2 Model

12.9K 858 178
                                    

Arranged Future

Yazar: inuko678

Yoongi az önce buluştuğu sert zeminden sıkıntıyla homurdandı. "Hey dikkat et," kamerasında bir sorun olup olmadığını kontrol ederken bağırdı. Neyse ki refleksleri zamanında ortaya çıkmıştı, aksi takdirde yeni ve süper pahalı kamerası parçalanabilirdi. "Yoongi hyung?" tanıdık, tiz ve belli belirsiz, fısıltıyla konuşmuş gibi çıkan sesi duyunca ondan başkasını görmeyi beklemeden yukarı baktı, "Jimin?" Genç olan elini uzatarak Yoongi'yi ayağa kaldırırken söyledi, "Birbirimize çarpıp duruyoruz."

"Kesinlikle," büyük olan üzerini silkelerken onayladı, ardından beresini düzeltti. "Nereye gittiğine bakmalısın, senin tarafından yere düşürülmekten yoruldum." Jimin gergince güldü ve koyu gözleri içtenlikle doluyken konuştu, "Ah özür dilerim hyung, ama koşarken dikkatimi kaybediyorum, seni görmedim. Bunu bir şekilde telafi edebilir miyim?"

Yoongi birkaç saniyeliğine durarak genç olanın bir antrenmanın ardından ne kadar iyi göründüğünü takdir etti: koyu renkli kahkülleri alnına yapışmıştı, kalan saçı geriye doğru yatırılıp şapkasının altında saklanmıştı, bronz teni terliydi ve sırılsıklam olmuş tişörtünden karın kaslarının ana hatlarını net bir şekilde görebiliyordu. Jimin'in tamamen terli görüntüsü ve soluk alış verişleri ona hoş hayaller kurdurmaya yeterliydi. Hazır Jimin ona teklif sunuyorken bir ricada bulundu. "Kameramı test etmek için birini kullanmam gerek," kamerasını genç olanın görmesi için yukarı kaldırırken söyledi.

Jimin buna biraz şaşırmıştı, "Şey, emin misin?" alnındaki terleri silerken sordu. "Güzel bir model bulsan daha iyi olmaz mıydı? Ya da en azından daha az... terli birini?" "Gerek yok, sadece bunu denemek istiyorum. Herhangi biri yapabilir, gerçekten," büyük olan ilgisizlikle cevapladığında Jimin kalbinin kırıldığını hissetti ama yalnızca gülümseyerek kafasıyla onayladı. Büyük olanı yere düşürmüştü ve bunu telafi etmek istiyordu. Yoongi bulundukları yerden biraz ilerisini gösterirken önerdi, "Güzel, hadi aşağıdaki nehre gidelim."

---------------------------

Yoongi, yüzünde memnun bir gülümsemeyle göl manzarasının birkaç fotoğrafını çekti, burada fotoğraf çekmeyi gerçekten seviyordu. "Süper," Jimin olduğu yerden heyecanla söyledi, "Su çok güzel gözüküyor." Çocuk gibiydi, etraftaki her şey onu neşelendirebilirdi. Yoongi kamerasını boynuna astı ve Jimin'i yanına çekerek banka oturduktan sonra emir verdi, "Ayakkabılarını ve çoraplarını çıkar."

Jimin arkadaşına şaşırmış bir bakış attı, "Gerçekten içine girmeyeceğiz, değil mi?" huzursuzluk içinde sordu. "Su çok soğuk görünüyor." Yoongi genç olanın endişelenmesini anlayabiliyordu, eylül ayı yaklaşıyordu ve havalar soğumaya başlamıştı.

"Sadece bir süreliğine kameranın ayarlarını test etmem gerekiyor. İyi olacağına eminim," Yoongi kot pantolonunun paçalarını dizlerine kıvırırken söyledi. Jimin hâlâ bu yaptıklarına karşı olmasına rağmen onaylarcasına kafasını salladı ve çoraplarıyla ayakkabılarını çıkardı. Fotoğrafçı konuşuncaya kadar çimler ve nemli kum, tombul ayak parmaklarının arasındayken ne kadar mükemmel hissettiğine kısaca hayret etti.

"Git ve nehrin kıyısında dur," Yoongi kamerasını alıp ayağa kalkarken söyledi. Jimin ayağının koyu renkli kuma gömülmesine izin verdi ve soğuk su ayak parmaklarına temas edince gülümsedi, endişeleri uçup gitmişti. Yoongi hızlıca gülümseyen çocuğun içten bir fotoğrafını çekti, kendi dudakları başka bir gülümseme için kıvrıldı. "Yoongi hyung hazır değildim," Jimin kollarını sallayarak itiraz etti, hafif rüzgar terli tişörtünün sıkı vücuduna daha fazla sarılmasına yol açmıştı. Yoongi sırıttı ve omuz silkti, "Ben öyleydim," cevapladıktan sonra birkaç fotoğraf daha çekti.

Arranged Future → YoonMin (ÇEVİRİ)Where stories live. Discover now