První setkání

3.4K 325 27
                                    

Díval jsem se nervózně na hodinky - 18:15 a Kuro stále nikde. Byl jsem dost nervózní a každá minuta mi připadala jako věčnost. Nervózně jsem poklepával nohou a zachumlal se do své šály. Už byla celkem zima, čekal jsem tu už dlouho. Jelikož pro mě lavičky jsou moc majnstream, seděl na dětském hřišti na houpačce. Najednou se ozvalo vrznutí a druhá houpačka se pohnula pod druhou osobou. "Dobrý večer, Shine." usmál se blonďáček. Mě rozzářily oči a sladkým hláskem jsem pronesl: "Ahoj, Kuro." Chvíli jsme tam jen tak seděli a mlčeli. "Takže, proč jsi se chtěl dnes sejít?" podíval jsem na něj. "Víš, stalo se toho mezi námi hodně. Celkově se toho stalo opravdu hodně za ten čas co jsem tě poprvé poznal." zadíval se na oblohu. "Myslíš jak jsi mě potkal v tom hotelu?" zadíval jsem se na něj. On nesouhlasně zakroutil hlavou. "Tušil jsem, že si mě nebudeš pamatovat." jemně se usmál blonďáček. "Pamatovat? Odkud?" nechápal jsem. "Už jsme se setkali mnohokrát, ale nejlepší bylo to jedno léto. Tenkrát jsem chodit s Kanadem. Byli jsme jako obyčejně v horký den na pláži. Kanade mě už začínal unavovat a já se modlil, aby se stalo něco obyčejného. Jakoby bůh vyslyšel moji prosbu, prohnal ses přede mnou ty. Zaprášenej idiot, kterej byl ještě na tolik blbej, že zakopl a spadl na mě. Kanade se na tebe jen znechuceně podíval a odešel pryč ...

(Z pohledu Kura): "Och strašně moc se omlouvám." podíval se na mě černovlásek. "To je v pořádku." usmál jsem se na něj a oba jsme se zvedli. Byl asi o hlavu menší než já, ale nemohl být starší než já. On zvedl hlavu a podíval se na mě těma svýma nádherně modrýma očima ve kterých snad spočíval samotný původ všech moří. "Hey! Shine! Co tam děláš? Pojď sem!" křičel a mával o několik let starší kluk jak on. Delší vlasy a páska přes jedno oko. Opravdu obdivuhodné tělo a krásný úsměv. Bylo vidět, že bude z bohaté rodiny. "Nejdu! Jdi do háje onii-chan! Mě to tu nebaví! Chci domů!" odvětil mu černovlásek. "Takže Shin, jo?" usmál jsem se. Modroočko zvedl hlavu a nevinným výrazem se na mě podíval. "Hele, nechceš si užívat zábavu společně? Já se tu taky celkem nudím a ty vypadáš, že s tebou bude sranda." navrhnul jsem mu. Jeho nebeská očka se rozzářila a on horlivě přikývl. "Dobře. Rád tě poznávám, jsem Kuro." podal jsem mu ruku. "Shin." stiskl mi ji. Celý ten den jsme strávili spolu a když odešel, nemohl jsem na něj zapomenout.

***

Bylo to to nejlepší léto co jsem zažil. Už tehdy jsem pochopil, že to byla láska na první pohled. Miluju tě, modroočko." dokončil své vyprávení Kuro a usmál se na mě. Jak to vyprávěl, vzpomněl jsem si. Úplně jsem na tohle léto zapomněl. Nemohl jsem si vzpomenout na vzhled toho kluka, ale teď se mi to všechno vybavilo. "Kuro já ..." nevěděl co mám říct. Na ruce mě zastudila sněhová vločka. Zvedl jsem hlavu a podíval se na noční oblohu. "Sníh?" šeptl jsem si sám pro sebe. "Měli bychom jít, nebo nastydneme." zvedl se blonďáček a podal mi ruku. Na tváři se mi rozzářil úsměv a já ruku ihned přijal.

Takže tenhle dílek vychází o něco dřív ^^ Doufám, že jsem vás potěšila :3 Upozorňuju, že tenhle díl už je jeden z posledních :) Ještě nevím kolik jich bude, ale nic není věčné a všechno jednou končí ;)
Vaše Shiki ^^

B.A.DWhere stories live. Discover now