Chiar e fratele lui ?!!

1.4K 88 8
                                    

M-am asezat in patul moale si pufos alaturi de Ethan , simtind cu somnul incepe sa ma cuprinda. Dupa o asemenea zi chiar aveam nevoie de odihna , asa ca am cazut usor prada lumii viselor , dupa ce am inchis ochii m-am trezit intr-o camera foarte intunecata , asa ca am inceput sa strig :
- E cineva ? Am intrebat eu oarecum inspaimantata , dar nimeni nu mi-a raspuns . Asa ca am inceput sa merg prin incapere cautand o sursa de lumina , iar la un moment dat lumina se aprinse . Atunci am putut abserva ca nu eram intr-o simpla incapere ci eram intr-o sala de bal , iar eu purtam o rochie aurie ca de printese , iar in picioare purtam niste pantofi de cristal absolut superbi . Am inceput sa pasesc iar prin incapere , acum ca totul imi era mult mai clar , si am incercat sa caut iesirea din acel loc , si bingo tocmai am zarit o usa . M-am indreptat cu pasi grabiti spre ea cand deodata o voce ma opri :
- Deja pleci ? Se auzi o voce masculina destul de cunoscuta . Si am avut dreptate , chiar era o voce cunoscuta , pentru ca atunci cand m-am intors sa vad cine era am dat de chipul lui Anderson .
- Unde suntem ? L-am intrebat oarecum confuza .
- Nu e evident , esti in visul meu. A spus el mandru si sigur pe el .
- Cum adica sunt in visul tau ?Daca asta e o gluma , sa stii ca nu merge  !
- Daca asta crezi...........
Dupa toate cele spuse se apropia de mina lundu-mi chipul in palmele sale privindu-ma in ochi. Privirea lui rece ma intimida putin , iar cu fiecare gest ma simteam tot mai jenata .
- Ce s-a intamplat , te-ai rusinat ?
Intreba el cand observa ca incercam sa imi feresc privirea de a sa .
- Nu , doar ca nu inteleg . Daca asta e un vis de ce pare asa real? Am reusit sa spun intr-un final .
- Pentru ca este real , draga Serena .
- Dar asta este imposibil !
- Asta crezi tu ,scumpo ............
Acestea fiind spuse Anderson imi dadu un usor pupic pe buze si se indeparta rapid .
- Ce a fost asta ? Am intrebat oarecum confuza .
- Pai a fost un pupic .
- Stiu asta , dar de ce ?
- Pentru ca asa am simtit in acest moment .
- Dar eu am iubit .
- Si ce ?! A fost doar un simplu pupic .
- Poate , dar totusi .
- Of , te ingrijorezi prea mult , nu o sa se intample nimic daca incalci putin regulile .
- Asta e parerea ta .
- Asta asa e , dar cu timpul imi vei da dreptate .
- Ba ...........
- Sti ce trebuie sa plec .   Am stat deja prea mult ,  dar ne vom revedea incurand .
Imediat ce Anderson termina de rostit aceste cuvinte se indrepta spre o usa decorata cu diamante si iesi din sala , apoi totul deveni negru . Am deschis usor ochii , iar razele soarele se jucau pe chipul meu . M-am ridicat in sezut iar atunci am fost intampinata de  zambetul calduros al lui Ethan . El imi dadu un usor sarut pe frunte , apoi ma lua in brate .
– Cum ai dormit micuto ? Ma intreba el.
– Bine , dar cum a trecut timpul atat de rapid . Eu stiu ca ne-am culcat acum cateva minute , iar acum este deja dimineata ?
– Da pentru ca este ora 10:30 , iar de cand ne-am culcat au trecut vreo 9 ore .
– Cum ?! Dar el .....si era......si ......parea real....adica.......nu inteleg !! Am spus eu confuza .
– Linisteste-te , si spune-mi ce s-a intamplat .
– Nimic , a fost un vis .
– Despre ce era vorba ?
– Pai...............am avut un cosmar , si prefer sa nu imi mai amintesc .
– Cum doresti . Acum , haide . Astazi avem un program destul de incarcat .
– Ce program ?
– Astazi imi vei cunoaste fratele .
– A , da , ce uituca sunt !
– Asa se pare . Acum hai , imbracate iar eu te voi astepta jos .
– Ok .
