O noua viata

1.3K 107 2
                                    

Ethan si-a scos coltii din gatul meu , iar pe mine o pofta incontrolabila de sange ma cuprinse in timp ce toti vampiri din incapere aplaudau . Ethan se uita ingrijorat la mine si spuse :
- Te simti bine ?
- Da , doar ca imi e sete .
- Oh nu !!
- Ce ?
- Acum esti vampir si nu prea te poti controla la inceput .
- Sti ce , cred ca o iei prea in serios , acum daca ma scuzi ma duc sa beau ceva .
- Nu !!! Spune Ethan tragandu-ma de mana .
- Cum adica ?? Credeam ca vroiai sa fiu vampir !
- Nu a fost numai decizia mea , si tu ai acceptat .
- Am acceptat , de dragul tau ! Spun eu smucindu-ma din stransoarea lui Ethan apoi am fugit pe scari pana in camera unde am ajuns foarte rapid datorita puterilor de vampir .

Am intrat in camera apoi m-am dus in oglinda , iar cand m-am privit nu mi-a venit sa cred eram complet altcineva . Aveam ochii sangerii , pielea alba ca laptele si niste colti destul de ascutiti . Ethan avea dreptate , poate ca am exagerat , el vroia sa ma ajute iar eu ca o scorpie am stricat totul . Ma urasc , spun eu scapand o mica lacrima pe obraz , apoi m-am indreptat spre baie , am lasat hainele sa curga de pe mine , m-am demachiat , apoi am intrat sub dusul fierbinte care parca imi mai alina durerea din suflet , pana ce niste brate puternice ma cuprinsera . Era Ethan , si fireste ca imediat m-am inrosit .

- Lasa-ma sa te ajut . Spune Ethan luand gelul de dus cu miros de trandafiri din mana mea . Nu mai puteam de emotii , la fiecare atingere de a lui ma trecea cate un fior . Mi-a curatat fiecare particica a corpului , asigurandu-se ca nu a ratat nici una , apoi m-a invelit intr-un prosop alb dupa care m-a luat in brate tip miresa si am iesit din baie , apoi m-a asezat cu grija in pat .
- Uite Ethan chiar imi ........... dar nu am apucat sa termin propozitia ca m-a intrerupt .
- A trecut iubirea mea , acum nu mai conteaza . Spune el dupa care incepu sa ma sarute salbatic pe buze , cerandu-mi permisiunea de a-si introduce limba in gura mea , bineanteles eu acceptand , dupa care coborand pe gat cu saruturi mici si umede , facandu-ma sa tremur . Si incet , incet imi dezgolii trupul de acel prosop alb si incepu sa imi sarute sanii , apoi abdomenul , facandu-ma sa scot un geamat de placere , dar dintr-o date se opri deschizand sertarul de langa pat luand o lama , apoi un pahar si se taie pe mana scotand un geamat de durere si lasand sa i se scurga in pahar .

Socata am ramas paralizata . Nu stiam cum sa reactionez asa ca am inceput sa plang .
- Ethan de ce faci asta ? Intreb eu printre lacrimi .
- Voi fi bine , nu te ingrijora , acum bea ? Spune el intinzandu-mi paharul cu sangele sau .
- Ce ?! Eu nu pot face asta .
- Te rog ai incredere in mine , asta te v-a ajuta .
- Of , bine . Spun eu dupa care dau pe gat lichidul rosu si electrizant din paharul meu . In acel moment o stare de euforie ma cuprinse , era asa de bun !
- O , Ethan esti asa de dulce !
- Nu la fel de dulce ca tine ! Acum haide , invitatii ne asteapta jos .
- Of , chiar trebuie ?
- Da , din pacate .
- Pff , bine .
M-am imbracat intr-o rochie mai lejera albastra , apoi am coborat la parter unde milioane de oameni necunoscuti ne-au felicitat , iar restul serii am petrecut-o cunoscund-ui familia lui Ethan si dansand pe melodii mult prea lente , dar pana la urma totul a fost bine .

Hey , sper sa va placa acest capitol , si da stiu ca am spus ca am terminat acest volum , dar m-am razgandit , deci cam 10 capitole tot o sa mai fie . Va pup si va iubesc !

Răpită de un demon जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें