YP / BÖLÜM / 17

230K 8.9K 846
                                    

Profilimde ki Çocukluk Aşkım kitabımı da beklerim =)

ARKADAŞLAR İNTERNETE GİREMEYECEĞİM BİR YA DA İKİ HAFTA BOYUNCA. ACİL SEYAHAT. ÜZGÜNÜM. O YÜZDEN PEŞİN PEŞİN İKİ BÖLÜM PAYLAŞIYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN VE BENİ YORUMLARINIZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN =(

YUKARIDA Kİ ELBİSEYİ ASKILI DÜŞÜNÜN. BÖLÜMÜN SONUNDA ANLARSINIZ =)

Odamda bir sağa bir sola dönerken bir yandan da aşağıya inip Aras'ın ağzını burnunu kırmak istiyordum.

O kim ki beni öper ya. Arada bir elimi dudaklarıma götürüyor kanayıp kanamadığını kontrol ediyordum. Hala kanıyordu. Yanımda ki çekmecenin gözlerini karıştırdım ve içinde bir merhem bulunca Allah'a bin şükür ettim. Biraz karıştırınca bir sürü tıbbi malzeme vardı. Sırtım için pansuman malzemelerinin hepsi de çekmecede bir köşedeydi. Ama gerek kalmamıştı. Çoktan geçmişti. Unutmuştum daha doğrusu acısını.

Dudağıma merhemi sürdükten sonra Sibel'in uzun süren uykusunun ardından uyumayacağını anladım ve onu kucağıma alıp oyun oynamaya başladım. Mis gibi bebek kokuyordu. Saçlarının kokusu beni öldürüyordu. Yeni banyo yapmış tatlı, küçük, şirin, minik, dünyalar harikası bir bebeğinizin olmasından daha iyi ne olabilirdi ki?

O benim bütün sinirlerimi yatıştırıyordu. 

Bir dakika sinir mi demiştik, Aras o beni nasıl öpebilirdi? Aklıma geldikçe hala utanıyordum ve kalbim sanki art arda davula vuruyormuş gibi atıyordu. İlk öpücüğümü elimden almıştı hem de berbat bir şekilde. Utanıyordum. Kıvranıyordum. Heyecanımdan ölmek istiyordum. En önemlisi de bu ya. Neden heyecanlanıyordum?

Bütün bu düşüncelerden sıyrılıp kendimi yatağa attım. Sibel'i de yanıma koydum. Saate baktığımda gece ikiye geliyordu. Sibel'e mama içirtmeden uyutamazdım. Aşağıya inecektim ama ya Aras ordaysa? 

Sibel'i derin beşiğinin içine koydum ve kapıyı açıp parmak uçlarımda yürüyerek merdivenlerden aşağıya indim. Salona baktığımda kimse yoktu. Elimi kalbime koydum ve oh deyip mutfağa yönelmek için bir adım attığımda sağlam bir şeyle çarpmıştım. Burada kapı vardı da ben mi görmedim?

"Birine mi bakmıştın?"

Sinirle kaşlarımı çatıp ona baktım ve baştan aşağıya süzdüm. Dizinin altında şort ve siyah bir tşört giymişti. Zırt pırt üzerini değiştiriyordu. Bana ateş bastığı gibi ona da mı basmıştı acaba?

Elinde bir bardak süt vardı ve sanırım yukarıya çıkıyordu.

Elimi kalçamda birleştirip;

"Annene bakmıştım!", dedim ve omzuna çarparak mutfak dolaplarına yöneldim.

Sütünden bir yudum aldı ve dolaplarda bir şey arayan bana baktı. Beni süzüyordu. Bense Sibel'in mamasını arıyordum. Ama nereye bakmam gerektiğini düşünemiyordum. Şu anda bakıyordum ama hiç bir şey görmüyordum. Ve Aras beni orada süzmeye devam ettikçe de göremeyecektim. En son aradığım şeye odaklanmam gerektiğini düşündüm ve dolapta ne aradığımı hatırladım. Meğersem elimin altındaymış.

"Bu kadar mı aklını karıştırıyorum?", dedi kendini beğenmiş gibi sütünden bir yudum daha alırken.

"Bu kadar heyecanlanacağını bilseydim seni öpmezdim."

 Allah'ım bilerek mi beni sinirlendirmeye çalışıyordu? Eğer öyle yapıyorsa elimde çok güzel bir koz vardı.

"Ufaklık nasıl?", dedim elime Sibel'in mamasını alıp bir yandan pis pis sırıtarak.

"Çok mu merak ettin gösterebilirim istersen?"

Şimdi ben bozulmuştum ve o pis pis sırıtıyordu. Sinirden yaptığım işi ses çıkarta çıkarta yapıyordum. Dolabın kapaklarını çarpıyor, tezgahın üzerinde mamayı hazırlarken malzemeleri kıracakmış gibi vuruyordum. Trip atıyordum anlayacağınız.

YENİ PATRONUMWhere stories live. Discover now