M-am dat usor jos din pat , trecandu-mi un fior pe sira spinarii cand am facut contact cu podeaua rece , apoi m-am indreptat cu pasi lenti spre baie.  Am intrat in baie mi-am facut rutina zilnica  apoi,  am lasat haine sa curga usor de pe mine , am dat drumu la apa si am intrat in dus .
Cand am facut contatct cu picaturile fierbinti am tresarit usor , apoi am luat gelul de dus cu miros de trandafiri si mi-am turnat din lichidul frumos mirositor in palma , dupa care am inceput sa imi curat usor trupul , m-am clatit , apoi mi-am invelit corpul intr-un prosop si m-am intors in camera . M-am dus la dulap si am decis intr-un final sa ma imbrac cu o fusta neagra bufanta si o bluza de culoare roz pal pe care scria Don't care . Mda stiu ca nu este chiar cel mai bun mesaj dar cui ii pasa ?! In fine inca tot ma gandesc ce a insemnat acel vis . Si ce a vrut sa spuna prin ne vom revedea incurand , oare v-a veni iar la palat ? Oare vrea sa se bage in relatia mea cu Ethan ? Sau poate eu o i-au prea in serios si tot visul ala nu a insemnat nimic . Da , cu siguranta nu se v-a intampla nimic si eu sunt doar putin paranoica . Oricum , ar cam trebui sa ma grabesc pentru ca Ethan ma asteapta de ceva timp , asa ca m-am incaltat cu niste platforme negre , m-am dat cu niste luciu de buze si putin fod de ten , mi-am lasat parul pe umeri , apoi am coborat jos in sala principala unde ma asteptat Ethan cu acelasi zambet vesnic stralucitor .
- Arati foarte bine , ca in totdeauna !
Spuse Ethan apropiandu-se de mine si punandu-si mainile pe soldurile mele.
– Si tu arati bine , micule printisor . Am spus eu apropiandu-mi buzele de ale sale . Vazand asta nici Ethan nu s-a lasat mai prejos si s-a apropiat si el mai mult , apoi fara sa imi dau seama buzele sale moi erau deja peste ale mele cerandu-mi permisiunea sa imi exploreze gura . Eu normal ca am acceptat , si fara sa imi dau seama in cateva momente limbile noastre se impleticea intr-un dans pervers plin de emotii . Ethan a rupt usor sarutul si a coborat pe gat cu alte saruturi pasionale si umede , limba sa plimbandu-se lent pe gatul meu . In acel moment parca nu mai conta nimic . Simteam o placere nebanuita care cerea tot mai mult , simteam cum corpul imi fierbea la fiecare atingere de a sa , eram pe culmile extazului , eram excitata si vroiam tot mai mult . Si nici Etahan nu era mai prejos frecadu-si membrul intarit de mine . A continuat strangandu-mi una dintre fese in mainile sale in acel moment un ignind de placere  parasindu-mi gura .
– Scuzati-ma ca va intrerup .
Se auzi dintr-o data o voce masculina in apropiere de noi .
Atunci amandoi ne-am oprit , eu fiind destul de stanjenita de acea persoana lasand privirea in podea si evitand sa privesc acea persoana .
– Nu-i nici-un deranj frate . Spuse Etahan parand destul de entuziasmat.
Afland ca acea persoana era chiar fratele lui Ethan eram si mai stanjenita .
– Mda , in fine , ea trebuie sa fie iubita ta , nu ? Intreba fratele lui Ethan .
– Da . Raspunse Ethan in locul meu .
– Anderson , dar imi poti spune Key .
In acel moment am ridicat privirea din podea si cand am dat de acei ochi reci si impietriti neafisand nici-o expresie nu imi puteam crede ochilor.
– Tu ???!!!

Hey ma scuza-ti ca nu am mai postat de o gramada de timp , dar ori nu am avut timp ori nu am avut inspiratie , dar sper sa ma pot revansa cu acest capitol mai lung .
Va multumesc din tot sufletul pentru numarul acesta mare de vizualizari si voturi . Nu as fi crezut nici-o data ca voi ajunge la acest numar . Sunteti superi tari !!

Răpită de un demon Where stories live. Discover now