O noapte de neuitat !

1.8K 116 2
                                    

- Meisan , opreste-te ! Spun eu dupa care imi i-au tricoul , apoi fug din camera .
- Serena , stai ! Se auzi vocea lui Meisan din spatele meu .
- Asta ai vrut de la inceput ! Spun eu oprindu-ma in fata usi de la intrare .
- Nu , adica Serena tu ma atragi , ma atragi atat de tare incat nu m-am putut abtine . Spune Meisan atingandu-mi obrazul .
- Iati mana de pe mine , nemernicule , nu vreau sa te mai vad nici-o data ! Spun eu , apoi iesind din casa .

P.O.V Serena *

Nu pot sa cred !! Era cat pe aci sa ii cad in plasa nemernicului ala , si ce este si mai rau , este ca era sa fac o mare prostie , pe care as fi regretato toata viata . Of , cred ca Ethan ma uraste , si are tot dreptul . Nu mai pot ! Vreau sa mor ! Sunt o persoana atat de oribila . Cum am putut sa ii fac una ca asta lui Ethan ? Ce a fost in mintea mea ?
Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu mine . Adica dupa ce am baut apa aia cu un gust ciudat totul a devenit altfel . Asta e ! Cum de nu mi-am dat seama ?! Apa aia m-a facut sa ma port ciudat si cu siguranta asta a fost planul lui Meisan de la inceput , noroc ca nu i-a mers !

P.O.V Meisan*

Serena a plecat foarte furioasa . Acum ma uraste , si eu care credeam ca acea licoare v-a merge . Se pare ca dragostea purtata de Serena nemenicului ala este mult prea puternica . Si cand ma gandesc ca aproape reusisem sa o aduc pe Serena in patul meu . Adica dintre toate fetele , ea are ceva unic , ceva special . Chipul ei angelic si nevinovatia ce i se citeste in ochi , corpul ei perfect parca sculptat, mainile ei delicate si picioarele ei subtiri care te fac sa te topesti instant ma fac sa inebunesc . Ea este perfecta ! Si o voi face sa ma iubeasca , nu renunt asa usor !

P.O.V Ethan*

Of ce s-o fi intamplat cu Serena . Nu am mai vazut-o asa nici-o data , parca nu ar mai fi ea . Probabil nemernicul ala i-a facut ceva , dar pana nu aflu ce nu il pot acuza . Dar daca totusi nu i-a facut nimic , iar Serena a inceput sa simta ceva pentru el , pff numai gandul acesta ma roade pe dinauntru . Chiar nu mai rezist ! Oare ce .............

- Ethan , stai ! Se auzi vocea blanda a Serenei din spatele meu .
- Esti bine ? O intreb eu lund-o in brate .
- Nu Ethan , nu sunt bine, si da inteleg daca ma urasti , dar aceea nu eram eu . Din vina lui Meisan am spus tot ce am spus , el mi-a dat o licoare ,si eu i-am cazut in plasa .
- Banuiam eu , si stai sa vezi ce ii fac cand il prind .
Spun eu furios .
- Bine , dar hai sa nu ne mai gandim la asta acum si hai sa mergem acasa .
- Bine .
Am luat-o pe Serena in brate apoi am pornit catre castel , si in mai putin de cinci minute am ajuns in camera noastra . Am lasat-o pe Serena in pat apoi m-am asezat langa ea . Innca pare destul de confuza , asa ca m-am apropiat de ea si am luat-o in brate .

Ea isi ridica imediat privirea , iar eu cedandui pivirii sale mici am inceput sa o sarut flamand pe buze .
Apoi incet , incet am inceput sa cobor pe gat facand-o pe Serena sa scoata un mic geamat de placere , facandu-ma sa ma infierbant mai tare , asa ca i-am dat usor tricoul si pantalonii jos lasand-o doar in lenjerie intima , si desigur ca nici ea nu se lasa mai prejos dandu-mi camasa si pantalonii jos lasandu-ma doar in boxeri .

P.O.V Serena*

Ethan m-a dezbracat pana ce a ajuns la lenjeria intima si de sigur ca eu am facut la fel . Deja simteam cum obraji imi ard , iar corpul mi-o i-a razna . Era pentru prima data cand simteam asa ceva , si totusi ma simteam asa de bine si Ethan la fel. Eram amandoi foarte infierbantati , iar dorinta de a explora noi taramuri ne tulbura pe amandoi .

Asa ca Ethan a continuat dezmierdandu-mi sanii cu saruturile sale dulci , desigur facandu-ma sa scot un mic geamat de placere , apoi el mi-a dat usor sutienul jos dupa care incepu sa se joace cu sanii mei , apoi coborî pe abdomenul meu si incepu sa ma sarute incet si apasat facandu-ma sa gem dinou de nerabdare . Si incet incet ajunse in zona cea mai intima , asa ca imi dadu usor lenjeria jos dupa care incepu sa ma sarute in acea zona , facandu-ma ca mii de gemete sa imi iasa incontrolabil pe gura , apoi i-am dat si eu boxeri jos si am inceput sa il sarut flamand pe buze , asa mi-am inconjurat picioarele de talia lui , dar Ethan se opri dintr-o data .

- Serena , esti sigura ca vrei sa faci asta .
- Da Ethan vreau sa fiu a ta . Spun eu dupa care Ethan imi zambeste si incepe sa ma sarute , si in cateva secunde intra usor , usor in mine , apoi din ce in ce mai tare , facandu-ne sa umplem camera de gemete de placere . Simteam cum barierele dintre noi fusesera rupte , acum simteam ca nu mai exista limite intre noi , simteam cum eu si Ethan facem parte acum dintr-un intreg si ma simteam in al noulea cer . Amandoi eram atat de infierbantati , Ethan nu se opri ba chiar continua tot mai tare pana ce ajunse in punctul maxim , atunci scotand uultimul geamat dupa care Ethan imi dadu un ultim sarut si iesi incet , incet din mine.

Apoi isi trase suflarea si spuse :
- Esti bine ?
- Mai bine ca nici-o data ! Spun eu ghemuindu-ma in bratele sale puternice .
- Ma bucur sa aud toate acestea , mica mea raza de soare . Spune Ethan sarutandu-ma pe frunte .
- O , Ethan te iubesc !
- Si eu . Spune el dupa carre adormim unul in bratele celuilalt .

Hey sper ca v-a placut si acest capitol , si da l-am facut mai lung ca sa va pot multumi pentru cele 1,29 de mii de vizualiizari si cele 124 de voturi . Va iubesc <3 :3

Răpită de un demon Where stories live. Discover now