Ceremonia

2K 105 2
                                    

Dupa ce am mers cu Ethan in sala de mese si l-am ajutat cu asezarea meselor si a ghirlandelor am mers in sala ceremoniilor si am asezat scaunele imbracate in matase alba dupa care am mers sa luam cina , apoi am mers in camera , am facut un dus fierbinte , iar apoi somnul ma lua rapid .

A doua zi m-am trezit pe la 7 fiindca nu am putut sa dorm , adica gandul ca peste cateva ore viata mea are sa se schimbe complet ma nelinistea cumplit de tare .
Adica toata noaptea ma-m trezit din ora in ora fiindca avea tot felul de cosmaruri . Nu stiu dar ceva imi spune ca ceva rau se v-a intampla in timpul ceremoniei . Sau probabil ma insel si frica o fi pus stapanire pe mine , dar imi voi reveni . Pfff , revenind este deja ora 10 iar Ethan inca nu s-a trezit , ma intreb la ce se gandeste , fiindca pare asa de fericit si este asa adorabil cand doarme .
Mda , si iata ca pana la urma s-a trezit .

- Neața , somnorila ! Spun eu chicotind .
- Neața , cat e ceasul ? Intreba Ethan somnoros .
- Pai e 10:15 .
- Aha , si tu de cand esti treaza ?
- De pe la vreo 7 , fiindca toata treaba cu ceremonia m-a stresat foarte tare .
- Te inteleg , dar pana la urma v-a trece si v-a fi totul bine . Spune Ethan dupa care ma saruta pe frunte .
- Stiu . Spun eu neancrezatoare .
- Bine atunnci , hai sa luam micul-de-jun .
- Ok . Spun eu dupa care ne dam amandoi jos din pat , si coboram la parter unde o salata si o omleta proaspata ne asteptau pe masa . Ne-am asezata amandoi la masa , am mancat dupa care am iesit la o plimbare prin gradina .

Eu si Ethan ne plimbam printre florile inmiresmate cand de-o data Ethan se opri brusc si se aseza in fata mea .
- Inchide ochii ! Spunne Ethan cu o voce blana , iar eu am facut in tocmai .
Cum am inchis ochii Ethan si-a pus mainile in jurul gatului meu apoi mi-a spus sa deschid ochii Cum am deschis ochii am putut remarca imediat lantul in forma de inima de-o o culoare rosu aprins ca sangele . Era superb!
- O , mersi Ethan ! Spun eu luandu-l in brate .
- Nu ai pentru ce . Spune Ethan zambind calduros.
- De unde l-ai luat ?
- Pai tata i la dat mamei cand s-au casatorit , iar mama mi l-a dat mie si mi-a spus sa il dau persoanei care este cea mai importanta in viata si tot o data unei persoane care merita , iar eu am considerat ca tu esti acea persoana . Spune Ethan inrosinduse in obraji .
- O , Ethan esti asa ..........il sarut incet pe buze ,.....perfect !
- Nu sunt perfect , nimeni nu e . Spune Ethan asezandu-si bratele in jurul taliei mele .
- Poate ca nu , dar esti perfect pentru mine ! Spun eu sarutandu-l pe obraz .

- Hey , gata cu giugiulelile , ceremonia v-a incepe intr-o ora ! Ne anunta Deniel venind spre noi .
- Atat de mult timp a trecut ? Intreaba Ethan mirat.
- Da , asa se pare , acum haideti . Spune Deniel , indreptandu-se spre castel , iar noi mergand dupa el .

Am intrat in castel , apoi am mers in camera noastra , am facut un dus caldut dupa care m-am imbracat in rochia neagra din dantela primita de la Ethan . Mi-am facut un coc din care ieseau mai multe bucle , la ochi m-am machiat cu negru si argintiu , iar pe buze m-am dat cu un glos roz si in picioare mi-am luat niste platforme negre . Totul era perfect !

Am coborat la parter unde Ethan ma astepta imbracat intr-un costum negru si o camasa alba , iar parul il avea tot la fel de ciufulit . Arata absolut adorabil !
- Arati minunat ! Spune Ethan prinzanduma de mana , apoi sarutand-o .
- Nici tu nu esti mai prejos . Spun eu inrosindu-ma in obraji .
- Mersi , acum hai sa mergem ! Spune Ethan lundu-ma de mana apoi indreptandune in sala ceremoniilor . Cum am intrat in sala milioane de vampiri si-au atintit privirile spre noi . Noi am inceput sa pasim pe covorul rosu pana in capatul salii unde ne astepta un tip blond cu ochii verzi imbracat in preot .

- Buna ziua dragi vampiri , sper ca stiti pentru ce ne-am unit azi aici ca sa le unim destinele acestor doi tineri minunati , deci farra alte introduceri domnule Greay luati de mireasa la biine si la greu pe domnisoara Holister ? Intreba tipuul imbracat in preot .

- Da , spune Ethan fara sa mai stea pe ganduri.
- Bun , acum domnisoara Holister il luati de mire la bine si la greu pe domnul Greay ?
Eu am inspirat adanc si cu un mic oftat am spus :
- Da !
- Bine atunci , domnule Greay poti musca mireasa!
Asa ca Ethan se apropie incet pana ce isi lipi buzele de gatul meu , dar dintr-o data usa se deschise cu un trantit puternic si se auzi un tipat :
- Stoooooppp!...

Hey , sper sa va placa si acest capitol , si apropo va multumesc pentru cele 101 voturi si cele 672 de vizualizari , sunteti foarte tari . Pwp ! <3
-

Răpită de un demon Where stories live. Discover now