*15*

18.5K 1.6K 343
                                    

Merhaba :)

Facebook sayfam ve instagram hesabıma herkesi beklerim :)

İsim: corleoniscananadüzgan

Keyifli okumalar :)

Corleonis Canan.

************************

Sessizce kabinde saklansam da şeytanın ne halde olduğumu tahmin edebildiğini biliyordum.Bacak derimi yüzercesine kaşıyıp, kasığımdaki bene baktım.

Görmüştü işte lanet olsun!

Evime döner dönmez kör edecektim onu!

Tanrıya şükür ki göğsümün altındaki kalp şeklinde doğum lekesini görmemişti! Annem o lekenin bana her zaman aşkta şans getireceğine inanmıştı.Birinin beni, benim de birini ölesiye seveceğimi düşünüyordu.Tam tersi hiç şans getirmemiş, ben büyüyene ve hiç erkek arkadaşım olmayana dek de buna inanmıştı.Sonunda o da vazgeçmiş ve sadece bir leke olduğunu kabul etmişti.

Şeytan Ramon, sözlerini söyleyip, beni yerin dibine soktuktan sonra da çenesini kapamadı!

"Giyiniyorum sakın bakma.Vücudumun her bir zerresi tek tek değerlidir.Hatta bacak kıllarım bile."

Gözlerimi devirdim! Ben bu adamı bu kadar kendini beğenmiş mi yazmıştım tanrım!?Üstelik bu sapık ulu orta mı giyiniyordu!? Şarkı mırıldanmasına ne demeliydi!?

Ben kabinin içinde sinirden kudurmuş, utançtan büzülmüş bir şekilde sessizce dururken, piç göt, kıyafetin tene sürtünme ve saçma bir şarkı mırıldanma sesleriyle aheste aheste giyiniyordu!

Ve lanet olasıca hoşaf surat, işini bitirip yine ışıkları kapayarak,

"Çıkıyoruuuuuum," deyip salondan çıktı!

Alçak ırz düşmanı kötü yürekli şeytan kafa!

Karanlıkta durmuş, gidişinden emin oluncaya dek bekledim.Hem sinirim de utancım da biraz olsun yatışırdı.

Hayır yatışmazdı!

Adam her şeyimi görmüştü! Her şey!

Ufacık bir beni bile!

Yaklaşık on dakika boyunca karanlıkta sessizce, bir yandan da tırsarak bekledim.Duşa girmeyecektim.Tamamen, katiyen ve kesinlikle vazgeçmiştim duş almaktan.Sadece kuru ve temiz kıyafetleri giyip, spor odasından çıktım.

Üzerimde pembe dar bir tişört ve altımda ise siyah bir tayt vardı.Hiç tarzım olmamasına rağmen bulabildiğim en kapalı kıyafetler bunlardı.Tişörtü ve taytı elime aldığımda, bir, ıslak hatta damlalar akan elbiseye, bir de kuru kıyafetlere bakıp sonunda giymek zorunda kalmıştım.Aynanın karşısına geçtiğimde ise gördüğüm beni şok etse de elimden bir şey gelmemişti!

Tanrım çok utanç vericiydi! Okulumdaki sürtük kızlar gibi görünüyordum!

Saçlarım hâlâ ıslaktı ve ıslak olduğundan şimdilik kabarık olmasa da kuruduğunda yağmur yüzünden eskisinden daha da berbat kabarık olacaklardı!

Ağır adımlarla asansörün yanına kadar yürüyüp, düğmeye bastım.Hâlâ kısa olan dar tişörtü çekiştirip, koca popomu saklamaya çalışıyordum; ama ne mümkündü!

Beş oda bir salon göt nasıl saklanırdı?

Benim en iyi yöntemlerim, diz altı bol etekler ya da kot pantolon üzeri bol tişörtlerdi.

Asıl önemli konuya gelmeliydim değil mi?

Şeytanın yüzüne nasıl bakacaktım tanrım!?

Kızaracaktım, belki mor belki de bordo olacaktım; ama mutlaka bakmak zorunda kalacaktım lanet olsun! En kötüsü de o koca çenesi, defalarca benimle dalga geçmek için açılacaktı!

İLHAM PERİSİ (Kitap Olmuştur, Tanıtım Bölümleridir)Where stories live. Discover now