*5*

23.7K 1.7K 593
                                    

Selam arkadaşlar :)
Nasılsınız?

Birkaç kafa karışıklığının sebebi olan;" Helen, Mery değil mi? " sorusuna cevap vereceğim :)

Evet Helen, Mery değil.Mery, Helen'in hayalinde olmak istediği kişi.Helen kendisiyle barışık bir kız olmadığı ve kendisini çirkin bulduğu için, hikâyesinde tam zıttını yazıyor (güzel, seksi, sarışın vs) ve bu da ilk bölümde belirtiliyor zaten :) (Ne de dikkatli okuyorsunuz diye kızıyorum size şu an) :):)
Bir de olduğu haliyle kendi hikâyesinin tam ortasına düşüyor.Yani yaş vs hiçbir şey değişmiyor :)

Neyse bunlar da açıklığa kavuştuğuna göre @lemariz 'in Frezya'sından bahsedeceğim:) Ay okudunuz mu yaa? Kesin okuyun ;)

Herkese keyifli okumalar :)
Muckas :)

*******************
Yeniden eve girdiğimde bir an ne yapacağımı bilemeden olduğum yerde durdum.Hâlâ içinde bulunduğum bu durum karşısında hayretler içerisindeydim.

Ramon, fiziksel özellikleri açısından da kitaptaki karakterime uyuyordu.Onu yakışıklı bir karakter yapmıştım; ama şimdi bakınca o kadar da yakışıklı olmadığını farketmiştim.

Asıl merak ettiğim diğer karakterlerimdi.Mesela olmak istediğim karakter Mery muhtemelen çok güzeldi çünkü ben çirkin olduğum için onu güzel bir kız olarak yazmıştım.Bir de onun aşık olduğu erkek...Ah kimbilir ne kadar yakışıklı ve mükemmeldi...Onları da görmeli ve öyle ayrılmalıydım buradan.

Nasıl ayrılacağımı bilmesem de...

Yeniden salona yürüdüm.Koltuğa yayılırken iş bulmamın gerekliliğini sorguluyordum.Belki de yarın sabah uyandığımda evimde olacaktım.Hiçbir şey belli değildi.Bu yüzden burada bana verdiği izin süresince ve dayanabildiğim kadar kalmalıydım.Şu an tek sorunum; kıyafetlerimdi.

Ve tabii ki yemek.Açlıktan ölüyordum!

Neden Mery'nin değil de Ramon'un evinde uyanmıştım ki?
Ona da aynı şantajı yapar evinde kalırdım hem belki Ramon şeytanından daha insaflı olurdu.
Bu da açıklanamayan sorularımdan bir tanesiydi malesef.Eğer Mery'nin evinde uyansaydım şimdi onun gardırobundan giyinebilirdim.Mery'yi de zengin yazdığım için kimbilir nasıl güzel kıyafetleri vardı...Ve de yemekleri...

Bu konuda bile şans tanrısı önüme çıkmıştı lanet olsun!

Ayağa kalktım.İstikametim Ramon'un gardırobuydu.Evet, kızacaktı biliyordum; ama başka çarem var mıydı ki?Bayılmıyordum onun sıkıcı kıyafetlerine.

Gizli bir şey yapmanın heyecanıyla kalbim pıt pıt ata ata ya da bir taraflarım üç buçuk, yine de odasına sızdım.

Operasyonumu başlatıp, ardından kıyafet odası olduğunu düşündüğüm kapıyı keşfetmeden önce odasına bir göz gezdirdim.Gece aklımdaki çılgın düşüncelerle odasına daldığımda odasını incelemek tabii ki aklımda yoktu.

Tanrım! Ben bile bu kadar düzenli değildim.Etrafta ne bir toz ne de bir kıyafet vardı.Üzerinde gri nevresim olan kocaman bir yatak ve iki yanında bej komodinler,...Komodinlerin üzerinde ise siyah iki abajur.

Uyumsuz ama hoş görünen odada başka hiçbir şey yoktu.

Çekmeceler!

Hayır Helen bu çok ayıp bir davranış!Tabii ki adamın çekmecelerine bakıp özeline girmeyeceksin!Hayır!Kesin bir şekilde hayır ve net bir şekilde hayır!Ölümüne hayır!

Her ne kadar içimden hayır larımla kendimi durdurmaya çalışsam da ayaklarımı durduramadım ve ilk çekmeceyi açtım.

Kendimden utanıyordum!

İLHAM PERİSİ (Kitap Olmuştur, Tanıtım Bölümleridir)Where stories live. Discover now