamne a fost doar un vis , un vis superb din care nu as fi vrut sa ma mai trezesc . Pff se pare ca ar fi fost prea frumos sa fie adevarat . Oare ce o sa ma fac? Si cum o sa scap de acest monstru? Daca v-a fi ca aseara mai bine ma sinucid . Nu ii voi permite acelui monstru sa se mai atinga de mine , singurul care ma poate atinge este Ethan . Acum chiar imi lipsesc saruturile si atingerile lui . Este uimitor cum am inceput sa il iubesc pe acest tip intr-un timp asa scurt , cred ca asta inseamna dragoste la prima vedere.
Dar toate gandurile mi-au fost intrerupte de o voce masculina .

- Neața , frumoaso ! Spune Jeck schitand un zambet .
- Mda , si ce tot vrei de la mine? Spun eu indiferenta .
- Nu e evident ? Vreau sa fi a mea , frumoasa mea raza de soare .
- Si daca eu nu vreau?!
- O sa vrei si tu in curand , cand te voi face a mea , chiar daca aseara nu am reusit . Spune Jeck putin trist .
- Dar ce s-a intamplat aseara ? Intreb eu indiferenta .
- Pai , se pare ca in timp ce te sarutam ai lesina . Spune Jeck destul de suparat .
- Slava Domnului !! Spun eu fericita .
- Da , dar nu iti fa griji pana la urma vei fi a mea . Spuse Jeck cu un ranjet pervers pe fata . La auzul acestor cuvinte m-am intristat imediat . Se pare ca acest tip nu v-a renunta asa usor .
- Of , esti un monstru ! Spun eu furioasa .
- Sunt un monstru , dar asta nu inseamna ca nu am inima !

- Din cate vad nu prea ai asa ceva !
- Ce sti tu , nu sti prin ce am trecut! Spune Jeck lasand capul in pamant .
- Prin ce ai trecut ??
- Pai acum 10 ani mi-am intalnit aleasa . O chema Katy si era de varsta ta cand am adus-o in casa mea . La inceput era foarte trista , si ma considera un monstru , dar pana la urma si ea a inceput sa ma iubeasc la fel de mult cum o iubeam eu . De atunci eram foarte fericiti impreuna , pana cand a sosit ziua nuntii noastre si chiar inainte de nunta ea a fost omorata de un varcolac . Am fost distrus , iar de atunci nu am mai stiut ce este fericirea , si pana la urma m-am razbunat pe acel varcolac nenorocit dar asta nu mi-a adus-o inapoi pe Katy . Am incercat sa o inlocuiesc cu alte fete , dar nici una nu e ca ea . Cand ea a murit mi-a luat si o bucata din inima mea .

Dupa ce am auzit povestea lui nu m-am putut abtine si am izbucnit in lacrimi . Totul era asa trist , se pare ca l-am judecat gresit , se pare ca de fapt are si el o inima , si din cauza ca a trecut prin toate astea nu e de mirare ca se poarta asa . Il inteleg perfect adica daca Ethan ar pati ceva cred ca as muri .
- Imi pare rau ! Spun eu apoi il imbratisez calduros pe Jeck .
- Si mie imi pare rau ca te-am rapit , sigur acolo undeva este un baiat care te iubeste si plange dupa tine , asa ca mai bine te-as duce acasa .
- Mersi mult . Spun eu dupa care Jeck ma ia de mana si iesim din vila lui , iar dupa 2 minute ajungem in fata castelului , unde Ethan se plimba prin gradina iar cand m-a vazut a venit rapid spre mine , m-a luat in brate si m-a sarutat pasional pe buze .
- Serena , esti bine ? Unde ai fost , si cine este el ? Ma inteba Ethan inca ingrijorat .
- Da sunt bine . Se pare ca m-am ratacit prin padure , iar el m-a ajutat sa ma intorc la castel , spun eu oarecum mintind .
- In cazul asta iti multumesc ca ai adus-o inapoi . Spune Ethan zambindu-i politicos lui Jeck .
- Placerea a fost de partea mea . Spune Jeck dupa care pleaca , iar eu si Ethan intram in castel .

Hey , sper sa va placa acest capitol. Va astept cu comentarii iar daca vreti dedicatii spuneti .
Apropo acest capitol a fost Dedicat(ă) lui Anaisarella5 . Si va multumesc ca va straduiti sa cititi aceasta carte . Va iubesc .

Răpită de un demon Where stories live. Discover now